![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Wydaje mi sie, ze podobny temat byl bardzo dawno temu na forum, ale nie moge znalezc. Jesli ktos z Was znajdzie, to dajcie znac i sie uporzadkuje
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
Oglądając ten film nasunęły mi się 3 wnioski:
1. oświetlenie kościoła mogłoby być lepsze (a najczęściej właśnie od oświetlenia zależy to jak prezentuje się dana budowla) 2. jak patrzę na dom handlowy "Centrum" to mnie mierzi, wystarczyłoby zadbać o elewację i diametralnie zmieniłby się wygląd tego budynku 3. super jednostka = dąbrowska latarnia = to nie jest wniosek na plus :/ -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 312 Dołączył: sob, 13 wrz 03 Skąd: Zagłębie Dąbrowskie (Sosnowiec) Nr użytkownika: 21 ![]() |
52UM w Dąbrowie
Zapraszam do obejrzenia teledysku zespołu 52UM, prowadzonego przez legendę polskiej muzyki rockowej Roberta Brylewskiego. Utwór zapowiada nową płytę pt. Superego. W prezentowanym teledysku pt. "To my son" miło nam zobaczyć Łukasza Kuliga... http://www.zaglebie.info/polecamy,52um-w--dabrowie,13563 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:04 |