![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
QUOTE(TeodorMotor) Na PiŁsudskiego od Jeta do Kasprzaka jeĹşdzimy jednĄ nitkĄ. Na drugiej PomaraĹczowe Ludy kŁadĄ nowĄ nawierzchniĘ.
Ciekawe kiedy BĘdzin dorobi siĘpoprawy drogi. PrzecieŻ to tragedia co tam jest. Tym bardziej teraz w porÓwnaniu z naszymi wielopasmÓwkami miejskimi. BĘdzie super droga, tylko obawiam siĘŻe lewackie kmioty i te wypoŚrodkowane kmioty dalej bĘdĄ siĘsnuĆ 50 km/h Środkowym i lewym pasem. |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
QUOTE(TeodorMotor) Na PiŁsudskiego od Jeta do Kasprzaka jeĹşdzimy jednĄ nitkĄ. Na drugiej PomaraĹczowe Ludy kŁadĄ nowĄ nawierzchniĘ.
no to super ze od razu robia tak spory kawalek :))) Ciekawe czy na Redenie beda robili jak skoncza z tamtym. QUOTE(olo) BĘdzie super droga, tylko obawiam siĘŻe lewackie kmioty i te wypoŚrodkowane kmioty dalej bĘdĄ siĘsnuĆ 50 km/h Środkowym i lewym pasem.
:?: :?: :?: przeciez to jest droga miejska i moga jechac ktorym pasem im sie podoba a zgodnie z przepisami szybciej nie moga. Moim zdaniem chociaz na niektorych odcinkach Pilsudskiego moznaby podniesc predkosc maksymalna przynajmniej do 60 a moze i nawet 70km/h. Ale u nas to sie nie mysli o zwiekszeniu przepustowosci. Co innnego poza miastem - w naszym kraju polowa kierowcow mysli ze mamy ruch lewostronny :twisted: i np na Rozdzienskiego w Katowicach czesto najszybszy jest pas prawy tylko zasuwajac nim robi sie niebezpiecznie jak ktos sie wlacza do ruchu ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) Co innnego poza miastem - w naszym kraju polowa kierowcow mysli ze mamy ruch lewostronny :twisted: [/quote] Na drogach dwu i wiĘcej pasmowych prawy pas jest zwykle tak zniszczony przez TIRy, Że nie sposÓb nim normalnie jechaĆ. ToteŻ nie ma siĘczemu dziwiĆ. JakbyŚmy mieli normalne drogi, to i ruch odbywaŁby siĘnormalnie :evil: |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
[quote=Dejmon]:)+--> QUOTE(:)) Co innnego poza miastem - w naszym kraju polowa kierowcow mysli ze mamy ruch lewostronny :twisted: [/quote] Na drogach dwu i wiĘcej pasmowych prawy pas jest zwykle tak zniszczony przez TIRy, Że nie sposÓb nim normalnie jechaĆ. ToteŻ nie ma siĘczemu dziwiĆ. JakbyŚmy mieli normalne drogi, to i ruch odbywaŁby siĘnormalnie :evil:[/quote] To co napisaŁeŚ, ja zwykle nazywam SRANIE W BANIĘ. MOŻe chcesz powiedzieĆ, Że nie szanujĘswojego auta, skoro zwykle jeŻdŻĘprawym pasem. To jest takie polackie przyzwyczajenie...polish mentality, inaczej |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 294 Dołączył: pią, 25 lut 05 Skąd: DG Nr użytkownika: 125 Płeć: Mężczyzna ![]() |
[quote=olo][quote=Dejmon]:)+--> QUOTE(:)) Co innnego poza miastem - w naszym kraju polowa kierowcow mysli ze mamy ruch lewostronny :twisted: [/quote] Na drogach dwu i wiĘcej pasmowych prawy pas jest zwykle tak zniszczony przez TIRy, Że nie sposÓb nim normalnie jechaĆ. ToteŻ nie ma siĘczemu dziwiĆ. JakbyŚmy mieli normalne drogi, to i ruch odbywaŁby siĘnormalnie :evil:[/quote] To co napisaŁeŚ, ja zwykle nazywam SRANIE W BANIĘ. MOŻe chcesz powiedzieĆ, Że nie szanujĘswojego auta, skoro zwykle jeŻdŻĘprawym pasem. To jest takie polackie przyzwyczajenie...polish mentality, inaczej[/quote] Co ty czŁowieku sobĄ reprezentujesz? Co chcesz udowodniĆ swoim chamstwem? Wybacz, ale nie zniŻĘsiĘdo twojego poziomu. |
|
|
![]()
|
|
Rafi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 25 sie 03 Skąd: DG City Nr użytkownika: 15 ![]() |
Prawe pasy, to jest taki nasz polski wynalazek. Jak juz ktos sie na takim pasie znajdzie, to jedzie jak po szynach az do konca drogi. Wiadomo - wydostac sie z kolein nie jest latwo. Za to kierowanie samochodem ogranicza sie do minimum
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
widzialem dzisiaj ta wyremontowana Pilsudskiego (ale niestety przejezdzalem tylko wpoprzek kolo Jeta
![]() PS. No to teraz czekamy na kolejny odcinek - od Jeta az do Krolowej Jadwigi, a w nastepnej kolejnosci w przeciwnym kierunku - od targu do Tysiaclecia :wink: . To sa obecnie najgorsze odcinki |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 414 Dołączył: pią, 18 cze 04 Skąd: Miner's Oak Forest City Nr użytkownika: 102 Płeć: Mężczyzna ![]() |
:)+--> QUOTE(:)) widzialem dzisiaj ta wyremontowana Pilsudskiego (ale niestety przejezdzalem tylko wpoprzek kolo Jeta
![]() PS. No to teraz czekamy na kolejny odcinek - od Jeta az do Krolowej Jadwigi, a w nastepnej kolejnosci w przeciwnym kierunku - od targu do Tysiaclecia :wink: . To sa obecnie najgorsze odcinki[/quote] JechaŁem dzisiaj dwa razy - fajnie siĘjedzie, rÓwna nawierzchnia, trochĘdziwnie, kiedy brak namalowanych pasÓw. Zatoczki przy PKO nie stwierdziŁem. RzeczywiŚcie - przydaŁ by siĘremont pasa w stronĘGoŁonoga. To bĘdzie jednak prawdziwe wyzwanie dla drogowcÓw ze wzglĘdu na duŻĄ liczbĘstudzienek. |
|
|
![]()
|
|
To siĘwybierz Dejmon, deliaktesie, na nowy odcinek od Świtu do DŻeta i pousprawiedliwiaj pÓŁmÓzgÓw za kÓŁkiem, jadĄcych Środkowym pasem, zŁĄ nawierzchniĄ czy wystajĄcymi studzienkami. Chcesz rozmawiaĆ to uŻywaj argumentÓw a nie posiŁkuj siĘzabobonami, przyzwyczajniami czy innymi pierdoŁami. Powtarzam, jazda Środkowym pasem to jest kolejny przejaw Polish Mentality, czy inaczej "polactwa".
|
|
|
![]()
|
|
no to niezla nedza jak nie zrobili zatoczki
![]() Akurat na Pilsudskiego jazde srodkowym pasem zamiast prawym mozna czesciowo wytlumaczyc wlasnie brakiem zatok autobusowych i blokowaniem go wlasnie przez autobusy :evil: A znowu lewy pas czesto jest tylko to skretu w lewo zamiast dobudowac dodatkowy... Ale nigdzie indziej wytlumaczyc sie nie da taka juz u nas kultura kierowcow i ich szkolenie. Ja juz pare razy spotkalem sie z tym ze kierowcy autentycznie nie wiedza ze poza terenem zabudowanym musza jezdzic prawym pasym i sie bardzo dziwili :twisted: A tak przy okazji to na rondach tez wogole nie potrafia sie zachowac, zle na nich uzywaja kierunkowskazow, nie wiedza kto ma pierwszenstwo, takze nie wiedza co zrobic gdy na rondzie jest tramwaj ![]() Ale na serio nie ma sie z czego smiac to jest rozpacz |
|
|
![]()
|
|
:)+--> QUOTE(:)) no to niezla nedza jak nie zrobili zatoczki
![]() Akurat na Pilsudskiego jazde srodkowym pasem zamiast prawym mozna czesciowo wytlumaczyc wlasnie brakiem zatok autobusowych i blokowaniem go wlasnie przez autobusy :evil: A znowu lewy pas czesto jest tylko to skretu w lewo zamiast dobudowac dodatkowy... Ale nigdzie indziej wytlumaczyc sie nie da taka juz u nas kultura kierowcow i ich szkolenie. Ja juz pare razy spotkalem sie z tym ze kierowcy autentycznie nie wiedza ze poza terenem zabudowanym musza jezdzic prawym pasym i sie bardzo dziwili :twisted: A tak przy okazji to na rondach tez wogole nie potrafia sie zachowac, zle na nich uzywaja kierunkowskazow, nie wiedza kto ma pierwszenstwo, takze nie wiedza co zrobic gdy na rondzie jest tramwaj ![]() Ale na serio nie ma sie z czego smiac to jest rozpacz[/quote] Zgadzam siĘz tobĄ, Że tylko czĘŚciowo. Szlag mnie trafia kiedy widzĘauto jadĄce Śrdokowym pasem 50 km/h i koŁo DŻeta lub dalej, koŁo Damelu mam auto skrĘcajĄce w lewo i auto skrĘcajĄce w prawo. A Środkiem dumnie maŚlak w kapeluszu. PrzecieŻ auto jadĄce 50 km/h prawym pasem w pewnym sensie usprawnia ruch na tym pasie. Kierowiec wyjeŻdŻajĄcy od Morcinka zdĄŻy siĘwŁĄczyĆ do ruchu i jest pewien, Że ten ze Środkowego pasa nagle nie skrĘci w prawo w ulicĘdalej wŁaŚnie ze Środkowego. (moŻe nie do koĹca pewien). Ale co tam, Świata nie zmienimy tym glĘdzeniem. Natomiast to co siĘdzieje na tej drodze, gdy nie ma namalowanych pasÓw to zgroza i rozpacz. 1/3 palantÓw za kierwnicĄ nie potrafi sobie pasa okreŚliĆ i miast jechaĆ przy prawej krawĘdzi jezdni , bo chyba Łatwiej znaleĹşĆ punkt odniesienia, to snuje siĘ40-50 km/h nie to Środkowym, ni to lewym, ni prawym. Ani tego z prawej wyprzedziĆ, ani z lewej. A co do zatoki autobusowej. Mam tylko jedno marzenie, Żeby ci tĘpi kierowcy z PKM zaprzestali procederu wŁĄczania lewego kierunkowskazu kiedy ruszajĄ z przystanku na Manhattanie w kierunku Centrum. Gdzie was tej gŁupoty nauczyli, na jakim kursie? To nie jest wŁĄczanie do ruchu. Wasze autobusy nie zaprzestaŁy uczestniczenia w ruchu a jedynie zatrzymaŁy siĘna przystanku. (co innego syganlizacja wyjazdu z zatoki) I to zatrzymanie naleŻy traktowaĆ jako takie, ktÓre wynika z warunkÓw ruchu drogowego. Ot i dlatego dozwolone jest zatrzymanie na torach tramwajowych koŁ Świtu panowie kierowcy "przecinakÓw". A co wynika z takiej syganlizacji? Że chcecie zmieniĆ pas, co powinienem wam umoŻliwiĆ. Ja staram sĘto umoŻliwiĆ, zwalniam a ... szoferak wyŁĄcza kierunek i jedzie dalej. Potem siĘdziwiĄ, Że na przystanku po drugiej stronie nikt nie chce im ustĄpiĆ. ProszĘ, jedna droga a tyle problemÓw. I na koniec pytanie - KIEDY BĘDĄ ŚWIATŁA KOŁO "ŚWITU."? |
|
|
![]()
|
|
1. Nasza dyskusja tutaj niczego nie zmieni. I niestety musimy sie z tym pogodzic albo trabic i wszystkich naokolo przezywac na drodze
![]() ![]() 2. Tez czekam na ta sygnalizacje ale na razie to na 100% pewna jest budowa sygnalizacji na Pilsudskiego/Graniczna w przyszlym roku i to wraz z jakas przebudowa skrzyzowania. Duze natezenie ruchu raczej nie zdarza sie tam czesto (najczesciej w dni targowe) ale jest tam dosc niebezpiecznie i bylo tam kilka wypadkow. 3. Ciekawe kiedy doczekamy sie malowania pasow bo do tej pory nie pomalowali nawet kolo Kaczora. Ale mamy teraz odnowiona nawierzcnie az od zajezdni do Jeta :) Na takie remonty czekalismy od zawsze. 4. Do olo i innych :wink: - znowu od pewnego czasu lubia stac z radarem przed sama komenda w strone centrum No i uwazajcie na przenosny fotoradar w Bedzinie :!: Ja z 3 tyg temu bylem bardzo zaskoczony gdy zobaczylem ten rozkladany na drodze z DG do Bedzina kolo kosciola (z drugiej strony ten stary CPN orlen). Mam nadzieje ze wyhamowalem odpowienio duzo i szybko i nic mi nie przyjdzie. A policja w tym czasie lapala tradycyjnei po drugiej stronie w kierunku DG. Zawsze wiedzialem ze tak lubia robic- z jednej strony oni a z drugiej fotoradar no ale nie w tym miejscu ![]() |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(olo) To siĘwybierz Dejmon, deliaktesie, na nowy odcinek od Świtu do DŻeta i pousprawiedliwiaj pÓŁmÓzgÓw za kÓŁkiem, jadĄcych Środkowym pasem, zŁĄ nawierzchniĄ czy wystajĄcymi studzienkami. Chcesz rozmawiaĆ to uŻywaj argumentÓw a nie posiŁkuj siĘzabobonami, przyzwyczajniami czy innymi pierdoŁami. Powtarzam, jazda Środkowym pasem to jest kolejny przejaw Polish Mentality, czy inaczej "polactwa".
NaprawdĘszczere kondolencje. Lekarz psychiatra zdiagnozowaŁby tutaj zapewne coŚ z krĘgu urojeĹ paranoidalnych. W swoim urojeniowym Świecie przyjmujesz olo postawĘosoby przeŚladowanej (urojenia przeŚladowcze). Twoja postawa w tŁumaczeniu urojeniowym przybiera formĘwalki dobra ze zŁem (Ĺşli kierowcy jeŻdŻĄcy Środkowym pasem i dobrzy kierowcy wybierajĄcy pas prawy). WyraĹşnie widoczne jest twoje oderwanie od rzeczywistoŚci, urojenia wielkoŚciowe (i'm the best driver around the world) i rozkojarzenie toku myŚlenia (jazda Środkowym pasem jako przejaw Polish Mentality). Widoczny jest u ciebie bardzo silny lĘk dezintegracyjny, zwiĄzany z rozbiciem struktury Świata funkcjonujĄcego w twoim umyŚle. Teraz istnieje duŻe prawdopodobieĹstwo, Że twoje urojenia z fazy Łagodnej wstĄpiĄ w fazĘostrĄ (maniakalnĄ), a wtedy to juŻ ratuj siĘkto moŻe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: pią, 10 paź 03 Skąd: DG Center Nr użytkownika: 27 ![]() |
Mam pytanie czemu tak jeczycie ze samochod jadacy 50 km/h srodkowym pasem kolo Jeta czy Damelu spowalnia ruch ? Jakos nie przypominam sobie zeby gdzies tam bylo postawione ograniczenie 70 km/h ? A moze jestem slepy lub ktos, gdzies takowe postawil.:>
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Dejmon) QUOTE(olo) To siĘwybierz Dejmon, deliaktesie, na nowy odcinek od Świtu do DŻeta i pousprawiedliwiaj pÓŁmÓzgÓw za kÓŁkiem, jadĄcych Środkowym pasem, zŁĄ nawierzchniĄ czy wystajĄcymi studzienkami. Chcesz rozmawiaĆ to uŻywaj argumentÓw a nie posiŁkuj siĘzabobonami, przyzwyczajniami czy innymi pierdoŁami. Powtarzam, jazda Środkowym pasem to jest kolejny przejaw Polish Mentality, czy inaczej "polactwa".
NaprawdĘszczere kondolencje. Lekarz psychiatra zdiagnozowaŁby tutaj zapewne coŚ z krĘgu urojeĹ paranoidalnych. W swoim urojeniowym Świecie przyjmujesz olo postawĘosoby przeŚladowanej (urojenia przeŚladowcze). Twoja postawa w tŁumaczeniu urojeniowym przybiera formĘwalki dobra ze zŁem (Ĺşli kierowcy jeŻdŻĄcy Środkowym pasem i dobrzy kierowcy wybierajĄcy pas prawy). WyraĹşnie widoczne jest twoje oderwanie od rzeczywistoŚci, urojenia wielkoŚciowe (i'm the best driver around the world) i rozkojarzenie toku myŚlenia (jazda Środkowym pasem jako przejaw Polish Mentality). Widoczny jest u ciebie bardzo silny lĘk dezintegracyjny, zwiĄzany z rozbiciem struktury Świata funkcjonujĄcego w twoim umyŚle. Teraz istnieje duŻe prawdopodobieĹstwo, Że twoje urojenia z fazy Łagodnej wstĄpiĄ w fazĘostrĄ (maniakalnĄ), a wtedy to juŻ ratuj siĘkto moŻe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NapisaŁeŚ tyle mĄdrych sŁÓw, ktÓrych nie rozumiem, Że nie mogĘCi odpowiedzieĆ. Natomiast rozumiem to w Środku, po cudzoziemsku. ZapamiĘtaj po wsze czasy, napuszony mĘdrcu, jeŻeli chcesz bŁysnĄĆ wiedzĄ, nigdy nie rÓb bŁĘdÓw - naraŻasz siĘna ŚmiesznoŚĆ. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(Sivek) Mam pytanie czemu tak jeczycie ze samochod jadacy 50 km/h srodkowym pasem kolo Jeta czy Damelu spowalnia ruch ? Jakos nie przypominam sobie zeby gdzies tam bylo postawione ograniczenie 70 km/h ? A moze jestem slepy lub ktos, gdzies takowe postawil.:>
Wolno, drogi kolego, nie zawsze oznacza bezpiecznie. PÓki co mamy w Polsce ruch prawostronny, nic w tym temacie siĘnie zmieniŁo. |
|
|
![]()
|
|
A najwaŻniejsze, Że na Mahattanie jednak zdecydowali siĘna wybudowanie zatoki dla autobusÓw. CzyŻby ktoŚ nas czytaŁ?
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE(olo) A najwaŻniejsze, Że na Mahattanie jednak zdecydowali siĘna wybudowanie zatoki dla autobusÓw. CzyŻby ktoŚ nas czytaŁ?
:shock: no to super :21: nareszcie sie cos mysli i szansa nie zostala zmarnowana a wiec oprocz remontu mamy i mala modernizacje drogi :) Budowa zatok to naprawde spory wzrost przepustowsci przy dosc malym nakladzie finansowym Moze to zbieg okolicznosci ale tak samo bylo z malowaniem lamp ulicznych wzdluz Pilsudskiego i Krolowej Jadwigi akurat po poruszeniu tematu na forum :wink: tylko nie wiem co dalej z tym malowaniem - bo na zielono pomalowane sa tylko 4 slupy a reszta nie wiem czy zostanie tak jak jest. No i co z kolejnymi hmm |
|
|
![]()
|
|
:)+--> QUOTE(:)) [quote=olo]A najwaŻniejsze, Że na Mahattanie jednak zdecydowali siĘna wybudowanie zatoki dla autobusÓw. CzyŻby ktoŚ nas czytaŁ?[/quote]
:shock: no to super :21: nareszcie sie cos mysli i szansa nie zostala zmarnowana a wiec oprocz remontu mamy i mala modernizacje drogi :) Budowa zatok to naprawde spory wzrost przepustowsci przy dosc malym nakladzie finansowym Moze to zbieg okolicznosci ale tak samo bylo z malowaniem lamp ulicznych wzdluz Pilsudskiego i Krolowej Jadwigi akurat po poruszeniu tematu na forum :wink: tylko nie wiem co dalej z tym malowaniem - bo na zielono pomalowane sa tylko 4 slupy a reszta nie wiem czy zostanie tak jak jest. No i co z kolejnymi hmm[/quote] Kolejne powinni kazaĆ malowaĆ ZiĘtkom i innym. |
|
|
![]()
|
|
QUOTE(olo) QUOTE(Dejmon) QUOTE(olo) To siĘwybierz Dejmon, deliaktesie, na nowy odcinek od Świtu do DŻeta i pousprawiedliwiaj pÓŁmÓzgÓw za kÓŁkiem, jadĄcych Środkowym pasem, zŁĄ nawierzchniĄ czy wystajĄcymi studzienkami. Chcesz rozmawiaĆ to uŻywaj argumentÓw a nie posiŁkuj siĘzabobonami, przyzwyczajniami czy innymi pierdoŁami. Powtarzam, jazda Środkowym pasem to jest kolejny przejaw Polish Mentality, czy inaczej "polactwa".
NaprawdĘszczere kondolencje. Lekarz psychiatra zdiagnozowaŁby tutaj zapewne coŚ z krĘgu urojeĹ paranoidalnych. W swoim urojeniowym Świecie przyjmujesz olo postawĘosoby przeŚladowanej (urojenia przeŚladowcze). Twoja postawa w tŁumaczeniu urojeniowym przybiera formĘwalki dobra ze zŁem (Ĺşli kierowcy jeŻdŻĄcy Środkowym pasem i dobrzy kierowcy wybierajĄcy pas prawy). WyraĹşnie widoczne jest twoje oderwanie od rzeczywistoŚci, urojenia wielkoŚciowe (i'm the best driver around the world) i rozkojarzenie toku myŚlenia (jazda Środkowym pasem jako przejaw Polish Mentality). Widoczny jest u ciebie bardzo silny lĘk dezintegracyjny, zwiĄzany z rozbiciem struktury Świata funkcjonujĄcego w twoim umyŚle. Teraz istnieje duŻe prawdopodobieĹstwo, Że twoje urojenia z fazy Łagodnej wstĄpiĄ w fazĘostrĄ (maniakalnĄ), a wtedy to juŻ ratuj siĘkto moŻe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NapisaŁeŚ tyle mĄdrych sŁÓw, ktÓrych nie rozumiem, Że nie mogĘCi odpowiedzieĆ. Natomiast rozumiem to w Środku, po cudzoziemsku. ZapamiĘtaj po wsze czasy, napuszony mĘdrcu, jeŻeli chcesz bŁysnĄĆ wiedzĄ, nigdy nie rÓb bŁĘdÓw - naraŻasz siĘna ŚmiesznoŚĆ. Przykro mi, Że nie rozumiesz. OgromnĄ krzywdĘci wyrzĄdziŁ ten, kto ci sprzedaŁ komputer, bo o twoich intelektualnych kompleksach mogŁeŚ wiedzieĆ tylko ty, a tak powoli dowiaduje siĘcaŁy Świat. Pomimo podeszŁego wieku nie nauczyŁeŚ siĘjeszcze szanowaĆ prawa innych ludzi do wŁasnego zdania. JeŻeli ktoŚ ma w jakiejŚ kwestii inne zdanie niŻ ty, to trzeba go przy kaŻdej nadarzajĄcej siĘokazji zwymyŚlaĆ, ubliŻyĆ a najlepiej to od razu w mordĘ(tak pro forma). GdzieŚ ty siĘwychowaŁ, Że tyle w tobie nienawiŚci, jadu i pieniactwa? Na mnie twoja impertynencja nie dziaŁa, ale zastanÓw siĘjaki przykŁad swoim zachowaniem dajesz tym mŁodym ludziom, ktÓrzy czytajĄ to forum i dopiero wtedy bierz siĘza pisanie postÓw. Niestety siwe wŁosy niekoniecznie oznaczajĄ dorosŁoŚĆ. RĘce opadajĄ... PS. Przepraszam innych userÓw za schodzenie z gŁÓwnego wĄtku topicu, ale jak widaĆ sytuacja tego wymaga. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:38 |