![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
CYTAT Beenhakker ogłosił kadrę na Euro!
Selekcjoner reprezentacji Polski, Leo Beenhakker, ogłosił 23-osobową kadrę na finały piłkarskich mistrzostw Europy, które w dniach 7-29 czerwca rozegrane zostaną na boiskach Austrii i Szwajcarii. Holender z 26-osobowej grupy, która trenowała na obozie w Donaueschingen, skreślił trzy nazwiska. Uznania w oczach selekcjonera nie znaleźli Radosław Majewski, Grzegorz Bronowicki i Radosław Matusiak. O Majewskim Beenhakker powiedział, że jest młodym i przyszłościowym zawodnikiem. Bronowicki nie jedzie na Euro ze względu na jego kontuzję - według Beenhakkera nie wytrzymałby trudów turnieju. Matusiak nie przekonał Beenhakkera do swojej osoby - według szkoleniowca nie prezentuje odpowiedniego poziomu. Podczas konferencji prasowej Holender poinformował również o tym, że kontuzje Wojciecha Łobodzińskiego i Michała Żewłakowa odniesione w meczu z Albanią nie są groźne. Kadra w Niemczech pozostanie do soboty, po czym uda się do Chorzowa, gdzie w niedzielę Polska rozegra mecz z Danią. Pierwsze spotkanie na mistrzostwach naszych reprezentantów odbędzie się 8 czerwca. W Klagenfurcie przeciwnikiem Polaków będą Niemcy. 12 czerwca podopieczni Beenhakkera zmierzą się w Wiedniu z Austrią, zaś 16 czerwca, znów w Klagenfurcie, z Chorwacją. Jeżeli wyjdą z grupy, zagrają w ćwierćfinale. Kadra reprezentacji Polski na Euro 2008: bramkarze: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Tomasz Kuszczak (Manchester United), Łukasz Fabiański (Arsenal Londyn) obrońcy: Jacek Bąk (Austria Wiedeń), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Paweł Golański (Steaua Bukareszt), Mariusz Jop (FK Moskwa), Adam Kokoszka (Wisła Kraków), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Michał Żewłakow (Olympiakos Pireus) pomocnicy: Dariusz Dudka, Wojciech Łobodziński (obaj Wisła Kraków), Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck), Rafał Murawski (Lech Poznań), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg), Michał Pazdan (Górnik Zabrze), Roger Guerreiro (Legia Warszawa) napastnicy: Euzebiusz Smolarek (Racing Santander), Maciej Żurawski (AE Larissa), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze), Marek Saganowski (FC Southampton). Źródło www.onet.pl Ten post edytował kwintosz śro, 28 maj 2008 - 11:34 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 199 Dołączył: śro, 27 lut 08 Nr użytkownika: 1,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Hmm a to nie byl przypadkiem Maciej Iwaśki?:]
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bardzo szkoda Bronowickiego. Eh
![]() Ale cóż, trzeba sobie jakoś poradzić. Cieszy fakt, że kontuzja Łobodzińskiego nie jest na tyle poważna, żeby uniemożliwiła mu udział w Euro. Orientuje się ktoś, czy w dużych miastach niedaleko DG - Sosnowiec, Katowice, będzie można oglądać mecz na dużym telebimie? A może u nas w Centrum będzie?! ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 199 Dołączył: śro, 27 lut 08 Nr użytkownika: 1,123 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pewnie nie chyba ze wykupia ten abonament do publicznego ogladania meczow:<
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Na telebimy tego nie trzeba, tylko że telebimy o przekątnej powyżej 1,5m mogą umieszczać jedynie oficjalni sponsorzy Mistrzostw...Gdzieś to czytałem, jak będę miał więcej czasu to poszukam i wrzucę link.
|
|
|
![]()
|
|
ok:]
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Można narzekać że na PKZ mamy 1/4 czy 1/5 tego wyświetlacza który ma być docelowo, bo byłoby miejsce gdzie można by obejrzeć meczyk.
Trzeba się będzie wybrać do baru chyba. Aczkolwiek szykuje mi się 12go obrona pracy magisterskiej, więc może być różnie. Wracając konkretnie do tematu, żałuje Majewskiego. Liczyłem że jednak pojedzie. Zamieniłbym go za Pazdana. Matusiak grał piach nawet z takimi przeciwnikami, co jest równoznaczne z zupełnym brakiem formy. Co do Bronowickiego to także się zgadzam, jeśli nie ma sił na walke przez 90 min co 3-4 dni, nie ma po co go brać. Zobaczymy jak zgrają z Danią. Obawiam się trochę tego meczu. Podejrzewam także, że skład którym graliśmy wczoraj był bardzo podobny do tego jakim wyjdziemy na Niemcy. Ten post edytował kwintosz śro, 28 maj 2008 - 16:51 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie mogę znaleźć informacji o tych telebimach które muszą być dostarczone przez oficjalnego sponsora, ale znalazłem to...http://www.cyfrowypolsat.pl/telewizja-cyfr...ferta/euro2008/
|
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: czw, 29 maj 08 Skąd: Antki Nr użytkownika: 1,311 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja zapraszam wszystkich do Klubu muzycznego/pizzerii "PULS" na Golonogu za bankiem PKO. Tam impreza będzie przez całe mistrzostwa OJ będzie się tam działo.
|
|
|
![]()
|
|
Po części pasuje do tego wątku. Odpowiedź na niemiecką' reklame'...
http://pl.youtube.com/watch?v=wEr7CBgyH5s ![]() Ten post edytował Kamil_ czw, 05 cze 2008 - 06:42 |
|
|
![]()
|
|
Mam pytanie, wybiera się ktoś na mecz do jakiegoś pubu? Może byśmy zrobili wyjście forumowe, jakoś nie mam ochoty siedzieć samemu przed TV i oglądać klęskę Niemców. Co wy na to? Byliby chętni?
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://pl.youtube.com/watch?v=oNCbp-RaUgw jeszcze lepsza odpowiedz ;p
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Mam pytanie, wybiera się ktoś na mecz do jakiegoś pubu? Może byśmy zrobili wyjście forumowe, jakoś nie mam ochoty siedzieć samemu przed TV i oglądać klęskę Niemców. Co wy na to? Byliby chętni? Jeśli chodzi o mnie to bardzo chętnie a masz jakieś konkretne miejsce ? ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No zawsze coś można wybrać, miejsce to najmniejszy problem. Zresztą jak widzimy w jednym z poprzednich postów dostaliśmy info gdzie można obejrzeć.
-------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
http://www.sports.pl/11/index.asp a taką jedenastkę na mecz z Niemcami wybrali kibice
-------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT Jakub Błaszczykowski na pewno nie zagra w fazie grupowej mistrzostw Europy. Piłkarzowi BV Borussia 1909 odnowiła się kontuzja mięśnia dwugłowego po porannym treningu. Po badaniach okazało się, że zawodnik nie będzie w stanie trenować i rozgrywać meczów. Leo Beenhakker chce jak najszybciej powołać gracza klubu Hertha BSC Berlin Łukasza Piszczka. 90minut.pl Fatalna wiadomosc... ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Mam nadzieje że Łobodziński sobie poradzi.
![]() Ten post edytował kwintosz czw, 05 cze 2008 - 21:20 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 393 Dołączył: nie, 19 lut 06 Skąd: DG Nr użytkownika: 187 ![]() |
Mam pytanie, wybiera się ktoś na mecz do jakiegoś pubu? Może byśmy zrobili wyjście forumowe, jakoś nie mam ochoty siedzieć samemu przed TV i oglądać klęskę Niemców. Co wy na to? Byliby chętni? Witam! Może Nemo - otwiera się jutro bar gdzie będą duże ekrany na których będzie można oglądać euro pozdro |
|
|
![]()
|
|
Jak dla mnie może być! Byliby chętni na meczyk z Niemcami?
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
w Nemo podobno była rezerwacja stolików i już sa wszystkie zajęte
![]() Moze Snooker Bar ? ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |