![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Może mała informacja systemowa dla wszystkich forumowiczów z instrukcją i prośbą o regularne głosowanie na zagłębiowskie atrakcje
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pnie i panowie klikamy, bo Zagłębie (poza Pogorią) zaczyna tracić wyraźną przewagę !
http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni...leria/5172.html 1. Kompleks rekreacyjno-wypoczynkowy Pogoria (k. Dąbrowy Górniczej) 2. Pustynia Błędowska 3. Zamek w Będzinie 4. Trójkąt Trzech Cesarzy 5. Zamek w Ogrodzieńcu 6. Skałki w Podlesicach |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
W Tychach się obudzili i głosują... Są drudzy...
Trzeba by głosować trochę więcej. Jak na razie zapewniam odpowiednią odległość Pogorii od pozostałych (w nocy 200głosów xD). Podciągnę jeszcze pozostałe ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
no ja wczoraj 10 dołożyłam, więcej nie mogłam :/ ale zaraz spróbuję znowu
![]() edit: plus 10 dzisiejsze Ten post edytował Maryhna śro, 02 lip 2008 - 12:40 -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Może sie jednak nie rozdrabniać i skupić na jednej perle?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
nie nie, solidarni być powinniśmy
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co ta Pogoria tak stanęła ? Browar Tychy się zbliża !
Bez "dodatkowych umiejętności" można codziennie dołożyć 20 głosów na Zagłębie ! - 10 z przeglądarki Internet Explorer i 10 z Mozilla Firefox ![]() Nie ma w D.G. 10 osób (10 x 20 głosów) które mogą głosować systematycznie, codziennie do końca wakacji ? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Wiesz w Pogorię wpakowałem już ponad 1000 głosów. Zauważyłem też, że jak Pogoria nie idzie do przodu tak szybko, to i Tychy ;d
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Weź stronę swojej perły Plebiscyt na 10 największych atrakcji turystycznych regionu ![]() Jeszcze przez 7 tygodni będziemy głosować na największe atrakcje turystyczne regionów. Z końcem wakacji dowiemy się, kto Waszym zdaniem zasługuje na certyfikat "Perła w Koronie 2008". Laureatów będzie osiemdziesięciu. Mamy już pierwszych faworytów, ale do wyłowienia jest jeszcze wiele perełek. I po 10 zaszczytnych miejsc w regionie. Po kilkunastu dniach głosowania na Dolnym Śląsku prym wiodą zamek Czocha i kompleks "Olbrzym" w Górach Sowich (rekordziści z ponad 4,5 tys. głosów na koncie). W Małopolsce bój z Tarnowem i Nowym Sączem toczy Rabkoland. Przemyśl ze swoimi staromiejskimi zabytkami przed Bieszczadzkim Parkiem Narodowym i zamkiem w Łańcucie usadowił się na czele stawki w województwie podkarpackim. Na Pomorzu w ciągu dwóch tygodni najwięcej głosów zebrały: bazylika w Chojnicach, gniewski zamek i Kalwaria Wejherowska. Śląskie zamki w Będzinie, Ogrodzieńcu i Olsztynie mają przed sobą m.in. tyskie Muzeum Piwowarstwa, Pustynię Błędowską i liderujący w regionalnym głosowaniu kompleks rekreacyjno-wypoczynkowy Pogoria koło Dąbrowy Górniczej. W Opolskiem najwyższe miejsca zajmują: gród pod Byczyną, skarbiec św. Jakuba w Nysie i Góry Opawskie. Po kilku dniach plebiscytowej zabawy w Łódzkiem liderami są opactwo cystersów w Sulejowie i trasa turystyczna "Bunkier w Konewce". Na Mazowszu chyba bez niespodzianki – Muzeum Powstania Warszawskiego na pierwszym miejscu. Perły w Koronie są rękach mieszkańców regionu i turystów. Wasze głosy zadecydują o tym, do kogo w tym roku trafią certyfikaty przygotowane z myślą o największych atrakcjach turystycznych województwa. Wybieramy zarówno spośród propozycji redakcji naszemiasto.pl, jak i tych, które przez dwa tygodnie czerwca zgłaszali internauci. Głosowanie zakończy się o północy 30 sierpnia br. redakcja - NaszeMiasto.pl Co jest? Głosować ;p. Bo już nas Sosnowiec chce wyprzedzać ;d. Będę musiał się wziąć za dobicie dzisiaj do 3k głosów... Ehhhh.... trzeba uciekać przed Trójkątem xD Ten post edytował szer czw, 17 lip 2008 - 11:00 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Ale jakim trzeba być debilem aby zamki które strzegły Królestwa Polskiego, miedzy innymi od napaści ze strony Śląska nazywać zamkami śląskimi ?
![]() Szer.możesz wrzucić linka do tego artykułu który zamieściłeś ? Ten post edytował darco czw, 17 lip 2008 - 12:57 |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak widzę takie artykuły to normalnie mi się słabo robi. No ale cóż, spada w Polsce poziom dziennikarstwa. Nierzetelność na każdym kroku. 'Śląskie zamki i Pogorie koło Dąbrowy'...
Trzeba się jednak pogodzić z tym, że poziom jest taki a nie inny. W Polsce żeby się załapać do jakiejś poczytniejszej gazety trzeba mieć plecy, nie umiejętności... |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Trójkąt wyprzedził Pogorie, zróbmy coś z Tym
![]() Miasto zainteresowało się konkursem: CYTAT Wybierz perłę regionu
2008-07-17 Zapraszamy do głosowania na największą atrakcję turystyczną naszego regionu w plebiscycie „Dziennika Zachodniego”. Głos można oddać na stronie www.naszemiasto.pl Wśród 28 propozycji znalazł się m. in. kompleks rekreacyjno – wypoczynkowy Pogoria. Dąbrowskie „pojezierze” zdobyło dotychczas najwięcej głosów i zajmuje pierwsze miejsce wśród regionalnych pereł. Poparcie dąbrowian może podtrzymać tę dobrą passę. Głosować można do 30 sierpnia. Serdecznie zapraszamy ! info www.dabrowa-gornicza.pl -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
O a to ciekawostka przyrodnicza, że Urząd się zainteresował... Może oni sami pooddają trochę głosów ;d.
Nie spocznę dopóki Pogoria nie wyprzedi trójkąta. Na jedno ip mogę 30głosów oddać, a dziennie mogę ponad 300... Ale sam rady nie dam ;p. Więc do dzieła dąbrowianie ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
A może Wydział Promocji UM dorzuci codziennieporcję głosów na naszą Perłę?
To nic nie kosztuje, a pożytek wymierny. |
|
|
![]()
|
|
Dobrze by było gdyby mogli chociaż po 10 głosów na osobę oddać... Choćby 50 dziennie będzie dobre
![]() Edit: Trójkąt za nami ![]() Ten post edytował szer pią, 18 lip 2008 - 23:06 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Hmmm teraz mam naprawdę wielki dylemat czy dalej wspierać Pogorię czy nie...
W komentarzach do naszej perełki pojawiły się wpisy niejakiego kustosza... Są wobec mnie bardzo obraźliwe. Mam dwie hipotezy... Jedna to taka, że to zwykły nierób i cham ze śląska... Ale druga trochę mniej miła... Osoba z Sosnowca, która doczepiła się do prowadzenia Pogorii. Dlaczego tak sądzę? Otóż posty te pojawiły się głównie przy Pogorii za to, że ma dużo głosów podczas gdy na Trójkąt ciągle płynęły głosy... Nie obchodzi mnie kto to, ani ile głosów ma Trójkąt. Wygra lepszy i Trójkątowi życzę powodzenia ![]() Osoba nieprzychylna mej osobie zapewne to przeczyta. Więc tutaj na publicznym forum napiszę, że osoby takiego pokroju są nikim. Odważni, bo mają sieć wyzywają osoby, których w ogóle nie znają, w ogóle na oczy nie widziały.... Śmie pisać o moralności, a sam jest przykładem marginesu... Kultury starają się uczyć w szkole, w domu czy nawet w pracy. Warto się jej nauczyć. I dodam, że jest to plebiscyt i każdy zrobi wszytko by jego perełka wygrała. Jeżeli kogoś z Sosnowca post uraził to przepraszam, nie był skierowany do Was... Mam po prostu by uważać, że to ktoś z naszego sąsiedniego miasta. Mam nadzieję, że jednak to nikt od Was. Pozdro Ten post edytował kwintosz sob, 19 lip 2008 - 23:16
Powód Edycji: Radziłbym uważać na język bo będzie ostrzeżenie.
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Nie rozumiem z czego się tłumaczysz. Jedziesz szer z koksem i tyle. Olej to - chamy są wszędzie. Ale kultury trzeba się chcieć nauczyć. A podpis owego Pana trzeba zgłosić do moderacji bo jest po prostu obraźliwy.
Na Trójkąt też głosów dochodzi masa, no i osoba z Sosnowca na ich forum też się chwaliła głosowaniem.. tak więc chill out i róbmy swoje.. Zalejmy wodą i zasypmy piaskiem wszystkie inne atrakcje ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Drogi Szer!
Gadulstwo już niejednego zgubiło, a milczenie to znany kruszec... Życzę rekordu w głosowaniu, wszyscy się staramy. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
W ramach poparcia dla Szera dodałem Pogorii parę głosów...
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |