IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> W którym ośrodku najlepiej robic prawko?
vodun
post pon, 21 wrz 2009 - 17:35
Post #81

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 1,287

Żonka chodziła do GOLDEN LION'a na Królowej Jadwigi i sobie chwaliła. Prawko zdane.

BTW to za którym razem zdasz nie zależy od instruktora, nie zależy również od Ciebie tylko i wyłącznie od egzaminatora i tyle w tej sprawie
Go to the top of the page

+Quote Post
paulinczos
post wto, 06 paź 2009 - 13:21
Post #82

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,486

CYTAT(lobooz @ czw, 10 wrz 2009 - 14:03) *
Drugi mój kumpel robił jakiś czas temu u Pana Sławka (podobno "ryży w okularach"-jak to mój kumpel zgrabnie określił), który teraz pracuje ponoć w "OSK ZAGŁĘBIAK", ale nie wiem czy nadal, bo się instruktorzy b. często zmieniają.
Pomóżcie gdzie znajdę ten ośrodek "Wojtek" i gdzie tego Pana Sławka?

Hej lobooz, sądząc z opisu to chyba chodzi o "tego" Pana Sławka - tak, pracuje on aktualnie w Zagłębiaku, moja siostra robi u niego teraz kurs (ja widziałam go parę razy) i jest zadowolona. Ja osobiście polecam Pana Roberta z tego samego ośrodka. Super instruktor, spokojny, ale nie jakaś ciapa, ma poczucie humoru, świetnie wszystko tłumaczy, zero stresu, jazdy z nim to sama przyjemność smile2.gif

+Quote Post
kot_mruczyslaw
post sob, 31 paź 2009 - 15:44
Post #83

...nocny wysławiacz firmamentu ...
**

Nr użytkownika: 721

polecam GOLDEN LION...
egzamin zdany za pierwszym podejściem...

+Quote Post
Rafalski.com
post wto, 10 lis 2009 - 22:09
Post #84

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,545
GG: 10375113 status gadu-gadu

Jestem po świeżo zdanym egzaminie za pierwszym razem, 17go października. Uczyłem się w Al -mar, to jest na Mickiewicza, zdaje się nr 1. Tak czy inaczej ośrodek fajnisty. Czego wam trzeba nauczycie się i jeszcze więcej życiowych, praktycznych spraw, pan Marek świetnie uczy nauki, z drugi instruktorem dają szkolenie pierwszej klasy.

Naprawdę polecam, uczę nawet jak zachować spokój na egzaminie, co jest niesamowicie trudne ale na miarę zdania egzaminu możliwe.
Polecam,
to ich nr telefonu
501 357 354

p.s.
zajrzyj na inny wątek forum
http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?...ost&p=48669

+Quote Post
maniOra
post czw, 04 mar 2010 - 15:08
Post #85

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,746

Witam,
Będę zaczynać robić prawko prawdopodobnie w środę 10 marca.Otóż moje pytanie czy ktoś miał do czynienia z ośrodkiem przyklejonym jak przybódówka do kościoła w Gołonogu . Ulica albo 1000-lecia albo juz Kasprzaka.. nie jestem pewny.W każdym bądź razie cena 1300zł + lekarz 60zł .. wydaję mi się, że troszkę drogo.Ktoś może coś powiedzieć o tym ośrodku?

+Quote Post
marcin.p
post czw, 04 mar 2010 - 19:09
Post #86

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 446
GG: 11390668 status gadu-gadu

To normalna cena! Oczywiście znajdziesz ośrodek gdzie zrobisz kurs za 800 zł, ale czy wyjeździsz swoje godziny na jazdach, czy będziesz należycie przygotowany do egzaminu? Zauważ, że z tych pieniędzy trzeba opłacić instruktora, ratownika medycznego, samochód, opłacić biuro, pracowników administracji itp. i jeszcze zarobić.

Co do samego ośrodka to... podaj nazwę, to może ktoś coś pomoże

--------------------
Pozdrawiam!
Marcin

+Quote Post
Rysiu_dg
post czw, 04 mar 2010 - 19:22
Post #87

Klub Kibica nr 29

Nr użytkownika: 920
GG: 7281781 status gadu-gadu

Normalna cena? Moim zdaniem troszkę drożej, bo częściej się spotykałem z kwotą 1100 złotych. Chyba że to skutek płacenia VAT-u teraz.

