![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
proponuje taki temat, gdzie będą informacje o imprezach w sąsiednich miejscowościach, na początek Czeladź - o ile ktoś nie wyjeżdża na długi weekend majowy, szczególnie fani Kultu powinni się zastanowić...
http://www.czeladz.pl/content/view/1277/lang,pl/ |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 25 Dołączył: pon, 19 lut 07 Skąd: Będzin Nr użytkownika: 480 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Gitara jak by nie patrząc, nasz region dorasta z roku na rok i wyciąga wnioski z poprzednich lat serfując nam coraz lepszą muzyką...
-------------------- ___________________________________________
yardee sound -> myspace.com/yardeedasquad baloman -> myspace.com/baloman |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dokladnie... ale mnie bardzo kluje w oczy to:
CYTAT ...oraz Mezo (najsłynniejszy obecnie polski raper). No ale jak ktos lubi... o gustach sie nie dyskutuje... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Mnie kłuje w oczy to co jest w nawiasie niż sam artysta :-). Ogólnie dni Czeladzi na plus z tego co widzę. Może się wybiorę, nie wiem nie wiem
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Myślę że Bartkowi też chodziło głównie o nawias
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W sumie macie racje ze nawias mnie troszke "zranil"... hehe
![]() ![]() ![]() ![]() A co do tematu to czekam z niecierpiwoscia na plan Dni Sosnowaca... mysle ze bedzie sie na co wybrac i dobrze sie zabawic... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Mnie spotkanie z Kulcikiem zawsze ucieszy...A Grabka lubię. Leją dobre piwko, mają dobre kiełbaski, wszystko można zabrać na widownie i słuchać muzyki.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
na dniach Sosnowca jak wyczytałem ma być Rubik i jakaś gwiazda zagraniczna
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Rubik
![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
jest o Rubiku w Sosnowcu na jego oficjalnej stronie, ale nie pisze że koncert odbędzie się na dniach Sosnowca
ps. muszę tam iść poklaskać ![]() Ten post edytował filip13 czw, 17 kwi 2008 - 07:47 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Rubik będzie na dniach Sosnowca i to zdaje się na Zagórzu, a nie w Parku Sieleckim więc blisko. Mnie bardziej ciekawi jaka gwiazda zagraniczna będzie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
nie spodziewam sie lepszej "gwiazdy" zagranicznej niz z "Hitow na czasie" Eski
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: pon, 19 lis 07 Nr użytkownika: 886 Płeć: Mężczyzna ![]() |
-------------------- www.zaglebiedabrowskie.org
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
to i tak się dziwie ze Rubika sprowadzają do Sosnowca , bo Rubik podobno bardzo dużo bierze za swoje koncerty
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
no bardzo dużo
|
|
|
![]()
|
|
a nie mowilem
![]() CYTAT sosnowiec.info.pl
Kate Ryan i Basshunter gwiazdami Dni Sosnowca 21.04.2008 W dniach od 13 do 15 czerwca odbędą się tradycyjne Dni Sosnowca. Na piątek (13 czerwca) zaplanowano "Sztukę ulicy", czyli happeningi z udziałem tancerzy, szczudlarzy, cyklistów, aktorów i muzyków. Pod Urzędem Miejskim wystąpi znany teatr uliczny. W sobotę na pl. Papieskim wystąpi zespół Piotra Rubika w ramach Forum Młodych diecezji sosnowieckiej. W niedzielę w Parku Sieleckim wystąpią m.in. belgijska wokalistka - Kate Ryan oraz szwedzki wokalista - Basshunter. Ponadto usłyszymy i zobaczymy: Agę Zaryan, Cree i Dianę d'Rouz, czyli dla każdego coś miłego. Jutro podamy szczegółowy plan imprez z okazji Dni Sosnowca. (sz) -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
to w zasadzie mamy "dla każdego coś dobrego" - no, może z wyjątkiem ortodoksyjnych fanów deathmetalu
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
A tak z poza Zagłębia dodam, że w Chorzowie będzie najprawdopodobniej HEY
![]() Na ich stronie pod koncertem w Chorzowie jest data, która by pasowała i krótki przypis "Koncert plenerowy, gorąco zapraszamy" ![]() Czeladź (szkoda tylko, że w długi weekend), DG, Chorzów ^^ Fajnie, że wszyscy się tak postarali. Ciekawe co będzie (będzie ?) w Będzinie. A Sosnowiec się nie postarał imo :/ Chcieli pokazać, że mają ambicje, ale im nie wyszło. Za pieniądze jakie dali na te "zagraniczne gwiazdy" mogli ściągnąć kilka najlepszych polskich wykonawców, a tak mamy dwójkę, co tu dużo kryć, pseudo-gwiazdeczek "europejskich". -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Zebrałem to, żeby było czytelniejsze:
Dni DG: 30.31 maja - 1 czerwca Piątek - Natural Mystic, Yardee Sound System (+ gościnnie Jarex z zespołu BAKSHISH), INDIOS BRAVOS Sobota - Skankan, T.LOVE Niedziela - Big Stars, ŁZY Dni Sosnowca: 13-15 czerwca Piątek - Sobota - Rubik Niedziela - Kate Ryan ponadto - Agę Zaryan, Cree i Dianę d'Rouz Dni Czeladzi: 1-4 maja Piątek - Manchester oraz Kult Sobota - BeJot, Sami oraz Mezo Niedziela - De Press Ten post edytował Kamil_ pon, 21 kwi 2008 - 17:27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 20:40 |