![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 39 Dołączył: pią, 06 maj 05 Skąd: się biorą dzieci? Nr użytkownika: 143 ![]() |
a K. Stachowicz niema czasami Skody super B? czarnej kiedyś pod halą go w takiej widziałem???
poza tym czemu nie piszą co zrobili dla miasta ?? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystkich z tego artykułu wysłałbym już na emeryturę polityczna.. Zwłaszcza przechowalnia byłych radnych w MOPS, gdzie inżynier może być kierownikiem działu! Olaboga inżynier decydujący o tym jak pomagać ludziom..
Ten post edytował xMarcinx czw, 09 wrz 2010 - 21:03 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wszystkich z tego artykułu wysłałbym już na emeryturę polityczna.. Zwłaszcza przechowalnia byłych radnych w MOPS, gdzie inżynier może być kierownikiem działu! Olaboga inżynier decydujący o tym jak pomagać ludziom.. Boli to, że żaden z PiSu nie ma szansy na urząd prezydenta, nie? ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
W wyniku polityki zadłużania państwa rozpoczętej przez Gierka, licząc w dzisiejszych dolarach, Polska zadłużyła się o 50 mld dolarów. Tusk zakłada, że dług publiczny w latach 2008-13 wzrośnie o 330 mld złotych, czyli o 100 mld dolarów. To "dwa Gierki".
Wracając na nasze podwórko to Prezydent Podraza zadłużył Gminę Dąbrowa Górnicza na dzień dzisiejszy ( a nie widomo, co jeszcze wymyśli w ostatnich dwóch miesiącach swojego urzędowania) na kwotę około 400 mln zł. Ciekawe, czym zabłyśnie przyszły Prezydent Dąbrowy Górniczej? Czy Pan Krzysztof Stachowicz działając po linii politycznej, wzorując się na Premierze Tusku i swoim talencie organizacyjnym ma szansę zadłużyć gminę x 2 tzw. „dwa Zbyszki”? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Związki zawodowe, które są waszym oczkiem w głowie w dużo większym stopniu przyczyniają się do zadłużania zakładów i ich upadłości. A potem Państwo musi je ratować bo jak nie to jest lament...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Piotrek Drygała(drygu) ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 51 Dołączył: sob, 14 paź 06 Nr użytkownika: 232 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT [Edytka] A może by tak przenieść tę dyskusję już do tematu "Wybory 2010"? Z godnie z życzeniem i dzięki za podpowiedź ![]() CYTAT Ciekawe, czym zabłyśnie przyszły Prezydent Dąbrowy Górniczej? Czy Pan Krzysztof Stachowicz działając po linii politycznej, wzorując się na Premierze Tusku i swoim talencie organizacyjnym ma szansę zadłużyć gminę x 2 tzw. „dwa Zbyszki”? Na całe szczęście nie będzie nieszczęścia i Krzysztof nie będzie Prezydentem DG:) CYTAT Wracając na nasze podwórko to Prezydent Podraza zadłużył Gminę Dąbrowa Górnicza na dzień dzisiejszy ( a nie widomo, co jeszcze wymyśli w ostatnich dwóch miesiącach swojego urzędowania) na kwotę około 400 mln zł. Bardzo proszę o szczegóły tego wyliczenia...?? Ten post edytował drygu sob, 09 paź 2010 - 19:10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
CYTAT Dąbrowa Górnicza: Andrzej Kościelniak kandydatem PiS do prezydenckiego fotela Dzisiaj w siedzibie dąbrowskiej biblioteki odbyła się oficjalna prezentacja kandydata Prawa i Sprawiedliwości, który w listopadowych wyborach będzie ubiegał się o urząd prezydenta miasta. Został nim 59-letni Andrzej Kościelniak, lokalny lider PiS-u, właściciel firmy handlowej, mieszkaniec Dąbrowy Górniczej. Podczas konferencji prasowej przedstawiono także liderów list w poszczególnych pięciu okręgach, którzy będą walczyć o mandaty radnych, a także trzech kandydatów do sejmiku wojewódzkiego. Oprócz Andrzeja Kościelniaka o prezydencki fotel ubiegać się będą także: obecny prezydent miasta, Zbigniew Podraza (SLD), radny sejmiku wojewódzkiego Krzysztof Stachowicz(PO), były radny, działacz społeczny Edward Bober (Towarzystwo Przyjaciół Dąbrowy Górniczej) oraz Marek Drożyński, były wiceprezydent miasta, kandydat niezależny. www.dziennikzachodni.pl Za bardzo to nie ma w kim wybierać.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 94 Dołączył: wto, 14 wrz 04 Nr użytkownika: 109 Płeć: Mężczyzna Skype: misteradzio2 ![]() |
Andrzej Kościelniak, lokalny lider PiS-u, właściciel firmy handlowej, mieszkaniec Dąbrowy Górniczej. Niezła ściema. lokalny lider i mieszkaniec DG. ![]() Przecie on od lat mieszka w Warszawie ![]() A PP nie zamierza startować? Pytam i z góry wypraszam sobie jakieś uwagi w stylu, "bo ci się marzy koryto w magistracie" :-D -------------------- POZDROWIENIA!
Andrzej Bęben _______________ MOTTO OBECNEJ WŁADZY: "Możemy z ufnością patrzeć w przyszłość, idziemy bowiem słuszną drogą, posiadamy pewnych przyjaciół i wiernych sojuszników, przewodzi nam nieśmiertelna idea socjalizmu..." |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
Andrzej Kościelniak, lokalny lider PiS-u, właściciel firmy handlowej, mieszkaniec Dąbrowy Górniczej. Niezła ściema. lokalny lider i mieszkaniec DG. ![]() Przecie on od lat mieszka w Warszawie ![]() A PP nie zamierza startować? Pytam i z góry wypraszam sobie jakieś uwagi w stylu, "bo ci się marzy koryto w magistracie" :-D PP do końca nas trzyma w niepewności:) |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 42 Dołączył: śro, 15 lis 06 Nr użytkownika: 300 ![]() |
PP zapewne wesprze Bobra i Towarzystwo Przyjaciół Dąbrowy...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Proszę o informację kto to jest PP?
Nie wszyscy mieszkancy są wtajemniczeni. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
PP - Talkowski
PPP - Podraza -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Dzięki za doinformowanie.
Kolejny prezydent będzie PPPP? Kto nadaje te kryptonimy? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
Andrzej Kościelniak, lokalny lider PiS-u, właściciel firmy handlowej, mieszkaniec Dąbrowy Górniczej. Niezła ściema. lokalny lider i mieszkaniec DG. ![]() Przecie on od lat mieszka w Warszawie ![]() A PP nie zamierza startować? Pytam i z góry wypraszam sobie jakieś uwagi w stylu, "bo ci się marzy koryto w magistracie" :-D PP do końca nas trzyma w niepewności:) a termin zgłaszania kandydatów nie minął już przypadkiem? radni do 22.10 mają, prezydenci chyba wcześniej. a może też do 22.?? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 119 Dołączył: śro, 05 sie 09 Skąd: DG Nr użytkownika: 3,404 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Witam Dryga,
który przy pomocy nowomowy kreuje się od jakiegoś przedwyborczego czasu na filar Pana Podrazy i ośmielam się dojść do wniosku, że obecny prezydent jednak osób życzliwych wokół siebie nie ma. Zastanawia mnie, czemu podwładni, przyjacieciele, sztab wyborczy itp. nie zastopowali druku i rozpowszechniania listu do mieszkańców, w którym roi się od błędów stylistycznych? Żaden bilboard, wielkości nawet dwóch M-3 nie jest w stanie zakryć kartki papieru formatu A4, na której ten list wyemitowano. Miało nie być komentarza w tej sprawie, ale nie wytrzymuję... Panu Podrazie współczuję takich współpracowników. |
|
|
![]()
|
|
![]() Piotrek Drygała(drygu) ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 51 Dołączył: sob, 14 paź 06 Nr użytkownika: 232 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam Dryga, który przy pomocy nowomowy kreuje się od jakiegoś przedwyborczego czasu na filar Pana Podrazy i ośmielam się dojść do wniosku, że obecny prezydent jednak osób życzliwych wokół siebie nie ma. Zastanawia mnie, czemu podwładni, przyjacieciele, sztab wyborczy itp. nie zastopowali druku i rozpowszechniania listu do mieszkańców, w którym roi się od błędów stylistycznych? Żaden bilboard, wielkości nawet dwóch M-3 nie jest w stanie zakryć kartki papieru formatu A4, na której ten list wyemitowano. Miało nie być komentarza w tej sprawie, ale nie wytrzymuję... Panu Podrazie współczuję takich współpracowników. Hej Arbas:) No widzisz masz złe informację i złe wyciągasz wnioski. Ja kampanią szefa nie zajmuję się w ogóle, mam dość swoich obowiązków i szczerze mówiąc o wiele bardziej ciekawych niż wybory. O co chodzi z nowomową to już nie rozumiem, takim językiem się po prostu posługuje i mój drogi na nic się nie kreuję, a wyrażam jak każdy na forum swoje zdanie, ja nie rozumiem czemu jednym wolno, a innym nie:) I na tym pozostawmy moją kwestię!!! Rozumiem, że w tym wątku rozmawia się o kampanii i wyborach, ja ich przedmiotem nie jestem wiec, naprawdę już na czepienie się mojej osoby reagował nie będę:) Zacząłem dyskusje odnosząc się do programów i o tym mogę dyskutować:) Co do kampanii Prezydenta Podrazy, to choć kompletnie na tym się nie znam, to zwyczajnie mi się podoba:) a listu nie widziałem, to się nie wypowiadam. Tych co są zainteresowani tym co kandydaci nam oferują już wkrótce zapraszam na debatę w ramach Masz Głos Masz Wybór, którą organizuje Stowarzyszenie CIVITAS w ramach akcji Fundacji Batorego. Nie pamiętam daty ale wiem, że Prezydent Civitasa zaproszenie przyjął, ciekawy jestem jak pozostali kandydaci. Pewnie tu się niedługo pojawi info http://www.stowarzyszeniecivitas.org/ Pozdrawiam cię serdecznie:) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 68 Dołączył: śro, 10 lut 10 Nr użytkownika: 3,703 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Te wybory specjalnie mnie nie bawią bo i tak wiadomo że wygra Podraza:) na którego zresztą oddam swój głos
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 13 października 2025 - 05:57 |