![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Jak w temacie, opinie, komentarze na temat spotkań rozegranych u nas.
pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: śro, 30 lip 08 Skąd: 41-300 Nr użytkownika: 1,389 Płeć: Kobieta ![]() |
mimo wszystko jeden z lepszych meczy, tylko skuteczności zabrakło, ale cóż to były za bloki !
![]() super doping:) -------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
ehh szkoda meczu szczególnie, że chłopaki odrobili dużą stratę i wyszli bodajże na pięcio punktową przewagę..W Krośnie zabrakło 1 puktu a u nas 3 :/
A czy doping najlepszy to niewiem bo słyszałem tylko kibiców z Krosna.. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() MKS - pozytywny tryb życia ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 137 Dołączył: pią, 03 paź 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 1,590 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może dopingu niech nie komentują ludzie, którzy nie brali w nim udziału. Zainteresowani owszem (Ci którzy się udzielali, albo ci którym już blizej na tamten świat i z racji tego nie pomagali). Reszta mogła szanowne usta otworzyć albo chociaż rąk użyć. Wtedy byłyby podstawy do krytykowania.
Poza tym nikt nie zwrócił uwagi na to kto w KK Krosna był. Sami dorośli faceci, po mutacji z donośnym głosem. U nas mutację przeszły z 3 osoby. Cud, że nikt się nie zniechęca z meczu na mecz i dalej robimy swoje. Takie jest moja wersja i będę się jej trzymał ;] Co do meczu - była walka, dobry mecz. Zabrakło konsekwencji w utrzymaniu tej 5 punktowej przewagi którą mieliśmy. Moim zdaniem było dobrze. I szacun dla Kibiców Krosna, którzy mimo środka tygodnia przyjechali i dopingowali swoich ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Lui nie przesadzaj. Siedziałem w sektorze G (koło Krośnian) i nasz KK też słyszałem. Siedziałem dosłownie 4 miejsca od nich. Napisałem również na ich forum, bo uraziło mnie pare rzeczy.
A mianowicie (wklejam z tamtąd) "Przychodzę na hale, Krośnianie już są, fajne przywitanie "Witamy Dąbrowe". Wszystko przez prawie cały mecz spoko, do pewnego czasu, aż pan w pierwszym rzędzie w zielonej koszulce zaraz po lewej stronie nie zaczął się bardzo denerwować. Gest ala kozakiewicz i hasła typu "skur..." do naszego rozgrywającego raczej nie powinny mieć miejsca prawda? Rozumiem wyzywać sędziów, drwić z nich, no ale bez przesady, ale widocznie jak drużyna dostaje w tyłek w czwartej kwarcie i zwycięstwo się oddala to już nerwy trudno utrzymać na wodzy?" Co z tego, że są dorośli, jeżeli nie potrafią się zachować... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 186 Dołączył: śro, 30 lip 08 Skąd: 41-300 Nr użytkownika: 1,389 Płeć: Kobieta ![]() |
no co zrobić , wioska to zawsze będzie wioska prawda
![]() gmina im zafundowała wycieczkę , żeby troszkę świata poznali ^^ ![]() -------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: wto, 17 lut 09 Nr użytkownika: 3,202 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Joka żal cię ogarnia, że nawet w środku tygodnia potrafi przyjechać do was mocna ekipa z odległego o 250 kilometrów miasta.
Dzięki Sabonis. Pozdrawiam Ten post edytował cyc czw, 26 lut 2009 - 01:10 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
Szkoda kolejnej porażki w troche frajerskim wymiarze nie będę przytaczał przykładów ale wydaje mi się że już było z 5 porażek "na styku" tzn. 2-3 pkt
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: czw, 26 lut 09 Nr użytkownika: 3,216 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czytam od czasu do czasu Wasze fora i komentarze z czystej ciekawości, ale po komentarzu 2 osób trochę mnie ruszyło. Pisałeś Sabonis i chyba rayandg o kulturze i pokazaniu jak kibicujemy. Domyślam się który kolega pisze o zarzutach do kolegi z zielonej koszulce. Stałem na schodach zaraz przy nim i bębniłem więc na pewno mnie kojarzysz! Po pierwsze kolega M.... w 3 kw trochę się zdenerwował nie na Waszego zawodnika a na sędziego który nie widzi ewidentnych spraw i nie panuje na boisku. NIe krzyczał obraźliwie do zawodnika a epitetem rzucił w sędziego. Wdarła się nerwowość i koleś nie wytrzymał nie każdy jest ministrantem. Ale robienie z tego wielkie afery to przesada. Jeśli już przytaczasz tego typu zachowanie które w/g was jest wyciągnięte tylko z boiska piłkarskiego to wyjaśnię coś. Po 1 nie jesteśmy wieśniakami więc proszę nas nie obrażać. Krosno jest miastem z prawami miejskimi z około 1342 roku. Po 2 w Krośnie jest rozdzielność kibiców każda dyscyplina ma swoich. Nie przepadamy za piłką kibicujemy tylko koszykówce. Jeśli ktoś z was był a był ojciec Weselaka i bywa na każdym meczu u nas potwierdzi. Spokój, ogólna kontrola ochrony a nie chore macanie sprawdzanie szalików czy czasem czegoś nie mamy. Skąd się to bierze? bo ochrona ma już doświadczenia z boisk piłkarskich na których w derbach na Ślasku jest gorąco!!! Ochrona traktuje wszystkich równo bo boi się wpadki. Przywitaliśmy Was z drugiej strony cisza.... Jak sami możecie zobaczyć nie jesteśmy smarkacze jak wypisywali na forach po meczy w stalowej itp. Wyjazdy finansujemy sobie sami, zbieramy składki, sprzedajemy gadżety szukamy sponsorów i firm którzy pomagają nam w działalności. Więc pisanie o gminie po pierwsze atakuje nas po drugie u nas jest prezydent miasta i Krosno jak wyżej napisałem to miasto! a nie gmina! Nie wiem po co te napinki i takie teksty Sabonis?? twoich kolegów??? Wyjazd kosztował członka KK 15zł resztę dopłaciliśmy z własnych środków. Pierwsze kolego przyjedź na jeden wyjazd a później wyzywaj nas od wieśniaków i nie rzucaj stwierdzeń kto komu finansuje. Więcej świata zwiedziłem niż sobie możesz wyobrazić i wcale nie przyjechałem do DG na wycieczkę tylko wspomóc swoją drużynę! Piszecie, że ktoś u nas wyrwał się z okrzykiem, spoko a c o wy robicie na forum?? Jest parę osób normalnych Sabonis itp ale reszta? Wracając do kolegi co koło nas siedział. Nie wiem który z Was to pisał, ale na trybunie siedziało 2 gości z dziewczyną. Po okrzyku radości naszego kolegi niemiło się odezwał za co kolega jego obok przeprosił szacunek! W końcówce meczu jednemu z tych kolesi nie podobała sie nasza radośąc i coś tam mamrał w nasza stronę na co już nie reagowaliśmy. Śmiechy wyśmiewanie z gestami w nasza stronę podczas naszej oprawy z balonami i sektorówką grupy Klubu Kibica Dąbrowy chyba też nie należy do kulturalnych! Gwizdy oraz tekst dziewczyny rozmawiającej przez telefon na hali po skończonym meczu typu: " czekaj bo idą wieśniaki" t jest wyraz niechęci! a czym sobie zawiniliśmy??! kulturalnym dopingiem?? Ostatnia sprawa to statystyki. Jeden z naszych kolegów podszedł do Pana drukującego statystyki aby otrzymać 1 egz. na potrzeby strony bo osobiście ją aktualizuję. Otrzymaliśmy odpowiedź: " nie! oszczędzamy na papierze"..... 1 kartka A4 kosztuje?? 1 -2..5gr? Fajne traktowanie!!! Jeśli już piszecie i krytykujecie nas napiszcie w drugą stronę! Byłbym zapomniał wyjeżdżając na krzyżówce zostaliśmy obrzuceni kulkami ze śniegiem w busie nie wiem czy przypadek czy nie ale czemu akurat krośnieński bus:)?
Nikt od nas nie na nic do Was ale po co dalsze okazywanie niechęci?? Szacunek dla Klubu MKS za darmowe wejście na mecz! Pozdrawiam Sabonis i więcej własnej krytyki a mniej najeżdżania na nas! |
|
|
![]()
|
|
![]() MKS - pozytywny tryb życia ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 137 Dołączył: pią, 03 paź 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 1,590 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie będę komentował zachowania naszych kibiców. Nie ma dla nich żadnego usprawiedliwienia. Niestety w takim momencie wychodzi kto jest wieśmac'iem i kto nie potrafi się zachować. Przykro mi jednak z tego powodu, że to my (w zasadzie pikniki) zrobiły wiochę. Ja staram się odcinać od takich. Mamy swój klub kibica - reszta nas nie obchodzi. Niestety, jak już powiedziałem - ich zachowanie uderza w nas, bo to wtedy nas oceniają przez pryzmat ich zachowania.
Szkoda także, że takie osoby pisząc o was, że "gmina wam sponsorowała wyjazd" nie widzą tego iż to my nie potrafimy się zebrać i jechać gdzies za drużyną. My możemy sobie pozwolić na wyjazd do Katowic czy do Tychów. I to też kazdy jedzie na spontanie, swoim samochodem, nie patrzy na innych czy jadą. W tym przypadku powinna działać zasada - jak nie wiesz co mówić/pisać to mów/pisz niewyraźnie. Albo w ogóle nic nie mów i nie nie pisz. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie chcę się wtrącać, ale to nie pierwsze teksty Joki.
to że jest bardzo młoda, to żadne usprawiedliwienie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Super doping Krośnian przez cały mecz
![]() Tutaj filmik z ich baloniady: http://www.youtube.com/watch?v=eCN35evA8Bs...re=channel_page |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 8 Dołączył: czw, 26 lut 09 Nr użytkownika: 3,216 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sabonis
![]() ![]() Kamil_ dzięki za filmik:) szkoda że taki krótki ![]() Ten post edytował adorato czw, 26 lut 2009 - 12:31 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Adorato gratuluje przede wszystkim postawy. Domyślam się, że Ty jesteś "Panem bum bum" jak to ja nazywam chłopaków na bębnie. To ja jestem ten, który siedział zaraz obok Was, i to ja uspakajałem kumpla. Widzisz, tak samo jak Twój kolego zrobił gest kozakiewicza, tak samo mój kumpel zadrwił troche z niego, gdy ten się cieszył. Został uspokojny, przeprosiłem i wydawało mi się że wszystko gra
![]() Niestety nigdy nie może być w pełni kolorowo, zawsze znajdzie się ktoś, kto popsuje wrażenie, przez głupie teksty, obrzucanie śnieżkami, czy tam fackety, czy właśnie napinanie się na forum, bo gdzie być twardym i podwyższać swoje EGO, jeżeli nie na necie... pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: wto, 17 lut 09 Nr użytkownika: 3,202 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Panowie kiedyś miałem link do galerii fotografa, który miał w swoim zbiorze wszystkie zdjęcia z meczów w Katowicach, Tychach i Dąbrowie i okolicach. Podejrzewam, że i również wczoraj mógł robić fotki.
Tylko nie pamiętam jego nazwy. Zna ktoś może taką stronkę? Pozdrawiam Ten post edytował cyc czw, 26 lut 2009 - 17:15 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 497 Dołączył: pon, 01 paź 07 Skąd: reden Nr użytkownika: 818 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://www.kurian.pl/fotki/kosz/ pewnie o to Ci chodzi
|
|
|
![]()
|
|
O dzięki wielkie
![]() |
|
|
![]()
|
|
spokojnie, to były żarty. wiem,że przesadzone także przepraszam :-)
edit - jeśli chodzi o to "macanie" przy wejściu na halę , to z każdym jest praktycznie taki ceregiel przy wejściu "przezorny,zawsze ubezpieczony" Ten post edytował Joka czw, 26 lut 2009 - 18:11 -------------------- Można wyrwać człowieka z Dąbrowy, ale nie Dąbrowę z człowieka.
|
|
|
![]()
|
|
wezu_91 tak to ja ten z mniejszym bębnem. Grupa która do Was przyjechała była lekko osłabiona brakiem paru głównych osób z dopingu tzw gardeł
![]() ![]() ![]() Co do ochrony to jakoś tego nie mogę przeboleć ![]() ![]() Szkoda że u was jakoś ten KK nie może powstać.... obawialiśmy się,że będzie was wielu i dlatego wyjazd trzymaliśmy do końca w tajemnicy. Inna sprawa że miała to być niespodzianka dla drużyny. W przerwie zamieniłem parę słów z ojcem Weselaka, który bywa na każdym meczu w Krośnie pomiędzy Krosnem i DG. Od marca wracają nasi kontuzjowani więc powalczymy jeszcze na koniec:) mimo paru przegranych meczy w 2 rundzie spowodowanych w szczególności wieloma kontuzjami postaramy się zrobić jeszcze parę niespodzianek ![]() Pozdro dla kibiców DG |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 20 Dołączył: czw, 06 lis 08 Skąd: Ząbkowice Nr użytkownika: 2,390 Płeć: Mężczyzna GG: 6411921 ![]() |
Powiem tylko tyle masz troche tupet zeby mowic o kultularnym dopingu bo jesli dobrze wiem to jak Byl mecz Sokol vs. MKS to was tam troche bylo i nie byliscie za uprzejmi pisze to bo wiem to z drugiej reki wiec zeby mi tu nikt nie wyjechal ze cos nic takiego nie bylo pisalo o tym tyle stron www ze szkoda waszych tlumaczen i dla tego jak ze piekne przywitanie od organizatora wejscie za darmo ale juz przeszukac dac sie to nie laska to jest zal bo normalnie bys dal sie przeszukac a juz wiel rzeczy widziala nasza ochrona bo jezdzi na mecze i na slaski jak i na mecze ligowe hokej itp wiec widzieli wiele i przeszli wiele wiec nie ma co wydziwiac a to ze sie doczepiacie do Jagody to tez troche nie tak z waszej strony palnela glupstwo w zarcie nieprzemyslany ale zart wiec jak ktos chce komus zwracac uwage to zrobcie to prywatnie na gg albo jak ja na meczu widzice czy cos a nie spojrzcie jak wygladamy 10 osob dopingujacych na wyjazd do tych i do kato i jak zawsze karzdy a my chcemy miec miedzy soba porozumienie i takie tam nie wyjdzie ja powiem tylko tyle dzieki Panowie za mily wieczor i za swietny doping bo dalismy duzo z siebie i na parkiecie troche szczescia i konsekwencji zabraklo ale mamy jeszcze kolejny sezon
![]() Powiedz mi jak nas przywitaliscie co mo ja mam tylko w pamieci opisy ze spotkania z PTG i rozmowe z Pitre nie wiem nazwiska ani ksywki wiec wiem ze jest kibicem PTG i przed naszym spodkaniem twierdzi iz nas nie lubicie mowa tu o KROSNIE wiec powiem tylko tyle tyle ile ja zrobilem syfu na stadionie to moje ale jeszcze nigdy nie myslalem zeby rzucic w kogos na lawce czy na boisku czym kolwiek czy to goscie czy sedziego czy innych kibicow powie wam tylko tyle jestescie umnie nizej niz gowno na ziemi |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:24 |