![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: czw, 12 paź 06 Nr użytkownika: 228 ![]() |
Witam! Nazywam się POżeraczHOnorowy, w skrócie PO_HO i pożeram członków Komitetu Honorowego Krzysztofa Stachowicza.
Wyżarłem już wszystkich prezesów największych dąbrowskich firm, prezesów dąbrowskich fundacji, a nawet kanclerzy i rektorów prywatnych dąbrowskich uczelni, którzy pojawili się na stronie tego kandydata. Moim ostatnim, niezwykle tłustym kąskiem okazał się sam Przewodniczący Parlamentu Europejskiego, Jerzy Buzek, którego wyżarłem kilka dni temu. Niedługo wyżrę resztę. Zostanie tylko "zmęczony" piłkarz i Pani Elżbieta Żuchowicz - ich zostawiam na deser ![]() W załączniku przesyłam Wam Komitet Honorowy Krzysztofa Stachowicza w wersji zanim zająłem się pożeraniem jego członków. PO_HO ![]() -------------------- Nie jestem ja na tyle szalony, abym w dzisiejszych ciężkich czasach cokolwiek mniemał albo i nie mniemał. W. Gombrowicz, Dzienniki
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Szanowny i Łakomy PO_HO !
Pożerasz członków Komitetu Honorowego na sucho, czy popijasz? Jeśli popijasz, zdradź czym? Gdzie można się zapoznać z komitetami wszystkich kandydatów? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W sobotę o godz. 10:30 salowe zawiesiły protest w Urzędzie Miejskim. Kandydat na Prezydenta złożył następującą deklaracje: http://solidarnosckatowice.pl/pl-PL/zawies...acji_magistratu ciekawe jak pan kandydat nakaże prywatnej firmie zatrudnić salowe ![]() ciekawe jak unieważni wygrany przez tą prywatna firmę przetarg ![]() stać go na to? ![]() co później powie salowym? że nie dało się tego zrobić? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W sobotę o godz. 10:30 salowe zawiesiły protest w Urzędzie Miejskim. Kandydat na Prezydenta złożył następującą deklaracje: http://solidarnosckatowice.pl/pl-PL/zawies...acji_magistratu Żenada - obyś Pan Panie Stachowicz Pań nie musiał po wyborach przepraszać. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 27 Dołączył: pią, 29 gru 06 Nr użytkownika: 387 ![]() |
Czołem!
Odzyskałem łączność i doszedłem do siebie po katastrofie smoleńskiej. W moim bunkrze ziemia mi na łeb leci, tak się chwali ten tow. Podraza! Niestety, poza nielicznymi wyjątkami to o dowództwo nad miastem ubiegają się dawno byli, byli i aktualni czerwoni! A to oznacza, że nic nie poradzę na rozlewanie się czerwonej zarazy, choćby i ona i inni nazywali ją inaczej! Przechodzę do głębokiej konspiracji. Atakował będę będąc atakowanym dyslokując się wykorzystując sztukę inżynierii boju. I będę czekał na wybuch III wojny światowej, gdyż wszystkie ptaki w mym obszarze konspiracji ćwierkają, że Dąbrowa Górnicza czerwoną nadal będzie! Jako ostatni partyzant II RP wzywam wszystkich prawdziwych Polaków do zaprzestania walki z komuną. Jeszcze bracia wasze siły będą Polsce potrzebne! Taki nam dopomóż Bóg i święty Orzeł Biały! Ten post edytował Józef Kuraś pon, 08 lis 2010 - 21:21 -------------------- CZOŁEM!
Kuraś |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pon, 08 lis 10 Nr użytkownika: 4,233 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czerwoni do Moskwy!!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Był ktoś dzisiaj na debacie w WSB?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przyszedł Podraza?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 21 paź 10 Nr użytkownika: 4,175 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przyszedł Podraza? Podraza nie przyszedł. Przysłał przedstawicieli sztabu wyborczego, którzy odczytali oświadczenie. Więcej na temat debaty: http://www.dg.pl/news/show/group/1/id/1281...+kontrkandydata |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i kurcze nic z tego nie wiem - czy ktoś mógłby napisać jak odpowiedział kandydat na te pytania a nie tylko, że odpowiedział?
Co do wariografu - przypuszczam, że był zepsuty bo z tego artykułu wynika, że ani raz nie zadziałał ![]() No i mogli go zapytać o zdjęcie z ulotki i ze strony - może w końcu byśmy się dowiedzieli czy było zrobione nad Bałtykiem czy nad Pogorią ![]() Ten post edytował Mały77 śro, 10 lis 2010 - 06:50 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Jakieś problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Jak wół w podlinkowanym artykule podano odpowiedzi jakie padły na zadane pytania... No to jakie były odpowiedzi na pytanie "o Aktualności Dabrowskie" ? ![]() CYTAT Stachowicz usiadł tyłem do publiczności w kącie sali, podłączony do aparatury badającej jego puls, oddech i rejestrującej jego potliwość To ciekawe się robi. Jak pani Bobrowska-Juroff wystąpi z wibratorem to się zwolnię z pracy żeby tylko być. ![]() CYTAT Podraza nie przyszedł. Przysłał przedstawicieli sztabu wyborczego, którzy odczytali oświadczenie. Zapieprzył. Gdyby miał poczucie humoru to by przyszedł z aparatem i zaproponował wspólne mierzenie ciśnienia krwi albo poziomu cukru. To by rozwaliło Stachowiczowi całą strategię. ![]() No ale w krainie smutasów nad Wisłą wysyła się tylko głupkowate oświadczenia albo broni krzyża. ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
a czy pod wariografem padło takie pytanie?
![]() Pytanie uogólniono i spytano o stosowanie czarnego PR-u. Odpowiedz zdaje się macie jak na tacy w zalinkowanym artykule. Konkretnie pytano za to o inspirowanie wraz z Elką Ż. protestu salowych - odp. nie... Zanim się podpiął pod wariograf nasz bohater odpowiedział też na pytanie dotyczące dotyczące Komitetu Honorowego. Uprzedzając komenatrze - nie dało się na to pytanie odpowiedzieć tak/nie... a propos Elki, wszyscy tu na forum podejrzewaliśmy że robi ten szum w zamian za mocną pozycję, na którejś z list wyborczych i pudło... Kobitka nie startuje.... jakoś nam to umknęło. EDIT: ps. Też mi się przykro zrobiło, że3 się Podraza nie pokazał. Pomysł z ciśnieniomierzem uważam, za genialny. Chociaż jest on też częścią wariografu. Musiałby się więc wykazać polotem i wymyślić coś innego. Ale wtedy obydwaj znaleźliby się w panoramie, a tak to...nuda panie.... Ten post edytował Aszz śro, 10 lis 2010 - 09:55 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Pomysł z wariografem uważam za genialny.
Może jest wersja mini? Do wszczepienia albo założenia na ręke na przykład? Każdemu politykowi należałoby go podpiąć NA STAŁE - jak Holtera osobom z problemami kardiologicznymi. |
|
|
![]()
|
|
Pomysł z wariografem uważam za genialny.Może jest wersja mini? Do wszczepienia albo założenia na ręke na przykład?Każdemu politykowi należałoby go podpiąć NA STAŁE - jak Holtera osobom z problemami kardiologicznymi. Mysle, że ciągłe pikanie zakłóciłoby ich wszelkie wystąpienia publiczne...http://wiadomosci.dziennik.pl/polityka/wyb...za-klamstw.htmlNo i poszło w Polskę, że Podraza się nie stawił...Chyba nie do końca taki efekt chcieli uzyskać ludzie Podrazy...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 139 Dołączył: pią, 17 wrz 10 Nr użytkownika: 4,102 Płeć: Kobieta ![]() |
dokładnie poszło w Polskę, że na debatę nie stawił się kontrkandydat - nieważne jaką podał przyczynę, bo to już mediów ogólnopolskich nie interesuje, nie wnikają w szczegóły tego, co dzieje się na naszym lokalnym politycznym poletku
myślę, że Podraza wiele stracił - w moich oczach też jednak trochę mu ujmuję, bo uważam, że powinien podnieść tą rękawice, okazać się "mądrzejszym", przyjść i pokazać klasę |
|
|
![]()
|
|
uwaga ogólna: Czemu na forum jest w tej chwili już po 13.00?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Bo nie przestawiłaś sobie w profilu czasu po zmianie na zimowy.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 16:01 |