![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
CYTAT Plebiscyt "Perły w Koronie Województwa Śląskiego 2008" Wybieramy 10 największych atrakcji turystycznych wczoraj Nasze hasło na lato 2008 brzmi „Perły w Koronie Województwa Śląskiego”. Odzew jest w Waszych rękach. Przez całe wakacje będziemy wybierać 10 największych atrakcji turystycznych Województwa Śląskiego. To Wy, drodzy internauci, zdecydujecie swoimi głosami o tym, kto zasługuje na zaszczytne miejsce w turystycznym panteonie. I to Wasi faworyci staną do batalii o certyfikaty PERŁY W KORONIE WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO 2008. Głosy mieszkańców regionu, ekspertów w rzeczy samej, są w tym plebiscycie świadectwem bezcennym. Gorąco zachęcamy Was do zgłaszania kandydatur, a następnie do głosowania na nasze perełki: ciekawe miejsca, zabytki kultury i techniki, szlaki turystyczne, atrakcje przyrodnicze... Żeby województwo śląskie stało się nam wszystkim jeszcze bliższe, a to co na nim najcenniejsze – świeciło pełnym blaskiem. Głosowanie na 10 największych atrakcji województwa śląskiego rozpocznie się w trzeciej dekadzie czerwca i potrwa do 30 sierpnia 2008 r. Godzinę „0” podamy w serwisie naszemiasto.pl z kilkudniowym wyprzedzeniem. Ale cała zabawa już trwa: od 7 czerwca przez dwa tygodnie przyjmujemy Wasze zgłoszenia. Czekamy na nie pod adresem e-mail konkurs@naszemiasto.pl. Gorąco namawiamy do skreślenia kilku (a może kilkudziesięciu) słów rekomendacji: opisujcie swoje miejsca, czekamy również na zdjęcia tych naj... Najciekawsze listy opublikujemy na stronie plebiscytowej i nagrodzimy. Poniżej prezentujemy listę kandydatów serwisu naszemiasto.pl. Prosimy, tych atrakcji nie rekomendujcie nam – na pewno znajdą się na plebiscytowej stronie do głosowania. Z zaciekawieniem czekamy na Wasze propozycje i opinie na temat kandydatów, którzy powinni dołączyć do plebiscytowej stawki... Miejsc, które są Wam bliskie i które polecacie turystom odwiedzającym nasz region. Wspólnie wybierzemy spośród nich 10 największych atrakcji turystycznych województwa śląskiego i z końcem wakacji uhonorujemy certyfikatami PERŁY W KORONIE WOJEWÓDZTWA ŚLĄSKIEGO 2008. Zapraszamy do zabawy. Oto nasze propozycje 1) Kopalnia Zabytkowa i Sztolnia Czarnego Pstrąga w Tarnowskich Górach 2) Rudy - zespół pocysterski 3) Muzeum Piwowarstwa w Tychach 4) Skansen Górniczy "Królowa Luiza" 5) Rezerwat żubrów w Jankowicach (k. Pszczyny) 6) Jezioro Porajskie (k. Częstochowy) 7) Kolejka na Szyndzielnię 8) Zamek w Będzinie 9) Kompleks rekraacyjno-wypoczynkowy Pogoria (k. Dąbrowy Górniczej) - Jeziora Pogoria I, II, III, IV 10) Jezioro Żywieckie 11) Kolejka linowo-terenowa na górę Żar 12) Uzdrowisko w Goczałkowicach 13) Główny Szlak Beskidzki (czerwony - Wielka Czantoria, Stożek Wielki, Przełęcz Kubalonka ) 14) Skrzyczne – korona Beskidu Śląskiego 15) Ustroń – uzdrowisko 16) Barania Góra – źródła Wisły 17) Jasna Góra w Częstochowie 18) Zamek i park w Pszczynie 19) WPKiW w Chorzowie 20) Zamek w Ogrodzieńcu Redakcja - NaszeMiasto.pl tylko dlaczego "kolo" DG ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Też się zastanawiam dlaczego napisali k. Dąbrowy Górniczej. Przecież jakby nie patrzeć to jest bardzo blisko centrum ;d.
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Ech, nawet nie, że blisko centrum, ale jest po prostu w granicach DG. Nawet gdyby było to w np. Tucznawie to i tak powinno być "w" DG, a nie "k." DG.
Ale chyba zdążyliśmy się przyzwyczaić do traktowania naszego miasta po macoszemu ^^ ? -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Pisał to pewnie ktoś z Katowic koło Nikiszowca. Pozdrawiam Niezorientowanego, a raczej Nierozgarniętego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Na stronach naszemiasto.pl trwa plebiscyt na najatrakcyjniejsze miejsca naszego województwa.
![]() Głosujmy, niech wygrają Pogorie (bo na coś trzeba sie zdecydować a Pogorie lepiej zagospodarowane niż PB): http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni...leria/5172.html Pewnie część forumowiczów pamięta walkę w zeszłym roku w plebiscycie gdzie głosowaliśmy na miasta.. było 3 albo 4 msc.. niech teraz będzie lepsze miejsce. Jeden głos dziennie i będzie dobrze.. Zachęcam do głosowania ![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Pamietamy ubiegłoroczne wyścigi w klikaniu. Chorzów wysyłał dziennie kilkadziesiąt głosów.
kto pamięta zwycięzcę? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Od początku prowadzimy i dobrze :-). Na mnie można liczyć, mam nadzieję, że i pozostali oddadzą jeden głos, minimum jeden. Jak wiadomo takie systemy można obejść
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Yhm, oczywiście zagłosuję na Pogorie, ale one za nic nie zasługują na zwycięstwo. Ot, np. Jasna Góra, Pszczyna czy tam inny WPKiW są ciekawsze niż Pogoria
![]() -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: pon, 19 lis 07 Nr użytkownika: 886 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W imię zagłębiowskiej solidarności głos na Pogorię, jednak smutno mi, że odbywa się to pod szyldem "śląsk" na górze strony. Mam nazieję, że Pogoria nie trafi do tego przewodnika prezentowanego przy ankiecie wcale nie zatytułowanego woj. śląskie
![]() -------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]()
|
|
Jednak warto zagłosować na Pogorie
![]() Akcja głosowania rozpoczęta. Dałem na GG w opis: "http://tnij.org/glosuj_na_pogorie" i głosów przybyło trochę ![]() ![]() Misaki ma racje... Szkoda, że wszystko pod szyldem śląska, a nie województwa śląskiego... To znacząca różnica... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
ja juz oddalem i jesli mozna to jutro tez to uczynie
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
czegoś nie rozumiem :/
"(...) Ten głos nie został zaliczony. Wpisałeś błędny kod." o co kaman? nie widze miejsca na wpisanie kodu O.o edit: to zapewne błąd na stronie, udało się za trzecim razem ![]() edit2: lol okazało się, że zaliczyło już 4 głosy z kolei oddane w ciągu 2 minut z tego samego kompa, coś im system zabezpieczający nie działa ![]() ![]() Ten post edytował Maryhna pią, 27 cze 2008 - 01:23 -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 407 Dołączył: pią, 09 gru 05 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 174 Płeć: Mężczyzna GG: 1006247 ![]() |
![]() Chyba zaczęliśmy pierwsi. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Proponuję - oddajmy nasze głosy na wszystkie zagłębiowskie obiekty:
1. Kompleks rekreacyjno-wypoczynkowy Pogoria (k. Dąbrowy Górniczej) 2. Pustynia Błędowska 3. Zamek w Będzinie 4. Trójkąt Trzech Cesarzy 5. Zamek w Ogrodzieńcu 6. Skałki w Podlesicach Nie ma problemu i głosy można oddać jednocześnie na wszystkie nasze atrakcje, ja tak właśnie zrobiłem przed chwilą : http://slask.naszemiasto.pl/perly_w_koroni...leria/5172.html I jeszcze jedno, głosy można oddawać do oporu, aż pojawi sie taki komunikat: "Ten głos nie został zaliczony. Z Twojego komputera oddano już dziś zbyt wiele głosów." Ten post edytował darco pią, 27 cze 2008 - 11:00 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 540 Dołączył: wto, 03 kwi 07 Skąd: Toruń/DG Nr użytkownika: 652 Płeć: Kobieta GG: 2636495 ![]() |
w sumie masz rację, jak wspierać to całe zagłębie
![]() -------------------- Jeśli boga nie ma to dzięki bogu! Jeśli zaś bóg istnieje to broń nas panie boże! www.zaglebiedabrowskie.pl |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 101 Dołączył: śro, 24 paź 07 Nr użytkownika: 853 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A jak, największe atrakcje w województwie w Zagłębiu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Pogorie maja tyle glosow (527), co cala reszta razem wzieta (27 innych pozycji)
PS. @kwintosz - identyczny temat w hyde parku juz byl, nawet nazwa taka sama ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
10 głosów można dziennie oddawać, jakby tak chociaż 10 osób dziennie wykorzystało ten limit to...mamy spore szanse
![]() |
|
|
![]()
|
|
Zgłosiłem w ramach "dodaj opinię" zastrzeżenia co do sformułowania,
że kompleks Pogoria I -IV leży koło Dąbrowy Górniczej. Moją uwagę zignorowano. Czy nie miałem racji? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Ja też wysłałem na kontakt
CYTAT Witam! Chciałem zgłosić Państwu uwagę, iż kompleks jezior Pogoria znajduje się w Dąbrowie Górniczej, a nie koło Dąbrowy Górniczej. Proszę o jak najszybsze poprawienie tego błędu. Informacja, którą Państwo podaliście jest informacją nieprawdziwą. Mam nadzieję, że potrafią się Państwo przyznać do błędu! Pozdrawiam Ciekawe czy udzielą jakiejś odpowiedzi i czy poprawią -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:17 |