![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Widok z ulicy Al. Róż/ Legionów Polskich. WOW wygląda imponująco.....zobaczymy jak to zweryfikuje życie..... PS. Zróbcie coś z tymi dołączanymi obrazkami.....nie da się powiększyć na FF3/IE8..tylko nie piszcie że jak na Operze działa to jest OK! Ten post edytował Sebastian22 śro, 10 cze 2009 - 19:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
dzieki marexx! gdzie to znalazles?
Dla tych, ktorzy maja problemy wrzucilem na imageshack ![]() Ciekawe jak sie bedzie prezentowal od strony Nemo. Minus to zasloniecie panoramy z wieza bazyliki. PS. No to przegralem ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pią, 29 maj 09 Nr użytkownika: 3,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zauważyłem dzisiaj że coś się zaczęło dziać na skarpie??? Może już budują??
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
to, że zasłania bazylike to akurat plus, bo nie dość, że brzydka to jeszcze katolicka
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to, że zasłania bazylike to akurat plus, bo nie dość, że brzydka to jeszcze katolicka ![]() Zauważyłem że dość ostro naświetlasz nam swoje poglądy, ale to nie powód by krytykować budowlę ze względu do jakich celów służy. Wg. mnie ten kościół to jeden z okazalszych obiektów architektury w naszym mieście i nie ważne czy to kościół katolicki czy meczet czy centrum handlowe.... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
no tak, ale dla mnie jest brzydki, nawet bez względu na przekonania i dobrze, że zasłoni go ładniejszy obiekt.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 108 Dołączył: pią, 06 kwi 07 Nr użytkownika: 666 ![]() |
no tak, ale dla mnie jest brzydki, nawet bez względu na przekonania i dobrze, że zasłoni go ładniejszy obiekt. czyli poglądy n/t architektury też masz skrzywione ![]() wracając do tematu, ta ostatnia wizualka juz prawie mnie przekonała, jednak nadal nie wierzę, że znajdzie się inwestor który wyłoży pieniądze na coś takiego. w naszym mieście od lat nie było hotelu z prawdziwego zdarzenia i nie zapowiada się by zmienilo sie zapotrzebowanie - pomijając to, że ExpoSilesia niezbyt się popisuje z organizacją targów, wystaw itp. to ponadto od długiego czasu adaptują wlasny biurowiec pod hotel, sport w naszym mieście jeszcze długo nie będzie na tak wysokim poziomie żeby zapełniać choćby co jakis czas taki obiekt gośćmi. Niestety ale drugiego Dubaju z Dąbrowy nie zrobimy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() FullWypas ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: nie, 17 cze 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 733 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najgorsze że drzewa już wycieli F O T K I a pomysł wciskania takich budynków przy terenie rekreacyjnym już w samych założeniach jest idiotyczny.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 24 Dołączył: pią, 29 maj 09 Nr użytkownika: 3,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z informacji które podaje DZ wynika że zapłacili za ten teren 2 mln wedug mnie to coś tam musi powstać, a pisanie że wciskanie hotelu przy rekareacji jest idiotyczne jest "totalnie idiotyczne" ponieważ zapisy planu są jasne HOTEL. Proponuję trzymać kciuki za ten projekt i tyle.
Ten post edytował marexx pią, 21 sie 2009 - 07:25 |
|
|
![]()
|
|
![]() FullWypas ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: nie, 17 cze 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 733 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z informacji które podaje DZ wynika że zapłacili za ten teren 2 mln wedug mnie to coś tam musi powastać, a pisanie że wciskanie hotelu przy rekareacji jest idiotyczne jest "totalnie idiotyczne" ponieważ zapisy planu są jasne HOTEL. Proponuję trzymać kciuki za ten projekt i tyle. Jak już masz zamiar kogoś cytować, to proszę to robić dokładnie albo wcale. Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Nie ma co się sprzeczać. Teren już jest prywatny. Bardzo dobrze, że hotel tam powstanie. To czy będzie miał klientów to problem inwestora. Teraz czekać na rozwinięcie sytuacji
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no to super że tam coś powstanie
mało kto tą alejką chodzi więc mogą ją zasypać PS: może dzięki budowie hotelu da się coś wskórać w sprawie dojazdu do hali i aquaparku sorki za mapę ale innej nie udało mi się dorwać (droga pomiędzy CPNem a Nemo) Ten post edytował Adams pią, 21 sie 2009 - 00:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wolałbym aby hotel powstał na wprost PKZ lub w małpim gaju, no ewnetualnie na dole Alei Róz obo Technikum Dwójka , a to miejsce jest dosc dziwne
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
no to super że tam coś powstanie mało kto tą alejką chodzi więc mogą ją zasypać PS: może dzięki budowie hotelu da się coś wskórać w sprawie dojazdu do hali i aquaparku sorki za mapę ale innej nie udało mi się dorwać (droga pomiędzy CPNem a Nemo) A jest tan na tyle miejsca żeby poprowadzić szeroką drogę wyjazdowa?? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 104 Dołączył: pią, 06 lut 09 Skąd: tam gdzie diabeł widzi białe myszki Nr użytkownika: 3,183 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Moim zdaniem jest tam sporo miejsca
zostawiam link -> LINK Ten post edytował Adams pią, 21 sie 2009 - 10:59 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ta droga jest wąska.... Jeśli będzie nią jechał autokar to samochody z naprzeciwka raczej nie przejadą. Poza tym jest dosyć stroma...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Z tego co widze na zumi i wiem z praktyki to tak jak szer mówi - to Bedzie taka druga Dojazdowa więc budowanie takiej drogi chyba nie ma za bardzo sensu zwłaszcza że tam jeszcze jest salon samochodowy 'Tata'
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A powiecie mi skąd wiecie, że te drzewa to wycieli pod hotel, a nie ze względu na zrobienie prawo skrętu?
|
|
|
![]()
|
|
To jest teren prywatny. Więc raczej właściciel je wyciął, a nie UM, bo zrobili prawo skręt...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Za daleko idących wniosków to bym na waszym miejscu jednak nie wyciągał, szczególnie teraz gdy każdy ogląda każdą złotówkę z każdej strony.. ;p
Nie uwierzę do póki nie pojawi się tablica.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:20 |