![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ale to nie zmienia faktu, że to teren prywatny i drzewa nie wyciąto ze względu na prawo skręt jak napisałeś wcześniej. Nie powiedziałem, że już budują hotel... Ale jakieś zainteresowanie tym terenem inwestor wykazał
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Budynkiem na 3maja też inwestor się zainteresował ;-) Do budowy to jeszcze kawał czasu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
wczoraj widziałem że rozbierają dach budynku dawnego UM.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Minus to zasloniecie panoramy z wieza bazyliki. Na skrzyżowaniu raczej nikt się nie zatrzymywał aby nasycić oczy panoramą Dąbrowy. A tak to przynajmniej panorama podbije cenę za pokój zwiększając tym samym skutecznie PKB Polski. ;) PS: może dzięki budowie hotelu da się coś wskórać w sprawie dojazdu do hali i aquaparku Oj, lada moment dróg w parku będzie zatrzęsienie. Kolejnych chwilowo nie potrzeba. ![]() Nie uwierzę do póki nie pojawi się tablica.. Ano trudno powiedzieć co to ten EF Nieruchomości. Google o nim nic nie pisze. ![]() Kupił też byłą cementownię w Grodźcu. Po cholerę mu to ? Ja im tam źle nie życzę ale może EF to kupuje w celach spekulacyjnych. Liczy, że kiedyś GOP się rozwinie i sprzeda z zyskiem ? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Ano trudno powiedzieć co to ten EF Nieruchomości. Google o nim nic nie pisze. ![]() Kupił też byłą cementownię w Grodźcu. Po cholerę mu to ? Serio? Grodziec już nie jest własnością miasta? W każdym razie nie widać, żeby się tam cokolwiek zmieniło (ostatni raz byłem dwa tygodnie temu, od zimy - poza roślinnością - nic nie przybyło, nawet marna tabliczka). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pią, 29 maj 09 Nr użytkownika: 3,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego co wiem to kupili Cementownię SATURN w Wojkowicach. Jeżeli chodzi o firmę to kupili też te korty z drugiej strony basenu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
A, Wojkowice? No to trzeba powiedzieć, że działają całkiem sprawnie, bo z cementowni został chyba tylko jeden budynek administracyjny, wszystkie produkcyjne zostały wyburzone na początku roku. Tam miał być jakiś park technologiczny czy coś w tym stylu bodajże.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
Z tego co wiem to kupili Cementownię SATURN w Wojkowicach. No to trzeba powiedzieć, że działają całkiem sprawnie, bo z cementowni został chyba tylko jeden budynek administracyjny, wszystkie produkcyjne zostały wyburzone na początku roku. Tam miał być jakiś park technologiczny czy coś w tym stylu bodajże. No to coś pokręciłem z tym Grodźcem. Nie jestem mocny w geografii ziemi zabędzińskiej. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Rozbieraja gorna alejke.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O jakiej alejce mowicie ?? o torze saneczkowym ?? on nie byl w kostce przeciez z tego co pamietam
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 299 Dołączył: pon, 26 maj 08 Nr użytkownika: 1,306 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Właśnie też mi się wydawało, że ta alejka nie była w kostce i myślałem, że postanowili ją tam położyć (co chyba było by głupie). Ale jak to stara kostka to ok. ![]() mgmisiek chyba nie zrozumiałeś jak był remontowany park za kadencji Talkowskiego tam została położona nowa kostka (tak jak w pozostałej części parku), teraz wykarczowali drzewka i zebrali wcześniej położoną kostkę nie mam pojęcia co z nią zrobią albo gdzie ją położą ![]() Ten post edytował Adams nie, 20 wrz 2009 - 15:42 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Łeb bym se dał uciąć. że też żadnej kostki na tej "górnej alejce" nie było, tym bardziej od remontu parku kilka lat temu!
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dave mnie też się zdawało, że tam był podziurawiony i popękany asfalt... Ale jadąc górą na rowerze zauważyłem, że w pewnym miejscu nie ściągnęli starej kostki (raczej od środka by nie zaczynali kłaść)
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
mgmisiek chyba nie zrozumiałeś jak był remontowany park za kadencji Talkowskiego tam została położona nowa kostka (tak jak w pozostałej części parku), teraz wykarczowali drzewka i zebrali wcześniej położoną kostkę nie mam pojęcia co z nią zrobią albo gdzie ją położą ![]() Już zrozumiałem - tylko pisałem, że wydawało mi się, że tam nie było kostki ale ok. Też ciekawi mnie czy ta kostka zostanie wykorzystana gdzieś w mieście czy u kogoś pod domem ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |