![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Ul. Gołonoska, okolica taśmociągu, "tyły" Huty Katowice
![]() -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
olo - super fotka!! Kiedyś kilka razy z okien wieżowca na Kosmonautów oglądałem Tatry ale nigdy nie wyglądały aż tak wyraźnie. Są prawie na wyciągnięcie ręki
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
olo - super fotka!! Kiedyś kilka razy z okien wieżowca na Kosmonautów oglądałem Tatry ale nigdy nie wyglądały aż tak wyraźnie. Są prawie na wyciągnięcie ręki ![]() To masz tu jeszcze inną fotkę z DG: ![]() Tamta to stawiam, że z "górki gołonoskiej" ![]() [Edytka] Czy to ty Marcin jesteś może autorem że tak się orientujesz? Tam gdzie fotkę znalazłem było napisane, że autorem jest właśnie jakiś Marcin ![]() Ten post edytował vacu czw, 24 mar 2011 - 22:11 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: sob, 12 mar 11 Nr użytkownika: 4,520 Płeć: Mężczyzna ![]() |
dzisiaj przejrzałem tylko do strony 20 jadąc na wstecznym biegu...
fascynujący spacer po DG... bo mam w tym wieloletnią przerwę... kolejnego wieczoru luknę większą dawkę... szkoda jeno, że bardzo wiele fotografii nie otwiera się... czy autorom fotografii chciałoby się wrócić i "cuś" poprawić ? pozdrawiam pasjonatów... ![]() Ten post edytował jacky6 czw, 24 mar 2011 - 21:53 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
znalazłem kiedyś tamto zdjęcie Tatr z opisem: http://img641.imageshack.us/i/dabrowatatry.jpg/
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Z Dąbrowy widać Tatry?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
CYTAT [Edytka] Czy to ty Marcin jesteś może autorem że tak się orientujesz? Tam gdzie fotkę znalazłem było napisane, że autorem jest właśnie jakiś Marcin Nie ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
znalazłem kiedyś tamto zdjęcie Tatr z opisem: http://img641.imageshack.us/i/dabrowatatry.jpg/ I ja przypadkiem znalazłem w internecie ten opis do mojego zdjęcia. Cóż, nie zawsze prawa autorskie są przestrzegane. W tym przypadku odpuściłem, bo efekt jest przecudnej urody i edukacyjny, a jakże. Zdjęcie zrobione z bloku na Kosmonautów. Dziś również Tatry, nomen omen, zaszczyciły przez chwilę, ale od lat, to już nie to samo. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: czw, 29 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,166 Płeć: Mężczyzna GG: 5084868 ![]() |
-------------------- Pozdrawiam
Arkade |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 16 Dołączył: nie, 20 mar 11 Nr użytkownika: 4,536 Płeć: Kobieta ![]() |
olo - super fotka!! Kiedyś kilka razy z okien wieżowca na Kosmonautów oglądałem Tatry ale nigdy nie wyglądały aż tak wyraźnie. Są prawie na wyciągnięcie ręki ![]() Gdzie Wy to robicie? Przecież mieszkam tutaj a nie kojarzę totalnie... niezła zagadka! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 21 kwi 11 Nr użytkownika: 4,587 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 67 Dołączył: czw, 29 sty 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,166 Płeć: Mężczyzna GG: 5084868 ![]() |
Niestety
-------------------- Pozdrawiam
Arkade |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: pon, 28 gru 09 Nr użytkownika: 3,629 Płeć: Mężczyzna ![]() |
olo - super fotka!! Kiedyś kilka razy z okien wieżowca na Kosmonautów oglądałem Tatry ale nigdy nie wyglądały aż tak wyraźnie. Są prawie na wyciągnięcie ręki ![]() To masz tu jeszcze inną fotkę z DG: ![]() Tamta to stawiam, że z "górki gołonoskiej" ![]() Jakoś mi się nie widzi, że to z naszego pięknego miasta zrobione zdjęcie. Zbyt wysokie te góry jak na taką odległość.b |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 369 Dołączył: wto, 14 mar 06 Skąd: Łosień / Gołonóg Nr użytkownika: 192 Płeć: Mężczyzna ![]() |
[...] Jakoś mi się nie widzi, że to z naszego pięknego miasta zrobione zdjęcie. Zbyt wysokie te góry jak na taką odległość.b przy takich mocno wyzoomowanych zdjęciach odległość i wysokość "głupieje", poza tym pamiętaj, że mieszkamy na wyżynie. Spójrz np. TUTAJ na zdjęcia Tatr z Krakowa, na niektórych wygląda jakby leżał u ich podnóża ![]() A żeby nie było OT: Czyżby rejon strzelnicy na Podlesiu? Dokładnie kojarzy mi się coś w okolicy ogródków działkowych od tamtej strony. Ten post edytował prezes śro, 08 cze 2011 - 19:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Stawiałbym na któryś z ośrodków przy Pogorii I.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Czyżby rejon strzelnicy na Podlesiu? Dokładnie kojarzy mi się coś w okolicy ogródków działkowych od tamtej strony. niestety nie Stawiałbym na któryś z ośrodków przy Pogorii I. No dokładnie, nie wiem co to za ośrodek, ale od strony słynnego bunkra ![]() -------------------- Pozdrawiam
Arkade |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 130 Dołączył: pon, 29 wrz 08 Skąd: DĄBROWA GÓRNICZA CiTY / MYDLiCE Nr użytkownika: 1,493 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a możemy uznać że się poddajemy i grać dalej? bo przez ten obrazek temat pół roku temu się zatrzymał
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pogoria I, ośrodek onegdaj Erg Ząbkowice , obecnie pełna dewastacja + zgliszcza
-------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
Czyżby rejon strzelnicy na Podlesiu? Dokładnie kojarzy mi się coś w okolicy ogródków działkowych od tamtej strony. niestety nie Stawiałbym na któryś z ośrodków przy Pogorii I. No dokładnie, nie wiem co to za ośrodek, ale od strony słynnego bunkra ![]() a możemy uznać że się poddajemy i grać dalej? bo przez ten obrazek temat pół roku temu się zatrzymał ![]() no ja tak powyżej uznałem, że Leszek odgadł -------------------- Pozdrawiam
Arkade |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ja mam zagadkę w sumie prostą więc utrudnię. Co to za bloki? Przy jakiej ulicy, na jakim osiedlu?
oraz jak ktoś czuje się naprawdę dobry, to co to za komin i gdzie są zlokalizowane maszty wysokiego napięcia. Jako podpowiedz dodam, że zdjęcie wykonane z za dachu basenu SP34 na łęknicach. ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |