![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
Jeszcze słowo odnośnie Morcinka 1. Robiłem tam kurs, jeździłem z p. Jackiem (niski łysawy w okularach) był ok, Goliński podobno też jest dobry (bratowa z nim jeździła). Ale strzeż się szefa (wysoki, szczupły). No chyba że chcesz pojeździć sobie z nim po składach budowlanych, pozałatwiać jego prywatne sprawy, ew. pocałować klamkę samochodu bo on sobie zapomniał o jeździe.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
OSK "Wojtek" jest ok, zdałem za pierwszym razem
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
Miałem sporo przejść z 'prawkiem' kilka lat temu zaczynałem w LOKu, kilka podejść do egzaminu, plac zawsze mnie pokonywał, odpuściłem sobie. Pod koniec zeszłego roku, postanowilem podejść jeszcze raz. Jeździłem z p. Noskiem ze szkoły Solut. Wpadlem na niego zupełnie przypadkiem pod PKZtem ja czekałem na swojego, poleconego przez kolegę, instruktora (który niestety się na mnie wypiął :[ ) on czekał na kursantkę. Przypadkowe spotkanie okazało się brzemienne w skutki, trafiłem na naprawdę fajnego instruktora i zdałem bez problemu. Szczerze polecam :)
-------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
W 98 robiłem na "Morcinka 1". Jakoś specjalnie zadowolony nie byłem. Mało jazdy po centrum, raczej unikanie korków itp. Być może dzisiaj jest już zupełnie inaczej.
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja chodzę obecnie do OSK "Wiola" jest to dawne OSK "Wojtek". Póki co mam teorie ale prowadząca jest naprawdę OK poza tym mogę się umówić na lekcje indywidualnie - polecam. Maja siedzibe w budynku na rogu 3maja x Bandrowskiego nad Citi Financial Bankiem (2-piętro wejście na wprost ul. Okrzei od 3-maja).
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kobieta jest instruktorką i jeździ z tobą samochodem?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
A wie ktoś, gdzie najlepiej robić kat.D? Jak narazie w DG znalazłem tylko LOK.
Marcin |
|
|
![]()
|
|
Interesuje mnie też kurs doskonalenia jazdy. Ale nie tylko "bezsensowna" jazda po mieście, ale jazda po mokrej/śliskiej nawierzchni, omijanie przeszkód, hamowanie w różnych warunkach itp. Wie ktoś czy coś takiego zrobi się gdzieś w DG albo gdzieś w Zagłębiu? Jęśli sie zrobi to jaki byłby koszt? Znalazłem taki ośrodek w katowicach, koszt kursu to 350zł.
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
Wie ktoś czy coś takiego zrobi się gdzieś w DG albo gdzieś w Zagłębiu? Jeśli się zrobi to jaki byłby koszt? Znalazłem taki ośrodek w Katowicach, koszt kursu to 350zł. W Zagłębiu to nie wiem, wiem, że takie coś jest w Gliwicach/Zabrzu, z tego co piszą koszt to 70 PLN/h przy minimalnym czasie trwania 2h: Lanette [Edycja: takie coś jak piszesz jednak też kosztuje 350 zł + 150 jeśli jeżdzisz ich autem ![]() pees: swego czasu z tego chciałem skorzystać w tej szkole ![]() ![]() Ten post edytował vacu nie, 14 paź 2007 - 13:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 16 sie 07 Nr użytkownika: 786 Płeć: Kobieta ![]() |
Ale Pani Wiola też prowadzi jazdy. Świetna babeczka. I w sobote i wczoraj z nią miałam jazdy. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczy nie drze sie (na przykład w Loku isntruktor wydarł się o wjechaqnie w krawerznik jabym normalnie w drzewo wjechała) można znią pożartować (choć w "Wioli" wszyscy są świetni p.Sławek p.Bogdan). Wogóle mi kobitka imponuje. Zresztą kobieta kobiete lepiej zrozumie -a nie co niektórzy faceci -autko najwazniejsze -zrobisz ryse nie żyjesz
![]() Ja jestem w dawnym "Wojtku" teraz "Wioli" na dodatkach I jestem bardzo zadowolona. Nareszcie profesjonaliści. Mam za sobą 4 szkoły przed "Wiolą" ale dopiero teraz mi sie tak naprawde podoba. A propo co sie stalo ze "Scorpionem"? Zna ktoś szczegóły ich zamknięcia? Tam zaczynałam ,nie podobało mi sie ![]() Ten post edytował Therina pon, 15 paź 2007 - 16:46 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A wie ktoś, gdzie najlepiej robić kat.D? Jak narazie w DG znalazłem tylko LOK. Eee, nie tylko! Bodajże "Lider" i "Perfect" takie kursy na "D" też robią - w każdym razie robili, chyba "Edwardo" na 3-go Maja też... LOKu generalnie nie polecam - co już chyba pisałem! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: nie, 06 sty 08 Nr użytkownika: 1,017 Płeć: Mężczyzna ![]() |
bardzo dużo ciekawych informacji znalazłem na stronie http://www.zdamprawko.pl
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 58 Dołączył: wto, 13 lis 07 Nr użytkownika: 880 Płeć: Kobieta ![]() |
witam serdecznie
może będę mało obiektywna bo są to moi znajomi ale gorąco polecam MORCINKA 1 i dokładnie tj wcześniej Pan Zbyszek Goliński i Jan Król. z szefem czyli Janusz Stasikowski nie warto bo jest to człowiek interesu i załatwia dużo spraw i ma dużo spraw na głowie.więc mało skupia się na jeździe.POLECAM MORCINKA 1!! a zdałam prawko jako druga osoba z 15 osobowej grupy, oczywiście za pierwszym razem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja się uczyłem u p.Stasikowskiego! I nie byłem zadowolony. Sam jeździłem po placu, jazdy głównie po za miastem. Ale to było 10 lat temu. Więc może teraz jest inaczej....
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
Zresztą kobieta kobiete lepiej zrozumie - Ja jestem w dawnym "Wojtku" teraz "Wioli" na dodatkach I jestem bardzo zadowolona. Nareszcie profesjonaliści. Mam za sobą 4 szkoły przed "Wiolą" ale dopiero teraz mi sie tak naprawde podoba. A propo co sie stalo ze "Scorpionem"? Zna ktoś szczegóły ich zamknięcia? Tam zaczynałam ,nie podobało mi sie ![]() To, że zaliczyłaś tyle szkół jazdy zanim trafiłaś na "dodatki" u "super- niani Pani Wioli" to raczej świadczy o dozie Twojego talentu do prowadzenia pojazdów mechanicznych a nie o poziomie nauczania jazdy w naszym mieście więc może skup się na szlifowaniu swoich umiejętności za kierownicą L-ki a nie na wyssanych z palca plotkach Pani Wioli, bo Scorpion najzwyczajniej na świecie splajtował. Też mi grubsza afera ![]() Ten post edytował maseur wto, 25 mar 2008 - 20:00 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: FdZD Postów: 14 Dołączył: śro, 19 gru 07 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 969 Płeć: Mężczyzna GG: 3700035 ![]() |
Radzę mijać szerokim łukiem osk mieszczący się na Armii Krajowej w budynku byłej centrali telefonicznej, ten co ma plac manewrowy na rampie kolejowej. Drogo, niemiła atmosfera, ciągłe dogadywania. Bezskutecznie zdawałem cztery razy. Gdy wykupiłem dodatkowe jazdy w osk Edwardo dopiero zobaczyłem na czym polega kurs na prawo jazdy p. Edek wszystko dokładnie wytłumaczył, pokazał pewne triki, że zdałem można by rzec z palcem w d.....
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
odświeżam temat !! Chcę się wybrać , ale Ja potrzebuję dobrej szkoły ..
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:58 |