![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 10 mar 09 Nr użytkownika: 3,233 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Maryhna ja tez nikogo do niczego nie namawiam... Mnie na szczęście problem nie dotyczy - ja zapinam pasy, jak ktoś chce ze mną jechać to albo się zapina albo idzie pieszo, a dzieci narazie nie planuje, więc o kobietach ciężarnych nie będę dyskutował. sarsolot tu nie chodzi o finansowanie lub niefinansowanie policji a o finansowanie leczenia! Ja nie mam zamiaru placić za leczenie DEBILA, który nie zapiął pasów. A takie leczenie często trwa bardzo długo - szpital, rehabilitacja itd a przeciez bywają i tacy co zostają kalekami i trzeba ich leczyc całe życie. A z jakiej racji ja mam placić za jego leczenie? A ja nie widzę problemu z pasami, każdy powinien być wolny i sam decydować czy zapinać! Problem jest w socjalizmie, który zabija wolność w zwykłych ludziach. Takie zdania jak wyżej zabierają nadzieje że kiedyś będzie lepiej. Socjalizm mamy we krwi. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 5 Dołączył: wto, 10 mar 09 Nr użytkownika: 3,233 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=NsPFJAiPe5M coś o pasach Czytałem też że Zientarski przeżył wypadek samochodowy tylko dlatego że wyleciał przez przednią szybę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |