![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
............... moja propozycja wróćmy do pierwotnej wersji sikora.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mój motyw na flagę:
W tle mapa świata, na pierwszym panie napis MKS On Tour. Upchnąć gdzieś DĄBROWIANIE I dowalić jeszcze logo klubowe/miasta. Praca: w trakcie realizacji. |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Moja opinia: Szyjemy
![]() Teksty są widoczne, wyraźne. Wyrazy nie zlewają się ze sobą. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nawewt spox ale mi te kolorowe literki nie pasują!Wiem , że takie są na herbie ale jakoś to w chu... dzicinnie wyglada:PP
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Litery MKs w takim samym kolorze jak napis dabrowa Góronicza !! nie wiem czy ten herb bedzie dorze widoczny na fladze w realu ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Wydaje mi się, że literki MKS mogłyby być w takim samym kolorze jak ON TOUR, zachowując oczywiście tą samą "rozpędzoną" czcionkę. Moim zdaniem będzie to wtedy bardziej "ogarnięte" i celniej przekazujące informację - MKS ON TOUR
![]() Ten post edytował krzysiek czw, 27 lis 2008 - 11:55 |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
A Dąbrowa Górnicza na czerwono i jest gites:)
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Projekt Sikora elegancki, zmienic tylko te kolorowe literki i bedzie perfect
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Ario Bardzo fajne tylko jak dla mnie 'MKS' lub 'on tour' mogło by być "rozpędzone"
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sikor pokombinuj coś tak jak wczoraj gadalismy żeby MKS było taka sama ccionka i takim samym kolorem co on tour i ja przesle projekt i zobaczymy co mi powie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Bardzo fajny projekt Ario. Biała czcionka chyba bardziej pasuje na tle kontynentów niż rozpędzona.
Czerwony, zielony i żółty bardzo ładnie wkomponowany ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
-------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
projekt fajny tylko ze chyba nie do zrealizowania
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
proponowal bym pomyslec o jakiejs fladze ON TOUR moim zdaniem fajnie by wygladala gdyby to byla flaga w kwadracie jak np flaga zaglebia chyba ja kojarzycie:
http://www.szaliki.com/flagid/103.jpg tylko na tej fladze zeby widnial jakis pociag czy cus oczywiscie logo mks moze byc tez dg i jakis mily tekst ja zrobilem jakis taki projekt moze slaby ale ktos kto zna sie na rzeczy moze wymysli cos leprzego... moim zdaniem taka flaga by sie sprzydala jedziemy na jakis wyjazd mozna by ja wieszac w przedziale w pociagu czy w szybie autokaru a puzniej na meczyku no ale wypowiedzcie sie wy co o tym sadzicie... moj projekt: http://www.wrzuta.pl/obraz/570sNcY7LQ/on_tour -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Taki temat był już na forum poruszany, ale niestety ucichł... było kilka projektów ale widocznie żaden z nich nie był na tyle dobry żeby przerzucić go na płótno. Czekamy na kolejne projekty i miejmy nadzieję że wkrótce zrobimy taką flagę.
Ten post edytował Bocian nie, 21 gru 2008 - 15:12 |
|
|
![]()
|
|
Ja ostatnio o tym myslałem... do grafików : zróbice może coś takiego : Herb MKS , na górze napis MKS a na dole (może zachodzic na herb) napis tą czcionka co było robione wczesniej on tour...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
motyw z pociagien juz oklepany , pasowalo by cos innego
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:31 |