![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dodali 1 B i na paru fotkach się jest hehe ![]() ![]() Andy, jeśli wszystko dobrze się potoczy, to zamierzam bezpośrednio wkupić się do USOP'a w Krakowie. O Kielce bym powalczył. Wcześniejsze eventy odpuszczam ![]() Z tego co widziałem, to jeszcze Prezes był w Warszawie na turnieju. Jechałeś z nim? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Pretorian nie kozacz, nie kozacz, bo przekozaczysz
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: nie, 25 sty 09 Nr użytkownika: 3,151 Płeć: Mężczyzna GG: 7272965 ![]() |
A historia nas nauczyła jak z Kozakami pogrywać...
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Prezes to mój znajomy na FT był - super zagrał. A jechać to z kim innym jechałem bo grałem dzień 1 B
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
Nie było moim celem kozaczyć, tylko po prostu uprzedzam, że jak ktoś chce zarabiać na pokerze to może się rozczarować i to nie z mojego powodu. A do tego jeśli bankroll ledwo pozwala wkupić się dwa razy na miesiąc na niemal darmową ligę to pogratulować pomysłu z zarabianiem na pokerze.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Andy, a Prezes to przypadkiem do Łukasińskiego nie chodził? Bo tak mi się wydaje, że go z twarzy kojarzę
![]() Och Pretorian, ale defetyzm siejesz ![]() Ten post edytował Mungojerrie pią, 30 sty 2009 - 21:52 -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
chodził Mungojerrie zgadza się. Ja też chodziłem ale trochę starszy jestem
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
No więc jak już wam się uda żyć z pokera to ja proszę o opisanie strategii
![]() |
|
|
![]()
|
|
Andy, ale Ty skończyłeś wtedy, kiedy ja zaczęłam
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
chodził Mungojerrie zgadza się. Ja też chodziłem ale trochę starszy jestem ![]() ![]() ![]() Pieniądze na wrzesień uzbieram. Wygram 5x Dąbrowską Ligę i będzie ok ![]() No więc jak już wam się uda żyć z pokera to ja proszę o opisanie strategii ![]() Cashówki nie są dobrym biznesem? Są. Ale, żeby inwestycja się opłacała trzeba grać high stakes. I trzeba być bardzo dobrym graczem. I nie przejmować się wahaniami stacka ![]() http://www.pokerhand.org/?3787118 ![]() SNG - mmm moja miłość ![]() Andy, ale Ty skończyłeś wtedy, kiedy ja zaczęłam ![]() ![]() Mango zaczęła liceum, kiedy Andy kończył, a ja zacząłem kiedy Mango kończyła. Najs ![]() |
|
|
![]()
|
|
S&G w opcji Double or nothing również popieram dla dobrych graczy dobry sposób na zbudowanie bankrolla, jeśli do tego dochodzą bonusy bądź rake tym bardziej. Będzie więcej czasu na dyskusje na ten temat na lidze
![]() |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Cashówki nie są dobrym biznesem? Są. Ale, żeby inwestycja się opłacała trzeba grać high stakes. I trzeba być bardzo dobrym graczem. I nie przejmować się wahaniami stacka Nie mówię o tych co mają już taki bankroll, że równie dobrze mogliby zakończyć przygodę z pokerem i żyć dostatnio do końca swoich dni, tylko właśnie o budowaniu bankrollu - na cashówkach do niczego nie dojdziesz jeśli nie będziesz mial szczęścia. W ogóle poker on line wydaje się być cholerną loterią... Żeby umiejętności dały o sobie znać, trzeba wpasować się w idealny dla siebie stół co zdarza się bardzo rzadko. Bo zawsze albo trafimy na debili co wygrali pare euro przypadkiem i teraz próbują je pomnożyć poprzez sprawdzanie all inów z byle czym, a soft promuje taką grę i pozwala wygrywać 73off vs AA, albo na kogoś kto ma tyle kasy, że też sprawdza każdy all in i też prędzej czy później wychodzi na swoje... Żeby to miało ręce i nogi trzeba trafić na ludzi o podobnym stanie posiadania i podobnych bądź wyższych umiejętnościach ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: sob, 31 sty 09 Nr użytkownika: 3,173 Płeć: Mężczyzna GG: 5984881 ![]() |
Witam ja również jestem chętny na te turnieje jak tylko to wypali to pewnie w kazdym bede grał czekam na wiecej informacjii xD
wiec mozna mnie tez dopisac do listy xD Ten post edytował cyb3r sob, 31 sty 2009 - 19:30 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Dostałem rozporządzenie z góry (
![]() ![]() Nie mam możliwości moderowania forum, więc zaczynam od nowa. Tamten topic zostaje zamknięty. Dyskutujemy w tym ![]() Kto jeszcze nie wie o co chodzi z ligą i pokerem odsyłam do starego tematu W skrócie: - za niedługo rusza liga sponsorowana przez ![]() - gramy w Pubie Sportowym w Hali Widowiskowo-Sportowej "Centrum" - liczba graczy będzie jak na razie ograniczona - wpisowe do turnieju 25PLN - Unibet dorzuca do każdego turnieju 100€, a do puli Masters - 500€ Wstępna lista graczy: 1. kapelusznik (czyli ario, czyli ja ![]() Agnieszka (Mungojerrie) - pierwszy turniej - sprawy organizacyjne. 2. Pokeromaniak 3. Tata Pokeromaniaka 4. Kubuś Puchatek 5. mlooody88 + przyjaciele? ![]() 6. przemekwn 7. sirbartman 8. Orzech + przyjaciele? ![]() 9. Sting1983 - wszystko zależy od dnia rozgrywek 10. JKramer + przyjaciele? ![]() 11. Sikor 12. Andy 13. Pretorian 14. Adam 15. Jakub C. 16. Hajduk + przyjaciele? ![]() 17. tskuter 18. cyb3r 19. elpaco + przyjaciele? ![]() 20. buli Więcej info wkrótce. Zapraszam do dyskusji, jaka powstała w starym temacie ![]() Ten post edytował :) nie, 01 lut 2009 - 12:20
Powód Edycji: Mod. Oba tematy zostały połączone
|
|
|
![]()
|
|
Taki mały OT
tskuter, jak Ci poszło wczoraj w Krakowie w tym turnieju bwin PokerKings?? ![]() |
|
|
![]()
|
|
BTW. Widzę, że wpisowe już 25 PLN
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 29 sty 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,168 Płeć: Mężczyzna ![]() |
własnie ile osob maksymalnie:) cyber przychodzi mial isc ze mna ale widze z sam sie wpisal, ale jest jeszcze kilka chetnych osob(2-4) XD wiec jesli moge wiedziec ile bedzie wolnych miejsc to ja tam poprzekazuje powoli juz
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Pretorian, co do wpisowego, to można jeszcze ankietę zrobić
![]() Ilość graczy: 16 bądź 24. Z czasem można tę ilość powiększyć. Tak, uzależnione jest to od tego, co i ile Unibet nam przyśle ![]() Lokal jest duży. |
|
|
![]()
|
|
Pretorian, co do wpisowego, to można jeszcze ankietę zrobić ![]() Ilość graczy: 16 bądź 24. Z czasem można tę ilość powiększyć. Tak, uzależnione jest to od tego, co i ile Unibet nam przyśle ![]() Lokal jest duży. Też mam 500szt bez nominałów - 5 kolorów. http://www.allegro.pl/item542303455_poker_..._najtaniej.html - coś w ten deseń tylko ilości kolorów nie są równe. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: sob, 31 sty 09 Nr użytkownika: 3,173 Płeć: Mężczyzna GG: 5984881 ![]() |
Jakub C. a Cyb3r to ta sama osoba xD heh
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |