![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a karty będą krupierzy rozdawali? ![]() ![]() ![]() Tak, zamówiłem 5 krupierów z kasyna Belaggio ![]() Planuję zrobić turniej z re-buyami i może + 1 add-on? ![]() Zobaczymy jak się sytuacja rozwinie ![]() Oczywiście masters będzie. Dla zwycięzców może puchary ![]() edit: Andy, idź i zobacz czy Cię tam nie ma ![]() Ten post edytował ario śro, 28 sty 2009 - 12:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Bez sensu ;/ ja wobec tego zamawiam jakiegoś samca z rozbudowanym torsem, bo te laseczki od drinków dla panów i brak przy tym chłopów, którzy mogliby drinki podawać paniom, jest oczywistą dyskryminacją!
Fajnie, gdyby liga była PO 18 lutego... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
Ale badziewna ta galeria USOP - pokazali fotki tylko tych co i tak byli non stop pokazywani podczas relacji, a fotek innych stołów poza telewizyjnym nie uświadczysz... Pfff...
A co do startu ligi - im wcześniej tym lepiej ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Każdemu pasuje inny termin i tu jest problem. Myślałam sobie jeszcze rano, że po 11 lutego będę miała spokój i będę mogła się z bratem zająć wszystkim, ale pan profesor rozwiał moje marzenia... ;D
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
Mnie też pasuję termin taki, że im wcześniej tym lepiej. Tylko jeden problem mogę mieć z dniem niedziela (jeżeli w ten dzień będzie liga) bo są USOPY w weekendy a ja mam pakiet więc muszę być, bo przepadnie
![]() ![]() Będę starał się dostosować ale jak to do końca będzie się nie da przewidzieć ![]() A co do fotek to faktycznie kapa bo nie ma innych stolików niż telewizyjny, na którym niestety nie miałem okazji siedzieć. Ten post edytował andy śro, 28 sty 2009 - 23:32 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pią, 23 sty 09 Nr użytkownika: 3,142 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co do terminów mi odpowiadają praktycznie wszystkie oprócz 20-22 luty bo będę wtedy we Wrocławiu.
|
|
|
![]()
|
|
Przecież nie trzeba być na każdym.. ;p
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: pią, 23 sty 09 Nr użytkownika: 3,142 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Chciałem być na wszystkich i wszystkie wygrać
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: czw, 29 sty 09 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 3,168 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ja tez chetnie bym sie pisal i moge zebrac jeszcze pare osób jesli jest miejsce oczywiscie, a jesli chodzi o termin to nie mam wiekszych ograniczen poza popoludniowymi godzinami poza feriami
pozdrawiam Hajduk -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: nie, 25 sty 09 Nr użytkownika: 3,151 Płeć: Mężczyzna GG: 7272965 ![]() |
Zapowiada się megaLIGA pod względem organizacyjnym, nie wspominając o poziomie uczestników (siebie nie liczę - i nie jest to skromność)
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Daj jakieś info o tym evencie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: nie, 25 sty 09 Nr użytkownika: 3,151 Płeć: Mężczyzna GG: 7272965 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Wszystko pięknie, fajnie. Zagrałbym, ale mam tam jeden post
![]() |
|
|
![]()
|
|
CYTAT(tskuter) muszę zgromadzić bankroll, a w dobie kryzysu - kredytu - bank pod karty nie chce dać Bankroll? Na ligę? Chcesz powiedzieć, że chcesz grać w lidze, a nie możesz wyciągnąć 60zł na miesiąc? ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
O... a jednak się załapałeś Andrew na pare fotek ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
dodali 1 B i na paru fotkach się jest hehe
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Bankroll? Na ligę? Chcesz powiedzieć, że chcesz grać w lidze, a nie możesz wyciągnąć 60zł na miesiąc? ![]() ![]() Uczciwą pracą ludzie się bogacą i "garbacą" tskuter 2009 ![]() Ja mam zamiar wzbogacić się grając w pokera i już, a pracę traktuje jak hobby |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |