![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Z tym, że na forum Sosnowca jest sporo osób (w tym ja) którym zależy żeby 6 atrakcji zagłebiowskich było w nagradzanej 10ce a nie żeby jeziorka wyprzedziły trójkąt. Stąd nawet ja wspierałem Pystynię kiedy była nawet za Ogrodzieńcem i skałkami. Pogoria i Trójkąt sobie poradzą, więc śmiało wspierajmy słabszych zagłębiowskich braci.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Pomysł wspierania wszystkich jest bardzo szlachetny, ale przy operatywności organizatorów głosowania może okazać się mało efektywny.
Zobaczymy co będzie się działo na finiszu. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Trójkąt - 4602
Pogorie - 4562 _______________ = 40 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Sądzę iż Pogoria dzisiaj odskoczy Trójkątowi na troche głosów... Już moja w tym głowa ;d
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: śro, 17 paź 07 Skąd: Centrum DG Nr użytkownika: 843 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja niestety tylko te 10 głosów codziennie dodaję
-------------------- {Identyfikacja wizualna - Branding - Reklama}
www.aviaservice.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Głossować, głosować panie i panowie, bo jakoś nie możemy odskoczyć innym na bezpieczną odległość
![]() ![]() ![]() Ten post edytował Zibar czw, 24 lip 2008 - 10:06 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
panie i panowie glosujemy bo spadlismy
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Witam!
Ja sumiennie 10 głosów dziennie oddaje, ale rzeczywiście Trójkąt odskoczył do pracy Panowie pozdro |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Są za nami
![]() Ten post edytował kwintosz wto, 29 lip 2008 - 14:23 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Znowu drudzy :/
Nie możemy się bezpiecznie oddalić od Trójkąta... Trzeba by coś z tym zrobić... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Cieszmy się, że zagłębiowskie atrakcje plasują się w I-szej dziesiątce.
Za miesiąc, na finiszu może wyskoczyć jakiś czarny proxy-koń tej gonitwy. Np. Park Chorzowski. Narazie nie jest źle. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
No Panowie!
Trójkąt jest przed nami jakieś 500 głosów. do boju!!! |
|
|
![]()
|
|
Sosnowiczanie zdają sobie sprawę, że wysoka lokata w plebiscycie to BEZPŁATNA PROMOCJA
miasta. Skupili się więc na jednej perełce i mają tego widoczne rezultaty. Dąbrowianie "obsługują" kilka atrakcji i stąd rozdrobnienie głosów - co przewidziałem na tym forum w jednym z pierwszych wpisów. Przypuszczam, że w Sosnowcu zagrzewa do głosowania UM, gdzie jednym z wiceprezydentów jest działacz PTTK i PTT. Gratuluję dobrze zorganizowanej akcji. Robi się coraz ciekawiej. Głosujmy! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sosnowiczanie zdają sobie sprawę, że wysoka lokata w plebiscycie to BEZPŁATNA PROMOCJA miasta. Skupili się więc na jednej perełce i mają tego widoczne rezultaty. Dąbrowianie "obsługują" kilka atrakcji i stąd rozdrobnienie głosów - co przewidziałem na tym forum w jednym z pierwszych wpisów. Przypuszczam, że w Sosnowcu zagrzewa do głosowania UM, gdzie jednym z wiceprezydentów jest działacz PTTK i PTT. Gratuluję dobrze zorganizowanej akcji. Robi się coraz ciekawiej. Głosujmy! Błędne wnioski kolego ![]() Ja, sosnowiczanin wcale nie głosuję na Trójkąt, nie dlatego że nie chcę, ale dlatego, że sobie doskonale radzi ! Dlaczego tak jest ? Bo na Trójkąt głosują nie tylko ludzie z Sosnowca, ale i z Mysłowic. Zmotywować mysłowiczan, to było doskonałe posunięcie i sam byłem świadkiem tej akcji. Jeżeli chodzi o urzędasów z UM to także źle przypuszczasz, bo oni to mają gdzieś, a Trójkąt jest dla nich bardziej kłopotem, niż szansą. Najwyraźniej nie znasz szczegółów np ze ścieżką rowerową do tego miejsca, która miała być otwarta już w tamtym roku. Jeżeli już szukasz dobrego ducha tego miejsca to jest nim prezes sosnowieckiego PTTK, Stanisław Czekalski, który od początku walczy o to miejsce, także z urzędnikami miejskimi. Jak wspomniałem, ja nie głosuję na Trójkąt, ja i wiele innych osób, szczególnie z FdZD głosujemy na najsłabsze zagłębiowskie ogniwa. Tu przecież nie chodzi o zwycięstwo, ale o to aby wszystkie nasze, zagłębiowskie obiekty (6) znalazły się w pierwszej dziesiątce tego konkursu ! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co jest zagłębiowscy patrioci, powietrze z Was uszło ?
Głosować, bo kolejny śląski obiekt chce wyprzedzić nasze ! Wersja dla „leniwych” – wystarczy kliknąć na któryś z poniższych linków (kolejność alfabetyczna) i oddać 10 głosów dziennie, co zajmuje aż „całe” trzy minuty ! Będzin – zamek: http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni..._6147.html?pp=8 Błędów (Dąbrowa Górnicza) - Pustynia Błędowska: http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni...6147.html?pp=21 Ogrodzieniec – zamek: http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni..._6147.html?pp=4 Podlesice – skałki: http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni..._6147.html?pp=7 Pogoria (Dąbrowa Górnicza) – zbiorniki wodne http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni...6147.html?pp=17 Sosnowiec – Trójkąt Trzech Cesarzy: http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni...6147.html?pp=28 Głosujcie i przesyłajcie te linki komu się tylko da z prośbą o głosowanie. Podaj dalej ! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 65 Dołączył: sob, 22 gru 07 Nr użytkownika: 982 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Arbas kurczę co Ty piszesz? To ja właśnie myślałem po tym co tu czytam, że cała DG pompuje Pogorię i nic ponad to. Owszem oddałem od początku konkursu ze 40 głosów na konkurs, a staram się codziennie oddawać te 10 możliwych i najczęściej robię to na najsłabsze ogniwa, czyli praktycznie zawsze "Waszą" Pustynię i Zamek w Ogrodzieńcu. Co się z Wami dzieje? Trójkąt jest na terenie 3 miast. Niewątpliwe że głosuje Jaworzno i Mysłowice zwłaszcza że chyba innych atrakcji nie mają. Poza tym fajnie jak Trójkąt wygra nie dlatego że jestem z Sosnowca. Pogoria ma już markę i łatwo ją wypromować. Praktycznie każdy szanujący się mieszkaniec Zagłębia a nawet i Śląska wie o niej. Trójkąt tak nie ma, nie można się tam wykąpać bo grozi to nieodwracalnymi zmianami skóry lub ukąszeniem przez węża przemszowego zmutowanego. Ale ma to miejsce swój urok i podkreśla że kiedyś był zabory. Że dlatego my jesteśmy Zagłębie a oni Śląsk. Tak czy owak wspieramy Pustynię i Ogrodzieniec bo Ślązacy je gonią.
|
|
|
![]()
|
|
Darco!
Dzięki za podanie linków! Przydają się, bo czasami trudno wejść na stronę, z której można zagłosować. Trójkąta już chyba nie dogonimy, ma dobrze zorganizowanych fanów. Srebro i brąz też sa dobre. |
|
|
![]()
|
|
Mam dziś problemy z oddaniem głosu na wybraną perłę.
Dotychczas robiłem to przez link podany przez Darco na forum. W tej chwili jest to niemożliwe. Czy ktoś miał podobny problem? |
|
|
![]()
|
|
Trójkąt - 9456
Pogorie - 7344 Skałki - 7250 |
|
|
![]()
|
|
Witam!
No i Panowie spadliśmy na 3 miejsce wyprzedzają na skałki!!!!!!!!! poświęćcie 3 minuty dziennie i zagłosujcie na Pogorię, szkoda by było zmarnować taką kupę głosów i być za skałkami bo o trójkącie nie wspominam pozdro |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |