![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nadszedl nowy rok a wraz z nim kolejne podróże za naszą drużyną . I runda zasadnicza wypadła w naszym wykonaniu bardzo dobrze, jak na świeża ekipe jeździmy b. dobrze ! Niektóre osoby z innych ekip są bardzo zdziwione naszą postawą ! To jest jednak powód do tego aby było już tylko lepiej ! Na początku tego roku czekaja nas 4 bardzo wazne i ciekawe wyjazdy i chcemy aby na każdym z nich pojawiła sie liczna grupa sympatyków z Dąbrowy! Ostatnimi czasy nasze gwiazdki nie dają nam powodów do zbierania pieniędzy na podróze za nimi ale my to olewamy i robimy swoje . MKS TO MY !! Kto był w Żukowie ten wie na czym polega atmosfera wyjazdu a kto nie był ten żaluje !!
Planowe terminy spotkań wyjazdowych : 19.01.09 r - Mielec 31.01.09 r - Muszyna 14.02.09 r - Kalisz 28.02.09 r - Wrocław W każdym z tych miast istnieje zorganizowany doping więc trzeba jechać i sie pokazać ! Znając życie , nasza ukochana telewizja pokrzyżuje nam troche plany ale nie mozemy odpuszczać !! Zaczynamy od Mielca Na ten wyjazd planowany jest bus , koszt będzie znany na dniach . Zapisywac się można u wiadomo kogo , wysyłając PW bądź też na meczach u siebie ! MKS on Tour !!!! Prosimy tez do stsowania się regulaminu wyjazdowe , gdyż stajemy sie coraz bardziej rozpoznawani i możemy w pewnym momencie stać się łakomym kąskiem dla co po niektorych ekip ! i nie jest tu mowa o Gedanii Żukowo czy jakiejś Muszyny ! Piłka tez nie śpi ! |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
a do Lodzi sie nie wybiermy????
-------------------- MKS ON TOUR
LAST: 2350 [km] TOTAL: 6878 [km] NEXT: 1000 [km] |
|
|
![]()
|
|
![]() kk #41 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: pią, 07 gru 07 Skąd: osiedle mickiewicza Nr użytkownika: 933 Płeć: Mężczyzna GG: 11403924 Skype: -- Tlen: -- ![]() |
ja chetnie tylko ciekawe co na to starsi ...
Ten post edytował loki1906 wto, 06 sty 2009 - 20:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
ja tez bardzo chetnie, nie do Mielca to do Łodzi
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a czemu nie do Mielca ? Wyjazd do Łodzi tez planowo wypada w tygodniu...
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK#09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 308 Dołączył: pią, 14 lis 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,491 Płeć: Mężczyzna GG: 4442091 ![]() |
do mielca moze byc ciezkawo bo 20 mam egzamin ale czlowiek nie jest taki zeby pierwszego terminu nie opuscic wiec czekam na szczegoly:)
-------------------- MKS ON TOUR
LAST: 2350 [km] TOTAL: 6878 [km] NEXT: 1000 [km] |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
do Łodzi jest bliżej i co niektórzy mają wtedy ferie
![]() A do Mielca może być ciężko z ekipą :/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
19, 20, 21.01 mam testy roczne :/
więc dla mnie Mielec odpada. Na pozostałe wyjazdy powinienem jechać. |
|
|
![]()
|
|
Pisane już było kiedyś że za przeproszeniem gówno to kogo obchodzi dlaczego wy nie możecie ! nie mozecie jechać - okej ale nie piszcie na forum swoich powodow bo nie chce sie nikomu czytać że ktoś ma dentyste o 17 albo jedziez rodzicami do Pogorii !!
|
|
|
![]()
|
|
Przypominamy o tym że Mielec to gorący teren ! Apelujemy o przestrzeganie regulaminu , po wyjściu z hali czy też przed wejściem radzimy trzymać szaliczki mocno przy syji .... Na postrojach tez obowiązuje regulamin !!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jutro podczas meczu koszykarzy w Pubie Sportowym będą prowadzone zapisy na wyjazd do Muszyny. Wszystkich chętnych zapraszamy. Dla osób które nie zdołają się pojawić w pubie z różnorakich względów zapisy prowadzone są również pod numerem 785490452.
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #7 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 261 Dołączył: sob, 18 paź 08 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 1,974 Płeć: Mężczyzna ![]() |
znamy jakas orientacyjna cene wyjazdu do Muszyny ??
-------------------- MKS ON TOUR: -->5185 km<---
Record: -->2255 km<--- |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
orientacyjnie pomiędzy 25-30 zł
-------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
KOSZT WYJAZDU TO 25 ZŁ! Zapraszamy! Po zapisach na hali dosłownie garstka osób zadeklarowała chęć wyjazdu... Co jest z wami??!! w Muszynie ma być nas 1000!!!!
Ten post edytował Bocian nie, 25 sty 2009 - 19:04 |
|
|
![]()
|
|
Liczba jak narazie śmieszna ! Kędzierzyn jedzie do warszawy w liczbie 200 osób a u nas zero mobilizacji i chęci pokazania się na siatkarskiej mapie Polski !! i nie pisac mi że macie ferie czy bóg wie co jeszcze - mecz w sobote , z v-ce liderem za po raz kolejny smeiszne pieniądze !! WSZYSCY DO MUSZYNY !!
w środę prawdopodobnie kolejmy termin zapisów - godzina i miejsce beda podane . |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nie moge jechac , bo 16 tej spisuja u mnie wodomierze
![]() |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja nie moge jechac , bo 16 tej spisuja u mnie wodomierze ![]() Bardzo się z tego powodu cieszymy.. strasznie nas to interesuje ![]() KARTKA W DRZWI I DO MUSZYNY!! PS. żarcik zrozumiałem ![]() ![]() PS 2. oj wyczyść wyczyść bo syfu dużo jest.. Ten post edytował siikor pon, 26 sty 2009 - 00:41 -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To był zart z mojej strony w zwiazku z kilkoma postami napisanym wyzej , ja nie jade bo to i tamto
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
W środę tj. 28.01.2009 o godz. 17 w pubie sportowym prowadzone będą zapisy na mecz z Muszyną! Wszystkich chętnych gorąco zapraszamy! CENA WYJAZDU: 25 zł!
Co się tyczy klubu kibica - mamy być reprezentantami w Polsce a póki co tylko kilka osób jest zapisanych! Zaczynamy jeździć panowie bo jak już gdzieś pisaliśmy - żarty się skończyły! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Wpłaty w środe czy przed wyjazdem ?
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:04 |