![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
zgadzam się...
ZASADY: 1. zdjęcie dodaje osoba, która odgadła poprzednie... 2. na zdjęciu musi być widoczny obiekt lub jego fragment, dzięki któremu możliwa jest lokalizacja miejsca... 3. zdjęcie może przedstawiać zarówno przyrodę jak i budynki, pomniki, ulice, wydarzenie, itd. pod warunkiem, że spełnia p.2... 4. osoba dodająca zdjęcie ma na to 24h od momentu napisania postu z potwierdzeniem dobrej odpowiedzi... |
|
|
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
5. po upływie 24h zdjęcie może dodać każdy...
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
To kto teraz daje zdjęcie? Bo się nudno robi
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ja dam, takie proste
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Boisko Sztygarki
![]() Ten post edytował kwintosz pią, 15 sie 2008 - 19:04 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dobrze. Mówiłem, że będzie łatwe
![]() Teraz Twoja kolej na zdjęcie. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jakies ruiny kamienicy na Alejach
|
|
|
![]()
|
|
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
Minęły 24h, więc wrzucam swoje.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
EuroCamping D.G. Błędów?
-------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Minęły 24h, więc wrzucam swoje. ![]() Nad Pogorią III, niedaleko Piekła/ulicy Jasnej/Surf Baru -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Nikt nie trafił
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() kocham Moje Miasto ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 494 Dołączył: śro, 11 cze 08 Skąd: Bajba, Centrum, Gołonóg Nr użytkownika: 1,335 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ogródki działkowe Antoniów?
|
|
|
![]()
|
|
Ciepło, tylko proszę podać nazwę tychże ogródków działkowych
![]() Ten post edytował Kamil_ nie, 17 sie 2008 - 18:26 |
|
|
![]()
|
|
50°22'53.504"N, 19°13'42.961"E
![]() Ten post edytował mawwm pon, 18 sie 2008 - 06:46 -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]()
|
|
![]() Zadawaj ![]() |
|
|
![]()
|
|
na 2 stronie jest moja fotka bez odpowiedzi, mostek, rzeczka ...
|
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 6 Dołączył: wto, 19 sie 08 Nr użytkownika: 1,415 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
czy to Rudy, nie wiem - na mapach nazwa Rudy w tym miejscu nie występuje.
Rzeka Biała - OK, co charakterystycznego było by widoczne gdyby zdjęcie było robione w przeciwnym kierunku (w górę rzeczki)? Ten post edytował mawwm wto, 19 sie 2008 - 18:58 -------------------- Kto nie tworzy nic, ten tworzy chaos R.P. Feynman
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |