![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
niestety jestem daleko od Zagłębia ale duchem byłem z Wami, czy po MK nasi włodarze podejmą jakieś sensowne kroki? tak niewiele trzeba aby wytyczyc drogi rowerowe (vide ostatnie fotki)http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?showtopic=2773&pid=34858&st=20&#entry34858
Ten post edytował mawwm pon, 29 wrz 2008 - 07:34 -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() kk #41 ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 34 Dołączył: pią, 07 gru 07 Skąd: osiedle mickiewicza Nr użytkownika: 933 Płeć: Mężczyzna GG: 11403924 Skype: -- Tlen: -- ![]() |
witam kiedy nastepny taki wypad ?? prosiłbym o odp wiadomoscia prywatna
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tego co mówiono to ma być w kwietniu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Już niedługo druga edycja Zagłębiowskiej Masy Krytycznej.Plakat i info o imprezie poniżej:
http://www.fdzd.pl/forum-dla-zaglebia-dabr...se-krytyczna,21 A taką plakietkę otrzyma każdy uczestnik, ale to nie wszystko. Więcej informacji wkrótce: ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Plakaty wiszą już w rowerowych sklepach w Dąbrowie. Kilka zawisło też w parku Hallera. Jutro Pogoria.
Każdy uczestnik masy otrzyma oprócz plakietki specjalny gwizdek na smyczy, wiec nie tylko będzie nas widać ale i słychać. Ten post edytował ZMK śro, 01 kwi 2009 - 17:35 |
|
|
![]()
|
|
Pogorie 3 i 4 oplakatowane przed weekendem. Mimo środku tygodnia i lekko popołudniowych godzin sporo rowerzystów w tych rejonach.
Ten post edytował ZMK czw, 02 kwi 2009 - 21:59 |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pogorie 3 i 4 oplakatowane przed weekendem. Mimo środku tygodnia i lekko popołudniowych godzin sporo rowerzystów w tych rejonach. veni, non vidi, ale bardzo dużo plakatów o Półmaratonie vidi, ale to impreza UM i pt Radnych ![]() -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
Plakatów na Pogoriach powiesiliśmy dzisiaj około 40. Sporo więcej niż wisiało o półmaratonie. Może sie akurat minęliśmy. W przyszłym tygodniu poprawka.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Już za niecałe dwa tygodnie rowerowy weekend- dwie masy krytyczne i rajd rowerowy:
http://www.zaglebie.info/zaglebie-dabrowsk...-weekend-,10766 a taki plakat reklamuje imprezę na mecie: ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: śro, 12 gru 07 Skąd: IX Nr użytkownika: 944 Płeć: Mężczyzna GG: 5855609 Tlen: zskywalker@o2.pl ![]() |
Oj będzie głośno od tych gwizdków
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Jestem przeciwnikiem "mas krytycznych", ale tym razem się prawdopodobnie wybiorę. Żeby wroga zwalczyć trzeba go, jak mówią, poznać.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Buu, żałuje że nie będę mógł pojechać.
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Plakietki i gwizdki przygotowane, ciekawe jaka będzie pogoda?
i jeszcze tekst o ścieżkach w Dąbrowie: http://www.zaglebie.info/dabrowa-gornicza,...-gornicza,10839 |
|
|
![]()
|
|
Jedziemy już w sobotę- zachęcam do pojawienia sie wcześniej na starcie - trochę zajmie jak rozdamy gwizdki i plakietki. Przy okazji dziękuję koledze Kamilowi z Dąbrowy za pomoc przy organizacji.
http://www.fdzd.pl/juz-w-sobote-zaglebiows...sa-krytyczna,24 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja na tym będę - kto jeszcze? Bo sam będę jechał? :/
Oczywiście w sensie sam, że sam w grupie... Ten post edytował Dave pią, 24 kwi 2009 - 01:13 |
|
|
![]()
|
|
Ja na tym będę - kto jeszcze? Bo sam będę jechał? :/ Oczywiście w sensie sam, że sam w grupie... ja też będę (w hełmie jak na avatarze) więc mnie poznasz ![]() -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
a może tak o 14 w centrum DG? pod fontanna? i jakas grupa znow na mase sie udac?
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Ja w tym roku o ile pojade, to na zbiórke dojade sam, bo chory jestem i moge jedynie powolutku spacerowym tempem. Ale 50/50 ze sie nie zjawie, pomimo ogromnych chęci
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 13:41 |