![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To co mnie robicie w konia?
![]() Ok ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Stado samców grających w pokera i żadnej babki oprócz mnie?
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Hahaha moje koleżanki i poker. Pod tym względem otaczają mnie same kasztanki ;p
Ale nie boli absolutnie. Co się na was napatrzę, to moje ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kolejna porcja informacji.
Dzisiaj przyszła paczka Unibetu. - 5 talii kart - 10 koszulek - 10 czapek - walizka z... 300szt żetonami z nominałem Sprawa wygląda tak, że na pewno tymi żetonami nie pogramy bo jest ich za mało. Jak już pisałem, mam 500szt. żetonów. Pretorian to samo. - 1000szt. moim zdaniem może nam wystarczyć, ale to jeszcze trzeba obgadać. W ekstremalnej sytuacji mogę dokupić jeszcze jedną walizkę. Prawdopodobnie dzisiaj pójdę ugadać pierwszy termin rozgrywek DLP, więc inauguracja powinna być już za niedługo ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
Kolejna porcja informacji. Dzisiaj przyszła paczka Unibetu. - 5 talii kart - 10 koszulek - 10 czapek - walizka z... 300szt żetonami z nominałem Sprawa wygląda tak, że na pewno tymi żetonami nie pogramy bo jest ich za mało. Jak już pisałem, mam 500szt. żetonów. Pretorian to samo. - 1000szt. moim zdaniem może nam wystarczyć, ale to jeszcze trzeba obgadać. W ekstremalnej sytuacji mogę dokupić jeszcze jedną walizkę. Prawdopodobnie dzisiaj pójdę ugadać pierwszy termin rozgrywek DLP, więc inauguracja powinna być już za niedługo ![]() Myślę, że ktoś jeszcze jakieś żetony może ma ![]() Ja mam takie ilości: 150 - białe 150 - czerwone 100 - zielone po 50 - niebieskie i czarne Przy dobrym doborze nominałów powinny żetony starczyć dla sporej ilości graczy ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Coś tam mam. Miałem całą walizeczkę z Unibetu a teraz myślę że połowę żetonów mam z nominałami. Policzę to wtedy dam Ario ci znać na gg jak sprawa się ma
![]() |
|
|
![]()
|
|
I jak tam termin?
![]() |
|
|
![]()
|
|
Dzisiaj nic niestety nie załatwiłem.
P. Laube, z którym wszystko załatwiam, pojechał gdzieś z prezesem klubu i dupa blada. Do końca tego tyg. postaram się, żeby termin jakiś był ![]() Cierpliwości. |
|
|
![]()
|
|
Ario, nie popisałeś się ;D ja Twoim miejscu stałabym pod halą i jak pies warowała żeby to załatwić! :]
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja też jestem zainteresowany.Odnośnie stołów,to nie wiem jakteraz,ale 2lata temu to w Falconie grało się na . stołach własnej roboty.Były to blaty owalne,któe kładło się na mniejsze stoliki.Zamówili u stolarza blaty,obili materiałem i kwita.Ale to też wyjdzie chyba pare stówek.
|
|
|
![]()
|
|
Pierwszy turniej prawdopodobnie 22.02.2009 (Niedziela)
Godzinę, liczbę uczestników itp. podam w tę niedzielę. Zapisy za niedługo ![]() REJESTRACJA NA TURNIEJE ODBYWAĆ SIĘ BĘDZIE NA: http://forum.pokerzysta.pl/slaskie/11306-d...era-unibet.html Ten post edytował ario pią, 06 lut 2009 - 12:26 |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Witam serdecznie! W związku z szykującymi się zmianami w temacie Lig Pokerowych sponsorowanych przez Unibet, bardzo prosiłabym o przesłanie mi pełnej listy uczestników Ligi. Unibet sponsoruje obecnie 21 Lig Pokerowych w całej Polsce. Ze względu na fakt, że ciągle zgłaszają się do nas nowe Ligi z chęcią współpracy, postanowiliśmy ustalić maksymalną liczbę Lig na 25. Chcielibyśmy stworzyć pewnego rodzaju „społeczność ligową”, która otrzyma dodatkowe korzyści pochodzące z faktu przynależenia do Ligi Pokerowej sponsorowanej przez Unibet. Planujemy wprowadzić dodatkowe turnieje dla graczy ligowych, począwszy od freerollów miesięcznych, do turniejów o pakiet na USOP a także na Unibet Open. Prowadzona będzie jednak ściślejsza kontrola aktywności graczy ligowych. Wprowadzone zostaną zmiany w sposobie „obracania” wygranych. Na chwilę obecną są to 4 VIPy na każde 1€ dodane do Ligi. W przyszłym tygodniu zostanie Pan poinfomorwany o planowanych zmianach, które mamy nadzieję wprowadzić w życie od marca 2009. Dodatkowo, zostały przewidziane specjalne nagrody dla ligi, której gracze są najbardziej aktywni. Mamy nadzieję, że wprowadzone zmiany przypadną Państwu do gustu i ustabilizują one naszą współpracę. W związku z powyższym, bardzo proszę o niezwłoczne przesłanie listy swoich uczestników. Z poważaniem, Dominika Kaniowska PROSZĘ WSZYSTKICH GRACZY O PRZESŁANIE DO MNIE NA GADU GADU SWOICH ALIASÓW POKEROWYCH W SERWISIE UNIBET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gg: 4052173 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: nie, 25 sty 09 Nr użytkownika: 3,151 Płeć: Mężczyzna GG: 7272965 ![]() |
Taki mały OT tskuter, jak Ci poszło wczoraj w Krakowie w tym turnieju bwin PokerKings?? ![]() Hej, poszło całkiem nieźle, więcej na http://www.pokerkings.pl/bwin-pokerkings-p...cja-vt10753.htm |
|
|
![]()
|
|
tskuter, a który to Ty? Bo widzę wg rozpiski, że z moim kolegą przy stole siedziałeś
|
|
![]()
|
|
Nooo Panowie, a ja już coś wiem
|
|
![]()
|
|
15.02.2009 godz. 15:00/15:30 PIERWSZA KOLEJKA DĄBROWSKIEJ LIGI POKERA
zapisy na http://forum.pokerzysta.pl/slaskie/11306-d...a-unibet-2.html Liczba graczy: MAX 24! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: sob, 26 sty 08 Nr użytkownika: 1,058 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to szkoda,że 15stego,bo ja to jadę do Kalisza na siatkarki.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Hahaaaa Grzesko, piętnastego jest też przy okazji Światowy Dzień Młodzieży Prawosławnej, a Serbia obchodzi święto narodowe, a to sprawy ważniejsze [i to dla większej ilości ludzi], niż siatkarki w Kaliszu, które niektórych obchodzą - cóż - tyle co zeszłoroczny śnieg.
![]() Nikt nikogo na kolanach prosić nie będzie. Termin nie pasuje? Trudno. Wiele jeszcze będzie takich. W życiu trzeba dokonywać wyborów :] Ten post edytował Mungojerrie pon, 09 lut 2009 - 13:23 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |