![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
CYTAT Kuszczak nie zagra na Euro Z powodu kontuzji grzbietu odniesionej podczas piątkowego treningu, w piłkarskich mistrzostwach Europy nie zagra bramkarz reprezentacji Polski Tomasz Kuszczak. Kierownictwo reprezentacji wystąpiło do UEFA o wyrażenie zgody na zmianę w 23-osobowej piłkarskiej kadrze Polski i zastąpienie w niej kontuzjowanego Kuszczaka zawodnikiem Korony Kielce Wojciechem Kowalewskim. Według lekarzy kliniki w Grazu, gdzie polski bramkarz przeszedł badania, kontuzja wyłączy Kuszczaka z treningów na dwa do trzech tygodni. Zmiany w kadrze na Euro są możliwe tylko do pierwszego meczu reprezentacji na turnieju. www.gazeta.pl Pytanie brzmi czy Tomek się obraził na to że będzie prawdopodobnie bramkarzem nr. 3 czy faktycznie kontuzja jest tak poważna. Popołudniu mówiono o mięśniu pośladkowym teraz mówią o zmianach w kręgosłupie eliminujące go z treningu na 3 tyg. Ehh.. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzisiaj pierwsze mecze. Szwajcaria - Czechy oraz Portugalia - Turcja.
Moje typy na te mecze: Szwajcaria - Czechy X2 Portugalia - Turcja 1 Tak od siebie to liczę że Szwajcarzy pokonają Czechów ![]() A tu trochę na ten temat co mówiłem (pisałem) wcześniej. Z tym że pojawia się liczba 3 a nie jak pisałem 1,5 metra. Daję głowę że wcześniej czytałem o 1,5m. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,3...ego_kibica.html |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 199 Dołączył: śro, 27 lut 08 Nr użytkownika: 1,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jaki sklad typujecie na jutro?:>
Boruc Wasilewski Bąk Zewłakow Wawrzyniak Dudka Lewandowski Smolarek Roger Krzynówek Zurawski |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jaki sklad typujecie na jutro?:> Boruc Wasilewski Bąk Zewłakow Wawrzyniak Dudka Lewandowski Smolarek Roger Krzynówek Zurawski Myślę, że na tą chwilę byłby optymalny z tego co mamy. Choć sam nie mogę już ścierpieć Żurawia w kadrze...No chyba że Łobodziński za Smolarka, a ten jako joker wchodzi w 70min na zmęczonych Niemców. Ten post edytował Kamil_ sob, 07 cze 2008 - 16:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Myślę, że na tą chwilę byłby optymalny z tego co mamy. Choć sam nie mogę już ścierpieć Żarawia w kadrze...No chyba że Łobodziński za Smolarka, a ten jako joker wchodzi w 70min na zmęczonych Niemców. Tak się tylko zastanawiam kto w tej 70 minucie będzie bardziej zmęczony. My czy Niemcy ![]() Nasi to już po 15 minutach trudniejszego spotkania ledwo biegają ;p -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 199 Dołączył: śro, 27 lut 08 Nr użytkownika: 1,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ee tam konycyjnie napewno Leo ich znakomicie przygotowal to samo taktycznie :>
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zobaczymy, zobaczymy...ja tam sie sportem nie interesuje ale jutrzejsze wydarzenie to święto narodowe więc obejrzę.....myśle oczywiście że wygramy
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ja tam nie myślę, że wygramy. Myślę, że szwabom w dupe damy ;d. Hehehe niech się na nas przejadą
![]() Oglądać pewnie będę oglądał ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Moje typy na te mecze: Szwajcaria - Czechy X2 Portugalia - Turcja 1 no i trafiłem oba mecze ![]() Mecz Portugalii z Turcją podobał mi się szczególnie, szybkie akcje, bez zbędnego podawania wszerz boiska. Akcja za akcje i słuszna wygrana Portugalii 2-0, choć mogło być wyżej (2 poprzeczki i słupek). |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
no i trafiłem oba mecze ![]() Mecz Portugalii z Turcją podobał mi się szczególnie, szybkie akcje, bez zbędnego podawania wszerz boiska. Akcja za akcje i słuszna wygrana Portugalii 2-0, choć mogło być wyżej (2 poprzeczki i słupek). A mi bardziej się podobał mecz Szwajcarów i ich gra. Czesi bardzo cieniutko zagrali i tylko szczęściu i bramkarzowi mogą dziękować że mają zwycięstwo. Szwajcarom się chociaż chciało, ładnie kombinacyjnie grali - szkoda że nie udało im się strzelić choć 1 bramki. Przed meczem obstawiałem zwycięstwo Czech i Portugalii. Z taką grą Czesi daleko nie zajdą.. Cienko zagrała też Turcja a Portugalia poza kilkoma akcjami także niczym szczególnym się nie wyróżniła: C. Ronaldo b. egoistyczna gra a Deco dość dużo strat. Aczkolwiek akcja Pepe przednia, podobnie jak strzał Ronaldo i sparowanie piłki przez bramkarza turków na słupek. Pierwszy dzień na plus. Oby dziś było ZWYCIĘSTWO naszych i remis Austriaków z Chorwatami. Ale jak miałbym stawiać $ poszłoby: Niemcy - Polska x2 i Austria - Chorwacja 2 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
Dzisiaj miałem sen , który trwał z 90 minut
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 91 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 998 Płeć: Mężczyzna ![]() |
no miejmy nadzieje
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 46 Dołączył: nie, 08 cze 08 Nr użytkownika: 1,328 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jeszcze są dwa mecze!
DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE, WIERNI PO PORAŻCE |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 93 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 952 Płeć: Mężczyzna GG: 5344968 ![]() |
skończyło się jak zwykle
![]() |
|
|
![]()
|
|
choć trzeba przyznać, że widać postęp w grze naszych. Nie było typowej obrony Częstochowy, mieliśmy jakieś akcje. Widać było, że chłopaki nie mieli w tym meczu pełnych gaci tak jak to wcześniej się działo...Szkoda tej przegranej.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
MS 2002 Polska - Korea 0-2
MS 2006 Polska - Ekwador 0-2 EURO 2008 Polska - Niemcy 0-2.... historia lubi sie powtarzac, oby tym razem bylo inaczej,... w kazdyn z tych turniejow gralismy z gospodarzem w grupie... Leo, why...???? -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Szkoda meczu z Niemcami, wynik gorszy niż gra.
![]() ![]() ![]() ![]() Można postawić pytanie po tym co zobaczyliśmy czy jesteśmy odpowiednio przygotowani kondycyjnie. Skurcze Golańskiego i Łobodzińskiego i nie napawają optymistycznie. Poza tym, można było zauważyć pewną nerwowość w poczynaniu polaków w pierwszych minutach meczu. Po raz kolejny wydaje się że psychika nie jest mocną stroną Polaków. ![]() Mimo wszystko uważam że był to o wiele lepszy mecz w naszym wykonaniu niż ten na MŚ 2006 w Dortmundzie, choć wynik gorszy. Eliminując pewne błędy myślę że możemy myśleć o zwycięstwach w dwóch kolejnych meczach bo ani Austriacy ani Chorwaci nie pokazali niczego nadzwyczajnego. Może ta presja meczu z Niemcami zrobiła swoje i z Austriakami będzie lepiej. -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
No i dziś Rumuni na 0 z Francją... Widać że Francja nie ma już kim grać, że Anelka gra w 1 składzie...Szkoda że trener obraził się na Trezegeuta...Bo ten jest w znacznie lepszej formie niż ww.
A wieczorny mecz piękny. Holandia gromi Włochów 3-0! Niby 1 bramka ze spalonego, lecz potem sędzia się zrewanżował i dostrzegł spalonego (niesłusznego) u Holendrów którzy wychodzili sam na sam (Van der vart bodajże). Oby więcej takich meczów. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wczoraj ladny mecz Hiszpanow... Szczegolnie Villa zaszalal... jeszcze jakby z jedna brame walnol to juz by mogl myslec o koronie krola strzelcow... Ale i tak jest juz dobrze...
A jeszcze co do Francozow to tym remisem zawalili mi kupon i 50 zeta poszlo w piach... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Francja jest za wolna i chyba za stara .. Nawet z grupy nie wyjdą .
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |