![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Mój pradziadek zginął za to, żebym mógł wybierać i jest to prawo z którego nie zamierzam rezygnować a Ty robisz najgorzej jak możesz. Nie jesteś człowiekiem głupim (co można stwierdzić na podstawie lektury forum) a nie oddając głosu dajesz tylko szansę ludziom pokroju Leppera zaistnieć (w przypadku wyborów parlamentarnych np.) I chwała mu za to, nie jego wina przecież, że do polityki pchają się tylko tępaki/oszołomy/nieudacznicy. Nie uważam, że robię najgorzej. Po prostu jak skończyłem 18 lat to postanowiłem tak jak ty, że to mój obywatelski obowiązek i zawsze będę głosować. Z początku kierowałem się poglądami, później niestety musiałem wybierać mniejsze zło. Teraz po prostu doszedłem do wniosku, że nie chcę ani większego ani mniejszego zła, "skreślę kogoś" żeby nie wygrał inny a potem on będzie się chełpił jakie to on nie ma poparcie - tymczasem to guzik prawda, bo wybierając mniejsze zło wcale nie popieram danego kandydata, można tylko powiedzieć, że w ten sposób nie-popieram innego. Tak więc czekam na "światełko w tunelu" (czyt. pojawi się kandydat/partia, który mnie nie będzie napawał obrzydzeniem/strachem/itd.) i wtedy do urny wrócę, dopóki będę zmuszony wybierać między złem a złem dopóty w lokalu wyborczym mnie nie zobaczą. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
kreuje się na Patriotę a nawet niezna kilku słów hymnu RP. chyba jednak lepiej nie znać kilku słów hymnu niż, mówić że "ma przyjemność odwiedzać zalane tereny", o tym, że "woda ma to do siebie, że wzbiera, a potem spływa do Bałtyku", "nie jest problemem, że znajdujemy rzeczy osobiste na miejscu tragedii?., zaliczanie norwegi do UE, nazywanie Belki zastępcą sekretarza generalnego ONZ, wpadka z wizami USA itd. Ja chyba wole gafy, które są zauważalne tylko przez Polaków, niż jak Pan Komorowski ma swoje wpadki zaprezentować na arenie międzynarodowej ![]() A postawe Vacu popieram - niema mniejszego zła w I turze, taki wybor można w II turze, w pierwszej głosuje się na kandydata o najbliższych do naszych poglądów, a w II na mniejsze zło.. Ten post edytował xMarcinx śro, 09 cze 2010 - 17:54 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Prawda jest taka że w krajach o troche wyższej kulturze demokratycznej żaden nie miałby szans, ale to krzykacz Kaczyński był wyśmiewany w Europie.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
W czwartek 10 czerwca 2010 roku, w godzinach 14.00-15.30 na Placu Wolności przed Pałacem Kultury Zagłębia będą rozdawane materiały promujące kandydaturę Jarosława Kaczyńskiego.
Wolontariusze będą rozdawać, oprócz ulotek wyborczych, także białe T-shirty z czerwonym napisem "Polska jest najważniejsza", czerwone czapeczki z imieniem i nazwiskiem kandydata na prezydenta, smycze, długopisy, breloczki, plakaty z wizerunkiem kandydata PiS. Event jest organizowany przez Komitet Wyborczy Kandydata na Prezydenta RP Jarosława Kaczyńskiego |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 530 Dołączył: wto, 03 cze 08 Nr użytkownika: 1,319 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W czwartek 10 czerwca 2010 roku, w godzinach 14.00-15.30 na Placu Wolności przed Pałacem Kultury Zagłębia będą rozdawane materiały promujące kandydaturę Jarosława Kaczyńskiego. Wolontariusze będą rozdawać, oprócz ulotek wyborczych, także białe T-shirty z czerwonym napisem "Polska jest najważniejsza", czerwone czapeczki z imieniem i nazwiskiem kandydata na prezydenta, smycze, długopisy, breloczki, plakaty z wizerunkiem kandydata PiS. Event jest organizowany przez Komitet Wyborczy Kandydata na Prezydenta RP Jarosława Kaczyńskiego ciekawe, ciekawe ![]() a bedzie tak jak tu? http://www.sadistic.pl/wyborcy-pisu-vt42215.htm Ten post edytował kamillll czw, 10 cze 2010 - 01:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 373 Dołączył: nie, 22 paź 06 Nr użytkownika: 241 ![]() |
W czwartek 10 czerwca 2010 roku, w godzinach 14.00-15.30 na Placu Wolności przed Pałacem Kultury Zagłębia będą rozdawane materiały promujące kandydaturę Jarosława Kaczyńskiego. Wolontariusze będą rozdawać, oprócz ulotek wyborczych, także białe T-shirty z czerwonym napisem "Polska jest najważniejsza", czerwone czapeczki z imieniem i nazwiskiem kandydata na prezydenta, smycze, długopisy, breloczki, plakaty z wizerunkiem kandydata PiS. Event jest organizowany przez Komitet Wyborczy Kandydata na Prezydenta RP Jarosława Kaczyńskiego ciekawe, ciekawe ![]() a bedzie tak jak tu? http://www.sadistic.pl/wyborcy-pisu-vt42215.htm Na stronie internetowej: http://www.dabrowa.pl/DG_FOTO_ALBUM/ALBUM/ROK_2010/06_CZERWIEC/20100610/index.html znajduje się fotoreportaż z wczorajszej akcji promującej kandydata na Prezydenta RP Jarosława Kaczyńskiego |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Obejde sie bez krzykliwych, teatralnych spektakli.
Kampanie wyborcze kandydaci prowadza nieustannie przez cale swoje polityczne zycie. Za tydzien, kazdy z glosujcych stanie przed urna i wlasnym sumieniem. Ciekawe co i kto wygra. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 516 Dołączył: sob, 02 gru 06 Skąd: D.G. Mydlice Nr użytkownika: 352 Płeć: Mężczyzna ![]() |
krzykacz Kaczyński był wyśmiewany w Europie. konkret gdzie i kiedy, jakiś dziennikarz się z niego wyśmiewał? To ty się z księżyca urwałeś przez ostatnie 5 lat mogłeś troche poczytać na ich temat ale jak sam nie umiesz odszukać to ja ci pomogę wpisz w google polskie kartofle. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
krzykacz Kaczyński był wyśmiewany w Europie. konkret gdzie i kiedy, jakiś dziennikarz się z niego wyśmiewał? To ty się z księżyca urwałeś przez ostatnie 5 lat mogłeś troche poczytać na ich temat ale jak sam nie umiesz odszukać to ja ci pomogę wpisz w google polskie kartofle. to był satyryk Peter Koehler, który tak samo drwił z Sarkozego i Obamy (bo tak dziwnie się składa ze dziennik jest związany z komunistami w SPD/Zieloni) ;] Jego twórczość to miedzy innymi: Nonsens. Teorii i historii gatunku literackiego, Żarty, Dlaczego zając wielkanocny składa jaja, Nowy bazar z braków, Cholera! Jestem pijany, Życie śledzia na ścianie - żydowskie dowcipy.. a ja proszę o artykuł dziennikarza, który nie będzie w dziale humor/satyra Ten post edytował xMarcinx sob, 12 cze 2010 - 18:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Skoro jesteśmy w wątku ogólnopolskim to jakie macie spostrzeżenia po Debacie?
Ja uważam że bardzo dobrze zaprezentował się Napieralski. pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Mam nadzieje, ze nikt nie będzie takim debilem upośledzonym umysłowo by znowu glosować na PO. Jestem umysłowo upośledzonym debilem. Chcesz mi to powiedzieć w cztery oczy? Kolejny wirtulany odważniak? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
krzykacz Kaczyński był wyśmiewany w Europie. konkret gdzie i kiedy, jakiś dziennikarz się z niego wyśmiewał? To ty się z księżyca urwałeś przez ostatnie 5 lat mogłeś troche poczytać na ich temat ale jak sam nie umiesz odszukać to ja ci pomogę wpisz w google polskie kartofle. to był satyryk Peter Koehler, który tak samo drwił z Sarkozego i Obamy (bo tak dziwnie się składa ze dziennik jest związany z komunistami w SPD/Zieloni) ;] Jego twórczość to miedzy innymi: Nonsens. Teorii i historii gatunku literackiego, Żarty, Dlaczego zając wielkanocny składa jaja, Nowy bazar z braków, Cholera! Jestem pijany, Życie śledzia na ścianie - żydowskie dowcipy.. a ja proszę o artykuł dziennikarza, który nie będzie w dziale humor/satyra http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8..._w_zwiazku.html Traktat Lizboński to pamiętasz kto negocjował najpierw obwieścił sukces a pózniej nie mógł go podpisać, to była jego największa kompromitacja. -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
krzykacz Kaczyński był wyśmiewany w Europie. konkret gdzie i kiedy, jakiś dziennikarz się z niego wyśmiewał? To ty się z księżyca urwałeś przez ostatnie 5 lat mogłeś troche poczytać na ich temat ale jak sam nie umiesz odszukać to ja ci pomogę wpisz w google polskie kartofle. to był satyryk Peter Koehler, który tak samo drwił z Sarkozego i Obamy (bo tak dziwnie się składa ze dziennik jest związany z komunistami w SPD/Zieloni) ;] Jego twórczość to miedzy innymi: Nonsens. Teorii i historii gatunku literackiego, Żarty, Dlaczego zając wielkanocny składa jaja, Nowy bazar z braków, Cholera! Jestem pijany, Życie śledzia na ścianie - żydowskie dowcipy.. a ja proszę o artykuł dziennikarza, który nie będzie w dziale humor/satyra http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,8..._w_zwiazku.html Traktat Lizboński to pamiętasz kto negocjował najpierw obwieścił sukces a pózniej nie mógł go podpisać, to była jego największa kompromitacja. a co miał podpisać jak wzasadzie powinien przepasc z powodu nie przyjecia przez Irlandie.. no chyba były ustalone zasady wszyscy przyjmują albo nikt? Pozatym w tej kwesti to raczej hipokryzja, przecie oczywiste ze to co dobre dla zagranicy to nie bedzie dobre dla Polski, no chyba ze oni tak troskliwi o nas.. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
xMarcinx: Mam nadzieje, ze nikt nie będzie takim debilem upośledzonym umysłowo by znowu glosować na PO.
Jestem umysłowo upośledzonym debilem. Chcesz mi to powiedzieć w cztery oczy? Kolejny wirtulany odważniak? .Zapytałem i czekam na odpowiedź. Twoi guru i ich elektorat też liczą na niepamięć. Dlatego na mnie nie mogą liczyć. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jestem umysłowo upośledzonym debilem. Chcesz mi to powiedzieć w cztery oczy? Kolejny wirtulany odważniak? .Zapytałem i czekam na odpowiedź. Twoi guru i ich elektorat też liczą na niepamięć. Dlatego na mnie nie mogą liczyć. Dobrze wiedzieć, niemniej leżących (a tym bardziej niepełnosprawnych) się nie kopie. http://www.youtube.com/watch?v=cIHrg5kx04g - ta wykształcona młodzież popierająca PO Ten post edytował xMarcinx pon, 14 cze 2010 - 19:35 |
|
|
![]()
|
|
Jestem umysłowo upośledzonym debilem. Chcesz mi to powiedzieć w cztery oczy? Kolejny wirtulany odważniak? .Zapytałem i czekam na odpowiedź. Twoi guru i ich elektorat też liczą na niepamięć. Dlatego na mnie nie mogą liczyć. Dobrze wiedzieć, niemniej leżących (a tym bardziej niepełnosprawnych) się nie kopie. http://www.youtube.com/watch?v=cIHrg5kx04g - ta wykształcona młodzież popierająca PO Powtarzam pytanie, czy chcesz mi powiedzieć w cztery oczy, że jestem upośledzonym umysłowo debilem? Starczy Ci odwagi? Nie wkładaj w odpowiedzi filmików na których mnie nie ma. Miej jaja chłopie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
xMarcinX, nie widzisz że lecisz po najmniejszej linii oporu? Przecież nie przedstawiłeś żadnych argumentów że PO coś złego Ci zrobiła. Nie pisz to co podają media, ale z własnego podwórka i sytuacji zawodowo-rodzinnej. Bo to będzie miało prawdziwe odzwierciedlenie negatywnego podejścia do tej partii.
Mnie natomiast zastanawia dlaczego tak atakujesz i wyzywasz zwolenników PO? Z życia wiadomo że jak komuś brakuje argumentów to rzuca miesiącem i się rakiem wycofuje z dyskusji... więc jak to jest? |
|
|
![]()
|
|
xMarcinx: Mam nadzieje, ze nikt nie będzie takim debilem upośledzonym umysłowo by znowu glosować na PO. Jestem umysłowo upośledzonym debilem. Chcesz mi to powiedzieć w cztery oczy? Kolejny wirtulany odważniak? .Zapytałem i czekam na odpowiedź. Twoi guru i ich elektorat też liczą na niepamięć. Dlatego na mnie nie mogą liczyć. Przecież to jest ta sam technika którą stosuje wódz czyli ja stoję tam gdzie stałem a reszta to zomo i myśli że w ten sposób jak walnie takim prostackim tekstem to ktoś to przeczyta i sobie pomyśli no przecież nie mogę być debilem więc zrobię jak pisze. Tylko jego błąd w rozumowaniu polega na tym że tutaj każdy ma swój rozum bo to nie jest ani radio ani telewizja o. Inwestora. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 13 października 2025 - 10:39 |