![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
A może by zangażować lub poprosić o pomoc któregoś z radnych rady miejskiej . Hahahahaha, hahahaha, hahahaha, hahahahaha, hahahahahahaha, hahaahahahahahahah, hahahahaha, hahahahaha..... Aleś strzelił z tym dowcipem. Już dawno się tak nie uśmiałem. Radni to nas wszystkich mają w d...e i to głęboko. Oni przypomną sobie o nas za rok, pod koniec wrzesnia 2014! -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można trochę "podrasować" ekonomicznie tą linię i puścić ją przez Auchana Lepszy wariant to partnerstwo publiczno-prywatne z auchan. Miasto partycypuje np w 25% kosztów na trasie DG - Auchan i pokrywa 100% kosztów na trasie Auchan - Szpital - Auchan. Jedyny minus to to, że trzeba dodać kilka kursów w godzinach porannych. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,221 Dołączył: czw, 22 kwi 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 80 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Można trochę "podrasować" ekonomicznie tą linię i puścić ją przez Auchana Lepszy wariant to partnerstwo publiczno-prywatne z auchan. Miasto partycypuje np w 25% kosztów na trasie DG - Auchan i pokrywa 100% kosztów na trasie Auchan - Szpital - Auchan. Jedyny minus to to, że trzeba dodać kilka kursów w godzinach porannych. faktycznie super pomysł - nie przyszło mi do głowy -------------------- Moje osobiste i subiektywne spojrzenie na Dąbrowę Górniczą - zapraszam
www.facebook.com/blogdabrowski.blogspot i http://blogdabrowski.blogspot.com |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Koszty na pewno mniejsze niż przy organizacji autobusów i tworzeniu nowej linii. Dodatkowo duży plus dla mieszkańców, że za darmo mogą dostać się do szpitala kiedy ten w DG pomału zmienia profil.
A czy super pomysł, nie wiem z UM nigdy nie dostałem propozycji bym z racji wykształcenia doradzał czy pracował w urzędzie. Kiedy na forum przez pw dostałem takie propozycje z pobliskich miast.. Na razie odmawiałem, ale moja sytuacja ekonomiczna się pogarsza i chyba podejmę pracy na rzecz innego miasta. Jak nie trudno się domyślić nie jest to dla mnie jako dąbrowianina komfortowa sytuacja, zwłaszcza że pewnie musiałbym się wycofać z życia forum. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |