![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Tak, emocje były naprawdę. Szczególnie przed wejściem na parkiet jakiejś Wilczyńskiej
![]() ![]() PIKNIK stanął jak wryty opierając się o ZAKAZANE barierki zasłaniając... Ochrona nie reagowała, więc wkroczyło do akcji trzech starych z kraja szalikowców ![]() Nie jesteśmy najlepsi, a być możemy, kiedyś. minus (moim zdaniem) nadal prowadzący doping nie koordynuje dopingu z wydarzeniami na parkiecie duży plus, pojawiły się dziewczyny ![]() Odczuwalna była w hali atmosfera siatkarskiego święta, poprzez wspaniałą postawę zawodniczek obu drużyn, oraz tłumnie przybyłych kibiców. I o to biega. Z wyłączeniem kibica w Wolbromia z wielką czerwoną trąba, oraz kibica z mniejszą trąbą w okularach z sektora KK gospodyń ![]() pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Fotki z wczorajszego meczu z Pesaro już w galerii.
![]() ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Za reprezentacja.net
CYTAT Polki po raz kolejny udowadniają, że zagrywka może być ich wielkim atutem. W pierwszej dziesiątce najlepiej zagrywających fazy grupowej LM są trzy polskie zawodniczki. A to nie jedyne "rodzime akcenty" w tym rankingu. Najlepiej zagrywające: 1. Onyejekwe Nneka Obiamaka (Metal Galati) - 12 pkt. 2. Spalova Milada (Modranska Prostejov) - 10 pkt. 3. Yaneva Eva (RC Cannes) - 9 pkt. 4. Sieczka Ewelina (Enion Energia MKS Dąbrowa Górnicza) - 9 pkt. ... 8. Liniarska Aleksandra (Enion Energia MKS Dąbrowa Górnicza) -8 pkt. 9 Okuniewska Berenika (BKS Aluprof Bielsko-Biała) -8 pkt. 13. Barańska Anna (BKS Aluprof Bielsko-Biała) -8 pkt. 15. Skowrońska-Dolata Katarzyna (Scavolini Pesaro) -7 pkt. 16. Jagieło Aleksandra Bank BPS Fakro Muszynianka Muszyna) -7 pkt. 18. Sadurek Milena (Metal Galati) - 7 pkt. 21. Skorupa Katarzyna (BKS Aluprof Bielsko-Biała) -7 pkt. 22. Horka Helena (BKS Aluprof Bielsko-Biała) -7 pkt. pozdr... Ten post edytował endriu śro, 20 sty 2010 - 15:39 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mecz był w sumie niezły, choć w końcówkach setów dało się odczuć jakiś brak wiary w zwycięstwo. Nie wiem, może dziewczyny mają za nisko ustawioną poprzeczkę? Bo możliwości mają o wiele większe i będę twierdził, że są w stanie wygrać z każdym, tylko czegoś im brakuje. Wiem narzekam, ale to z sympatii do dziewczyn i klubu, bo chcę żeby wypadały jak najlepiej, a z drugiej strony wiem, że mogą... Wczoraj nie grały na pełni swoich możliwości i nawet w czasie meczu trochę mnie to wkurzało, ale później gdy obejrzałem sobie powtórkę pomyślałem - przecież ten mecz był bardziej towarzyski, więc czego tu się czepiać? Chociaż wygrana z takim zespołem jak Pesaro dodaje wiary w siebie i byłaby niezłą zaliczką na dalsze rozgrywki w LM.
Gdy oglądałem powtórkę zaskoczył mnie in plus p. Kawka wreszcie usłyszałem na przerwach jakieś bardziej konstruktywne teksty, rady dotyczące gry dla dziewczyn i brzmiało to tak jak trzeba, Trzeci set mnie trochę wkurzył, bo miałem wrażenie jakby już nikomu nie chciało się grać i każdy czekał już końca meczu. Co do zmian, to w czasie meczu mnie to drażniło, ale później doszedłem do wniosku, że w sumie kiedy jak nie w takim meczu, mniej doświadczone zawodniczki mają się ogrywać? Ostatecznie mecz przegrany, ale nie było tak źle, choć szkoda, że nie było lepiej... Powiem tak: chcę zobaczyć jak dziewczyny w tym sezonie walczą o pierwsze miejsce w lidze na koniec sezonu i wierzę, że są w stanie to zrobić, żeby tylko one uwierzyły, że potrafią, co udowodniły z Muszyną. Bo wbrew temu co mówią inni, oglądałem ten mecz kilkukrotnie i to nie było tak, że nam się udało, Muszyna została zmiażdżona na początku, a potem nie potrafiła się podnieść - nie było w tym przypadku. Dowód? - Drugi set 21:24, a set zostaje wygrany, to o czymś świadczy. Mogą się różni dziennikarze rozpisywać, ale ja wiem swoje i wiem co widzę - MKS jest bardzo dobrą drużyną, tylko czasami brak wiary w siebie i swoje możliwości przeszkadza bardziej niż przeciwnik, jeśli dziewczyny pokonają własny strach przed zwycięstwem, to nie ma w Polsce drużyny, która mogłaby je zatrzymać. Dziewczyny uwierzcie w siebie tak jak ja w was wierzę. -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: sob, 12 gru 09 Nr użytkownika: 3,604 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A mnie najbardziej żal koncowki 2 seta. Kawka przy wyniku 21-20 dla Scavolini robi podwojna zmiana. Wprowadza Sliwe i Sadowska za dobrze grajaca Pure. Po kolejnej straconej pilce wrowadza Walawender. Ostatecznie przegrywamy do 21. A przed tymi zmianami gralismy bardzo dobrze. Dla mnie to byl sygnal dla druzyny ze graja zle (a bylo wrecz odwrotnie)
Nie wiem dlaczego Kawka tak czesto robi te podwojne zmiany. W meczu z gwardia bylo tak samo. Tak jakby ma slepy schemat ze je przeprowadza, ale wogole nie patrzy jaka jest aktualnie sytuacja na boisku. |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
CYTAT Podsumowanie 6. kolejki Ligi Mistrzyń
W ostatniej 6. kolejce Ligi Mistrzyń największą niewiadomą była sytuacja w grupie D. Ostatecznie w I rundzie play-off znalazły się wszystkie zespoły tej grupy. W najlepszej dwunastce Ligi Mistrzyń 2009/10 znalazły się dwa polskie zespoły. Grupa A Siatkarki Volley Bergamo, dzięki zdecydowanemu zwycięstwu nad ZOK Rijeka, zapewniły sobie drugie miejsce w grupie A. Do wygranej włoski zespół poprowadziła rozgrywająca Eleonora Lo Bianco, dla której był to pierwszy występ w tegorocznej edycji Ligi Mistrzyń. W tym spotkaniu wszystko szło po myśli podopiecznych Lorenzo Micelli. Mocne zagrywki, skuteczna praca bloku i obrony, a także wysoka skuteczność Franceski Piccinini i Valentiny Arrighetti pozwalała włoskim siatkarkom nadawać ton grze we wszystkich trzech setach (25:19, 25:18, 25:17). Najlepszą zawodniczką Bergamo była Piccinini (14 pkt.), natomiast po drugiej stronie siatki najlepiej spisywała się Ana Starcević która zgromadziła 9 oczek. Statuetkę MVP przyznano Caterinie Fanzini, która zdobyła 11 punktów, w tym 4 bloki. - Potrzebowaliśmy tego zwycięstwa, by utrzymać drugie miejsce w grupie A - powiedział po spotkaniu trener Micelli. - Moje zawodniczki rozegrały dobry mecz, a postaciami, które wydatnie pomogły w wygranej były Piccinini oraz Fanzini. Teraz z niecierpliwością czekamy na następnego przeciwnika, by kontynuować nasz marsz ku obronie trofeum. W drugim pojedynku lider grupy A, RC Cannes pokonał łatwo, w trzech setach, rosyjski Uniwersitet Bielgorod. Obie drużyny mają już zapewniony awans do kolejnej rundy, ale Rosjanki walczyły jeszcze o drugie miejsce w grupie. Jednakże zdobywczynie Pucharu Francji wiodły prym już od początku i podopieczne Evgenija Siwkowa musiały szybko zapomnieć o zwycięstwie. Francuzki zdecydowanie górowały w ataku, a także, swą zagrywką, sprawiały niemało problemów rywalkom. Najskuteczniejsza w zwycięskiej drużynie była Victoria Ravva, zdobywczyni 15 punktów. W rosyjskim zespole największą zdobycz punktową zebrała Jekatierina Orłowa (10 pkt.). Grupa B Scavolini Pesaro, dzięki zwycięstwu w trzech partiach nad Enion Energią Dąbrową Górniczą, zapewniło sobie pierwsze miejsce w grupie B. Polskie siatkarki, wspomagane dopingiem kibiców, walczyły dzielnie, jednak nie mogły sprostać skomplikowanym serwisom mistrzyń Włoch i potężnym atakom Katarzyny Skowrońskiej-Dolaty i Caroliny Costagrande. W trzeciej odsłonie bloki oraz ataki Skrowrońskiej-Dolaty i Martiny Guiggi rozbiły polską drużynę. Najlepiej w ataku w polskiej ekipie spisywała się Agata Karczmarzewska-Pura (13 pkt.). W drużynie rywalek najskuteczniejsza była Senna Usic (14 pkt.). Podopieczne Waldemara Kawki zakończyły rundę grupową Ligi Mistrzyń z dorobkiem 8 oczek oraz bilansem 2 zwycięstw i 4 porażek. Więcej o spotkaniu w Dąbrowie Górniczej. O fotel lidera na zakończenie fazy grupowej walczył również turecki VakifGunesTTelekom Stambuł. Co prawda Turczynki, przed własną publicznością, pokonały 3:1 ASPTT Mulhouse, jednak tej jeden przegrany set pozbawił je pierwszego miejsca w grupie B. Zaczęło się dość niespodziewanie od zwycięstwa Francuzek 25:22. Jednak w kolejnych trzech setach na parkiecie rządziły zawodniczki Giovanni'ego Guidetti. Statuetka MVP powędrowała w ręce Arzu Gollu. Najwięcej oczek w tureckim zespole zgromadziła Neslihan Darnel (22 pkt.), natomiast po drugiej stronie siatki kluczową rolę we francuskim ataku pełniła Dominika Sieradzan (13 pkt.). - Na początku moje zawodniczki wykazywały zbyt mało koncentracji, co przypłaciliśmy porażką w pierwszej partii - podsumował trener Guidetti. - Owszem przez ten przegrany set straciliśmy pierwsze miejsce w grupie, jednak w tak elitarnych rozgrywkach jak Liga Mistrzyń nie liczy się z kim grasz w I rundzie play-off. Najważniejsze jest byśmy wyciągnęli odpowiednią lekcję z tego spotkania: musimy skupiać się na każdej akcji w meczu, niezależnie od klasy przeciwnika. Kapitan tureckiego zespołu Arzu Gollu dodała: - Zaczęłyśmy spotkanie nerwowo, z poczuciem, że musimy wygrać jak najwyżej i myślę, że właśnie to było powodem porażki w pierwszym secie. Potem jednak poukładałyśmy naszą grę, co przyniosło efekt w postaci zwycięstw w trzech kolejnych odsłonach. Grupa C W obliczu 1500 kibiców ekipa Dynama Moskwa, zwyciężyła 3:1 BKS Aluprof Bielsko-Biała. Mecz nie miał specjalnej stawki, bowiem wiadome było, że Rosjanki zakończa fazę grupową na drugim miejscu, natomiast Polki pożegnały się z szansami na awans już w poprzedniej kolejce. Mistrzynie Rosji dwa pierwsze sety wygrały bez większych kłopotów i zanosiło się, że w trzeciej odsłonie będzie podobnie. Jednakże znakomita gra polskich siatkarek w obronie oraz nerwowość i błędy Rosjanek pomogły wicemistrzyniom Polski rozstrzygnąć partię na swoją korzyść 25:22. Już w następnym secie zawodniczki Dynama zrehabilitowały się w pełni, zwyciężając do 19. Najlepszymi zawodniczkami w swych drużynach były: rosyjska libero Elena Jeżowa oraz polska przyjmująca Anna Barańska. Najskuteczniejsze w ekipie Dynama były Elena Godina, Natalia Goczarowa oraz Simona Gioli - wszystkie zdobyły po 15 oczek. Aleksander Perepełkin, który zastępował chorego Walerego Łosewa, stwierdził, że nie był to łatwy mecz dla jego podopiecznych. - Mamy jednak bardzo mocną drużynę oraz siatkarki, które są prawdziwymi profesjonalistkami, dlatego wygraliśmy" Atakująca rosyjskiego zespołu Lesja Machno nie była zadowolona z postawy swoich koleżanek w trzecim secie, po czym podkreśliła, iż cieszy się, "...że zakończyłyśmy fazę grupową zwycięstwem ". Więcej o spotkaniu w Moskwie W drugim pojedynku grupy C lider FenerbahceAcibadem Stambuł całkowicie zniszczyło czeski zespół Modranská Prostejov. Ponieważ był to kolejny mecz bez stawki, w kwadracie rezerwowych znalazły się takie gwiazdy Fenerbahce jak Jekatierina Gamowa czy Frauke Dirickx. Z Coriną Ssuschke na zagrywce Czeszki wyszły na trzypunktowe prowadzenie, jednak ekipa ze Stambułu, dzięki znakomitej obroni zdołała szybko zniwelować straty. Na boisku pojawiła się jednak Gamowa i pomogła swojej drużynie zwyciężyć 25:20. Przez większą część drugiego seta, dzięki silnej zagrywce i skutecznym atakom Nataszy Osmokrović i Edy Erdem, tureckie siatkarki dominowały. Gospodynie zagroziły im tylko raz, gdy znakomity popis w zagrywce oraz grze na siatce dawała Milada Spalova. Prostejov wprawdzie zdołał obronić sześć piłek setowych, jednak ostatecznie zwycięstwo przechyliło się na stronę Turczynek. W trzecim akcie, mimo wysiłków Ssuschke i Spalovej, podopieczne Jana De Brandta utrzymywały bezpieczna przewagę. Trener czeskiego zespołu Mirosław Cada tak skomentował ten mecz: - Największa różnica w poziomie gry obu zespołu widoczna była w polu zagrywki. Ponadto rywalki były znacznie skuteczniejsze w ataku, my nie mieliśmy takiej zawodniczki jak Osmokrović, która byłaby liderką naszego zespołu. Nasz blok pracował prawidłowo, lecz nie na tyle skutecznie, by zatrzymać zawodniczki Fenerbahce. Grupa D Wspaniałą pięciosetową walkę stoczyły dwa zespoły grupy D, zajmujący 1. miejsce Asystel Novara i drugie w tabeli Zariecze Odicowo. Za najlepsza zawodniczkę spotkania uznano Tatianę Koszelewą. Mecz lepiej rozpoczęły Wloszki, które na pierwszej przerwie technicznej prowadziły 8:4. Rosyjski zespół, dzięki atakom Koszelewej, wyrównał 9:9. Inicjatywa powróciła w ręce ekipy z Novary i po ataku Christiny Barcellini, Asystel odskoczył przeciwniczkom na pięć oczek (14:9). Przewagę tę podopieczne Luciano Pedulli utrzymały aż do końca wygranego 25:20 seta. W drugiej partii, po wyrównanym początku, Rosjanki, za pomocą silnych zagrywek wyszły na prowadzenie i pozostały na nim do końca (25:21). W trzeciej odsłonie nie do zatrzymania była Koszelewa (25:19). W czwartym secie czteropunktowa przewagę wypracowało Zariecze (12:8), jednak bloki Valerii Rosso pozwoliły Asystelowi uzyskać remis. Do zwycięstwa 25:23 głównie przyczyniły się Rosso, Barcellini oraz Logan Tom. W tie-breaku wysoka dyspozycja Koszelewej oraz błędy Włoszek pomogły zawodniczkom Wadima Pankowa odnieść zwycięstwo 15:9. - To nie był najlepszy mecz w naszym wykonaniu - powiedziała na pomeczowej konferencji prasowej kapitan Asystelu Paola Paggi. - Potrzebujemy jednak jeszcze trochę czasu, by zgrać się z naszą rozgrywającą Kim Staelens. W drugim meczu grupy D mistrzynie Polski, Bank BPS Fakro Muszynianka Muszyna odniosły szybkie zwycięstwo nad Metalem Galati. Rumunki zakończyły rywalizację na 4. miejscu w grupie jednak jako najlepszy zespól na 4. miejscu awansują do I rundy fazy play-off w miejsce organizatora Final Four. Więcej o meczu w Muszynie siatka.org -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: śro, 25 lis 09 Nr użytkownika: 3,578 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kiedy losowanie play-off LM bo słyszałem, że dzisiaj ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Tak, dzisiaj w Luksemburgu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
szkoda, że nigdzie nie ma transmisji z tego wydarzenia.
![]() EDIT: ENION ENERGIA DĄBROWA GÓRNICZA - ASYSTEL NOVARA! mecz w terminie 9/10/11 luty w Polsce rewanz tydzien pozniej we Włoszech Zwycięzca zagra ze zwycięzcą dwumeczu : Vakifgunes TTelekom Stambuuł- Universitet Biełgorod EDIT2 : Final Four w Cannes. Muszyna zagra z Volley Bergamo ![]() Ten post edytował Padziu czw, 21 sty 2010 - 16:03 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 63 Dołączył: pią, 30 paź 09 Nr użytkownika: 3,533 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znowu nam włoszki stanęły na drodze,niestety. Jeśli Muszyna z nimi wygrała to kto wie,choć będzie bb.ciężko!!!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
chcialem wraz z Luim, zebysmy trafili na Novare. Az do mnie zadzwonil
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 22 Dołączył: śro, 25 lis 09 Nr użytkownika: 3,578 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na volley24.pl pisze, że 10 lutego. Jak sądzicie, nie podniosą chyba ceny biletów po tym jak widzieli, że nawet na scavolini nie było pełnej hali.
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Podpisuje się pod Prostym. Też chciałem Novare, liczyłem i prosiłem, aby to Asystel był przeciwnikiem. Kurcze jest szansa na sensacje
![]() -------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: wto, 19 sty 10 Nr użytkownika: 3,667 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam,
Mecz z Pesaro był moim pierwszy w roli kibica MKS'u i muszę przyznać, że byłem pod wrażeniem. Zarówno gry jak i atmosfery w hali. Bardzo się rozochociłem i na pewno kupię bilety na mecz z Novarą (kolejny polski akcent - tym razem Anna Podolec). I tu do Was pytanie, skoro mecz już za niedługo, nie orientujecie się kiedy będą bilety w sprzedaży? ![]() pozdrawiam Ten post edytował misiekb czw, 21 sty 2010 - 20:14 |
|
|
![]()
|
|
chcialem wraz z Luim, zebysmy trafili na Novare. Az do mnie zadzwonil ![]() Dokładnie Prosty, dokładnie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Na volley24.pl pisze, że 10 lutego. Jak sądzicie, nie podniosą chyba ceny biletów po tym jak widzieli, że nawet na scavolini nie było pełnej hali. Daty nie potwierdzam bo CEV jeszcze nie podała dokładnych terminów. Ceny Biletów chyba nie podniosą bo i tak jest dość wysoka, a hala się niestety nie wypełniła na żadnym meczu grupowym ![]() Witam, I tu do Was pytanie, skoro mecz już za niedługo, nie orientujecie się kiedy będą bilety w sprzedaży? ![]() pozdrawiam Bilety zapewne pojawią się jak tylko będzie wiadomo kedy dokładnie gramy, w końcu to juz za 2 i pół tygodnia pierwszy mecz ![]() Novara - z jednej strony fajnie bo kolejny zespół który jest dosyć fajny bo z Polką w składzie. z drugiej jednak - dziewczyny czeka zapewne autokarowa wyprawa do kraju na południu kontynentu. a do Stambułu czy Moskwy raczej by poleciały co znacznie wpływa na siły w okresie gdzie dochodzi PP. W mojej opinii największy sukces klubu. Cieszmy się tym, co jest i tym że dziewczyny przedłużyły swój pobyt w europejskich pucharach ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: wto, 19 sty 10 Nr użytkownika: 3,667 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jeśli dobrze pamiętam to CEV podała termin 10 luty (+/- 1 dzień)
|
|
|
![]()
|
|
No czyli może być 9 a może 11 więc lepiej na razie nie mówić nic. Uzgodnią z zespołami, z TV to na pewno podadzą w miarę szybko.
![]() Ten post edytował Padziu czw, 21 sty 2010 - 21:28 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 226 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 947 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wrzuciłem do galerii fotki z treningu przed meczem ze Stambułem.
Fotki z treningu PS Szkoda, że u nas nie ma tylu kibiców na treningu ![]() Ten post edytował checkin sob, 23 sty 2010 - 19:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę, że u nas taka liczba spokojnie do zrobienia by była na treningu jeśli by było wiadomo co, jak i o której. Wiadomo nie na każdym ale na trening Pesaro to i pół hali by się wypełniło
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 05:03 |