+Quote Post
maniOra
post czw, 04 mar 2010 - 20:54
Post #88

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,746

tzn tak.. nie wiem czy ten ośrodek wogóle ma jakąś nazwę... on znajduje się przy kościele koło ulicy kosmonautów (przy osiedlu tysiąclecia). ciężko mi to precyzyjniej określić.Jest przyklejony do kościoła

+Quote Post
Rysiu_dg
post czw, 04 mar 2010 - 21:12
Post #89

Klub Kibica nr 29

Nr użytkownika: 920
GG: 7281781 status gadu-gadu

Powiem Ci tak, wiem gdzie to jest, ale więcej informacji możesz dostać na forum www.zdamprawko.pl z tym że niektóre opinie piszą sobie właściciele :/

+Quote Post
olo
post czw, 04 mar 2010 - 23:09
Post #90

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 18
GG: 1387662 status gadu-gadu

CYTAT(maniOra @ czw, 04 mar 2010 - 20:54) *
tzn tak.. nie wiem czy ten ośrodek wogóle ma jakąś nazwę... on znajduje się przy kościele koło ulicy kosmonautów (przy osiedlu tysiąclecia). ciężko mi to precyzyjniej określić.Jest przyklejony do kościoła

Nie polecam. Jeżeli instruktor tej "szkoły jazdy" parkuje na wąskiej drodze pod swoim budynkiem, 5-7 m przed zakrętem i tłumaczy, że może tu stać bo nie ma zakazu zatrzymywania to ja wymiękam. Kedyś na Kasprzaka, pod pawilonem, wrzuciłem wsteczny, oglądam się, ruszam i po chwili widzę, dojeżdżającą "elkę" tej firmy z kursantem uczącym się parkować. Zdązyłem zahamować. Pan instruktor, rzecz jasna, mnie kazał zachowywać ostrożność. Nie polecam.

--------------------

+Quote Post
zizi
post czw, 12 sie 2010 - 14:29
Post #91

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 196

Obecnie przymierzam się do zrobienia prawa jazdy,jakieś obecne opinie o ośrodku Wiola?

Czy końcowy egzamin zdaje się w Dąbrowie?

Dzięki za info  rolleyes.gif

--------------------

+Quote Post
Sebastian22
post czw, 12 sie 2010 - 15:09
Post #92

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 169

CYTAT(zizi @ czw, 12 sie 2010 - 14:29) *
Obecnie przymierzam się do zrobienia prawa jazdy,jakieś obecne opinie o ośrodku Wiola?

Czy końcowy egzamin zdaje się w Dąbrowie?

Dzięki za info  rolleyes.gif

ja 2 lata temu robiłem, fajni instruktorzy no i właścicielka....egzamin zdajesz gdzie chcesz przecież, wiadomo że ośrodki w DG przygotowują cię do egzaminu w najbliższym WORDzie czyli w DG.

+Quote Post
miki80
post czw, 12 sie 2010 - 23:09
Post #93

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 4,027

CYTAT(maniOra @ czw, 04 mar 2010 - 15:08) *
Witam,
Będę zaczynać robić prawko prawdopodobnie w środę 10 marca.Otóż moje pytanie czy ktoś miał do czynienia z ośrodkiem przyklejonym jak przybódówka do kościoła w Gołonogu . Ulica albo 1000-lecia albo juz Kasprzaka.. nie jestem pewny.W każdym bądź razie cena 1300zł + lekarz 60zł .. wydaję mi się, że troszkę drogo.Ktoś może coś powiedzieć o tym ośrodku?

Nie polecam tego ośrodka,bo za te pieniądze co płacimy to instruktor nie jeździ z kursantem tyle godzin ile trzeba.Instruktor zamiast 2 godzin to jeździł ok 1.20 bo reszte czasu to załatwianie jego spraw z kursantem czekającym w samochodzie.A to do domu musiał ,,na chwile ,,podjechac ,a to na warsztat,zawsze cos do załatwiena miał a czas leci za nasze pieniądze.Ostrzegam to nie jest tylko mój przypadek ,ale wśród znajomych też pytałem i tak samo było.Nikomu nie polecam tego ośrodka.

+Quote Post
Kamil_
post czw, 12 sie 2010 - 23:51
Post #94

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 782

Osoby z 1 postem, akurat krytycznym wobec danej firmy są mało wiarygodne...

+Quote Post
acn
post pią, 13 sie 2010 - 01:29
Post #95

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 2,294
GG: 3719706 status gadu-gadu

Ja natomiast szczerze polecam OSK 'Zagłębiak' .

Jazdy z panem Robertem to czysta przyjemność , bardzo spokojny facet , a jak coś źle zrobiłem potrafił z humorem wyjaśnić o co chodzi i powtarzać aż do skutku smile2.gif . Z godzinami jazd nie miałem problemów , zero oszukiwania . Egzamin zdany za 1 podejściem .

+Quote Post
PaVLo
post pią, 20 sie 2010 - 20:25
Post #96

Człowiek Legenda
**

Nr użytkownika: 141
GG: 2594367 status gadu-gadu

Szukam dobrego ośrodka szkolenia tak aby nie był zbyt daleko od osiedli Manhattan i Broadway, myślałem właśnie o tym niedaleko WORD-a przy kościele, jakieś nowe opinie by się przydały o nim.

+Quote Post
REALny
post pią, 20 sie 2010 - 23:02
Post #97

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 3,111

CYTAT(PaVLo @ pią, 20 sie 2010 - 20:25) *
Szukam dobrego ośrodka szkolenia tak aby nie był zbyt daleko od osiedli Manhattan i Broadway, myślałem właśnie o tym niedaleko WORD-a przy kościele, jakieś nowe opinie by się przydały o nim.

Idź do Nauki Jazdy Manhatan wink.gif Spoko uczy gościu i jeżeli ty jesteś dyspozycyjny to bardzo szybko skończysz kurs. Ja ostatnio po 5-7 godzin tygodniowo jeździłem eL-ką

+Quote Post
PaVLo
post pią, 20 sie 2010 - 23:44
Post #98

Człowiek Legenda
**

Możesz mnie trochę naprowadzić na ten ośrodek ?, jakiś adres lub lokalizacja ... po prostu chciałbym mieć mniej szukania smile2.gif.

+Quote Post
Adams
post sob, 21 sie 2010 - 08:18
Post #99

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 3,183

CYTAT(REALny @ pią, 20 sie 2010 - 23:02) *
CYTAT(PaVLo @ pią, 20 sie 2010 - 20:25) *

Idź do Nauki Jazdy Manhatan wink.gif Spoko uczy gościu i jeżeli ty jesteś dyspozycyjny to bardzo szybko skończysz kurs. Ja ostatnio po 5-7 godzin tygodniowo jeździłem eL-ką

Nie żebym robił antyreklamę osk"Manhattan", ale...
... sam tam chodziłem na kurs, owszem szybko go ukończyłem (podczas roku szkolnego), ale dużo stresu
... podczas kilku lekcji (jazd) było powiedziane "-jedź!" a nie było powiedziane gdzie? co? i jak?
... mało lekcji manewrowych(większość miasto), a jak się zdarzały to całą godzinę śrubowało się to samo(jak coś nie wychodziło to była "zje*ka" a to = stres)
... przy dokupionych jazdach (po oblanym egzaminie) nic więcej się nie nauczyłem

Tak więc z doświadczenia odradzałbym takie osk jak: Manhattan, Sammar, Wiola/Wojtek. Z opinii innych nie polecam: Zebry, "21",

A z miłym zaskoczeniem polecam Efekt (Mydlice płd.), LOK 1 i 2 (ok.Huty bankowej oraz przy "tokaju") oraz Wojcar(Gołonóg pl.Bema)
w tych ośrodkach wytkną błędy, których można się nauczyć w innych i skutecznie tłumaczą i korygują je

+Quote Post
PaVLo
post sob, 21 sie 2010 - 09:52
Post #100

Człowiek Legenda
**

To aż w tylu ośrodkach zdawałeś ?

Sprawdzę w poniedziałek Wojcar i ten na Manhattanie, mimo twojej złej opinii wink.gif

+Quote Post

8 Stron V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
7 Użytkowników czyta ten temat (7 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:18
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza