![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: śro, 10 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,447 Płeć: Mężczyzna GG: 992389 ![]() |
No dalej...Kamil...? Frranek...?
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No już napisałem, że jak nie będzie lać to będziemy. Może nawet w większym składzie
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pogoda jak widać już sie poprawiła, nie pada i świeci słońce, jeżeli tak będzie jutro to impreza będzie na pewno udana.
http://zmk.wikidot.com/ Ten post edytował ZMK pią, 26 wrz 2008 - 11:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 178 Dołączył: śro, 03 wrz 08 Nr użytkownika: 1,439 Płeć: Mężczyzna ![]() |
już jutro masa zachęcam do udziału i przypominam o zasadach:
http://zmk.wikidot.com/zasady info o masie leci też dzisiaj w radiu ESKA przygotowane są też ulotki z informacją o akcji, które będziemy rozdawać kierowcom. Ten post edytował ZMK pią, 26 wrz 2008 - 16:01 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To jak, zakręcimy po Nerce w Będzinie?
![]() |
|
|
![]()
|
|
myślę ze tak, ale wszystko wyjdzie w praniu
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 21 Dołączył: śro, 10 wrz 08 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 1,447 Płeć: Mężczyzna GG: 992389 ![]() |
Jaką trasą pojedziemy spod PKZ do Sosnowca...? Pytam bo gdyby się ktoś spóźnił, to którędy gonić peleton...?
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ja szczerze mówiąc nie wiem jaka będzie najkrótsza trasa... Dlatego mnie ciężko powiedzieć... Ewentualnie można kontakta podać i się zadzwoni
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Jak nie będzie zimno, ja też piszę się na to (może z kumplem). Problem w tym, że mój rumak nie ma ani mm światła albo odblasku. Mam nadzieję że się nie do..czepią.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Raczej się nie doczepią ;p. Bo czego... Mój niby ma światła, ale jedynie bardzo dobre mam tylne... Przednie gorsze od latarki... A odblasków to wogóle nie mam.
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
spod PKZu możemy pojechać na zagórze, koło górki na środuli i tam wbić na drogę 3 pasmową....
LUB dłuższa trasa przez będzin, pogoń... ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Jak nie glownymi drogami to mozna mniej wiecej tą trasą, kolo Auchana, przez Srodule i Sielcem prawie do centrum.
http://mapy.google.pl/maps?f=d&saddr=K...054588&z=14 A jak nie, to kolo Auchana mozna wbic na ta droge co prosto do centrum juz jedzie. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: pią, 26 wrz 08 Nr użytkownika: 1,490 Płeć: Kobieta ![]() |
I ja też będę. Przygarniecie jedno dziewczę do ekipy pod PKZ??
![]() Strasznie się cieszę, że w końcu i u nas w Zagłębiu idea masy została podjęta. Mam nadzieję, że będzie trochę ludzi. Do zobaczenia jutro. |
|
|
![]()
|
|
No to będzie nas ponad 10 osób ^^
Tylko jak będziemy walić przez Braci Mieroszewskich to jadąc pod Mec się jedzie nieźle pod górkę... się zmęczymy trochę... Trasa jeszcze do ugadania jest... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 27 wrz 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza - Mydlice Nr użytkownika: 1,491 Płeć: Kobieta ![]() |
Ja też będę
![]() Proponuję trasę D.G. Centrum - Mydlice (troszkę na skróty terenem) - obok makro - i centrum Sosnowca ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
Przypominam, że nie wolno nam jeździć po drogach szybkiego ruchu... Niektóre z Waszych pomysłów dojazdu do centrum Sosnowca zakłada właśnie taki przejazd...
|
|
![]()
|
|
Można i taką trasę przez Mydlice i Sosnowiec. Można też obrać kurs lini 116
|
|
![]()
|
|
Kosma ma prawdopodobnie rację... no i doświadczenie...
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 27 wrz 08 Skąd: Dąbrowa Górnicza - Mydlice Nr użytkownika: 1,491 Płeć: Kobieta ![]() |
ggrzybek napisał: "Przypominam, że nie wolno nam jeździć po drogach szybkiego ruchu... Niektóre z Waszych pomysłów dojazdu do centrum Sosnowca zakłada właśnie taki przejazd...smile2.gif"
Mój sposób nie proponuje żadnej drogi szybkiego ruchu ![]() Jeżdżę nią codziennie do pracy i jeszcze żyję ![]() Teren to Teren OMC czyli teren o mało co - nawet kolarką się przez niego przejedzie. Ale można zrezygnować z terenu z mojej propozycji i jechać ten kawałek asfaltem ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Dogadamy się pod PKZ-tem ale ja też myślałem o trasie idącej przez mydlice a potem za makro
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 11:07 |