![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
ja rowniez sie pisze jak najbardziej, czekam na wiecej szczegolow
![]() ![]() Ten post edytował andy nie, 25 sty 2009 - 17:17 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Andy, super
![]() W pubie nie ma tyle miejsca ![]() Mówię - stoły na pewno będą potrzebne ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
Jakby miało miejsca zabraknąć, to proszę pamiętać o kolejności zgłoszeń
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
mieszczę się w tej liscie ?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rejestracja rozpocznie się za jakiś czas
![]() Jak na razie to jest lista wstępna. Ale przy zapisie obowiązuje zasada - kto pierwszy, ten lepszy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
To skandal.
Czy w Dąbrowie nie ma ani jednej dziewczyny oprócz mnie, która gra w pokera? Będę się czuła samotna. Ale może to i lepiej ![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 7 Dołączył: nie, 25 sty 09 Nr użytkownika: 3,151 Płeć: Mężczyzna GG: 7272965 ![]() |
Nie liczy się ilość tylko jakość - arystoteles?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Mydlice Pn. Nr użytkownika: 916 Płeć: Kobieta GG: 8664757 ![]() |
Arystotelesem się nie chwal
![]() Chętnych mamy ogromną ilość ![]() // przewaliłam finał do USOP... na piątym miejscu, AJ z AK, a byłam blisko Poznania ;/ -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jeszcze pare szans będzie Mungojerrie. Może zagraj stepy?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Paczka z Unibetu powinna być NAJPÓŹNIEJ w przyszłym tygodniu.
W momencie, gdy ją dostaję, dzwonię do Pubu Sportowego i pytam się o termin! |
|
|
![]()
|
|
Andy, wieść gminna niesie, że z Ciebie to master pokerowy jest. Widziałam Cię parę razy na PokerStars i zastanawiałam się co z Ciebie za jeden. ;p
Tym lepiej że tacy ludzie jak Ty są chętni na ligę ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 26 Dołączył: sob, 24 sty 09 Nr użytkownika: 3,148 Płeć: Mężczyzna GG: 8049302 ![]() |
O... Andrew... Nie wiedziałem, że już taki sławny jesteś
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Pretorian, nie wiem jak Ty, ale ja tam sobie codziennie patrzę czy gra ktoś z DG
![]() To już choroba? ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
hehe no nie ma co po ostatnim pewnie w dół reputacja poszła
![]() |
|
|
![]()
|
|
Ja nie wnikam specjalnie czy ktoś jest z DG czy nie - tym bardziej, że sporo ludzi z DG tak fishuje na Unibecie, że nie da się z nimi grać - znaczy czysta loteria. Sprawdzają all iny z niczym, albo sami dają all na jakiś crap... Większość z tych co spotkałem byla na żenującym poziomie. Tylko od czasu do czasu się zdarzy ktoś kto wie o co tu chodzi. Mam nadzieję, że liga będzie na odpowiednio wysokim poziomie
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Wbrew pozorom, zdecydowanie lepiej gra się przeciwko dobrym graczom, kiedy w pewnym stopniu można ich przewidzieć, a momenty kiedy są nieprzewidywalni są planowane, a nie wynikają z random-clicków... ![]() Te same słowa usłyszałem w ostatnim dniu relacji USOP ![]() Nie pamiętam kto je mówił. JD? Wiśniewski? No ale taka jest prawda ![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie pamiętam kto je mówił. JD? Wiśniewski? Nie mam pojęcia - to jasno wynika z doświadczenia we freerollach i nikogo nie cytowałem ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
8x
![]() Gwarantuję Ci, że lepsze rzeczy będą działy się u nas na lidze ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
a karty będą krupierzy rozdawali?
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Andy, a gorące laseczki będą roznosić zimne drinki, do wyboru, do koloru, macie załatwione
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |