![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Informacje odnośnie sobotniego wyjazdu do Kalisza. ![]() Ciekawie?? ![]() A jeszcze ciekawiej będzie jak Gwiazdki zagrają trzecie spotkanie w niedziele. Ja pojadę tylko nie wiem czy tą wersją wycieczki krajoznawczej czy autkiem. ![]() POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
nic im nie napsujemy, trener po prostu patrzy realistycznie ![]() jak wygramy z Mielcem, to bedzie juz jakis krok do pucharow Jak by sport był taki przewidywalny to wszyscy by wygrywali w profie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Wiara czyni cuda - tak jak w Białymstoku.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I tym razem w meczu z Kaliszem nie zdolalismy sprawic niespodzianki... co zreszta bylo do przewidzenia... Winiary Kalisz MKS Dąbrowa Górnicza 3:0 (25:15, 25:15, 25:13)...
Teraz zmierzymy sie ze Stala Mielec... pierwszy mecz na naszej hali w srode 16 kwietnia... ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
szkoda ale teraz pozostaje walka o miejsca 5-8
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
5 miejsce - puchary Challenge Cup, na 99 %
Ten post edytował Prosty sob, 12 kwi 2008 - 23:34 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
A ja byłem z Krzyśkiem i Rafałem.
Czwarty się nie dokoptał, a szkoda. My kibice czuliśmy się jak na naszej HALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zabawa pomimo przegranej była przednia -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 03 sty 08 Skąd: KALISZ Nr użytkownika: 1,006 Płeć: Kobieta GG: 6297952 ![]() |
Fajnie, że przyjechaliście
![]() Powodzenia w kolejnej rundzie!! -------------------- Cała Polska wzdłuż i wszerz spiewa z nami tę pieśń
Cała Polska tak jak ja, wie że mistrzem CALISIA http://www.youtube.com/watch?v=zcdDpWU5mvI...feature=related Mistrz Mistrz CALISIA |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
może odwiedzimy ponownie Mielec ?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Może? Ja myślałem, że jedziemy ;p
Jeśli Dąbrowa wygra u siebie (w co wierzę) to wyjazd do Mielca powinien być. Dziewczyny muszą wiedzieć, że jesteśmy z nimi. Niech i tam wygrają ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
"czzy wygrywasz czy nie..." trans mozna wywiesic ponownie że wszyscy do mielca i można jechać , moze autokar sie uzbiera...zapisy można robić jak najszybciej
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
"czzy wygrywasz czy nie..." trans mozna wywiesic ponownie że wszyscy do mielca i można jechać , moze autokar sie uzbiera...zapisy można robić jak najszybciej Jasne ze jedziemy do Mielca nie ma nawet co spekulowac zapisy na już, odblokowac temat mielca na forum, transparent na meczu i zobaczymy moze sie autokar ustuka;D ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Sobota 19 kwietnia ja jadę.
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Temat ołpen:) Wedle życzenia:)
Proponuję aby osoby chętne do Mielca zaznaczyły tu swoją deklarację wyjazdu... Czas nagli!!! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Mecz jest w sobotę, a wiadomo że nie ma milej spędzonej soboty niż taka, w której jest się z naszymi dziewczynami kibicując im z całych sił
![]() ![]() Ja jadę, więc jedno miejsce proszę mi zarezerwować ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Witam!!
Relacja z wyjazdu do Kalisza: Startowaliśmy o 10:30 z BP koło targu. Krzychu, Rafcio i ja. Po dojechaniu na Hale okazało się iż do rynku jest 45min. drogi na nogach. W związku z tym poszliśmy wchamać coś na ciepło. Na dworze przy samochodzie złożyliśmy flagi itp. Mieliśmy jeszcze trochę czasu więc wpuszczono nas wejściem dla zawodniczek WINIAR. Spokojnie siedząc przy stoliku mogliśmy podziwiać skład rywalek. Spiker przywitał nas, aby na rozpoczęciu meczu ogłosić KK DG (troche śmieszne, bo tylko członkowie). I walimy na hale na mecz. Podchodzę do kasy i mówię "poproszę trzy bilety na sektor KK z DG" i co "a co to jest(wersja skrócona)". Aby wejść zakupiliśmy bilety po 7 zeta. Niby miejscówki itp itd. Rozwieszamy flagi, a za nami PIŁA. W Kaliszu turniej "kadetek" Dużo było tych następczyń - jak dobrze pamiętam sześć drużyn - z MKS'u naszego też. W trójkę czuliśmy się jak u siebie. Zdarliśmy gardła i wspaniale spędziliśmy sobotę - (zabawa). A tak na marginesie KK Winiar zmobilizował się dopiero jak NAS spostrzegł, poszli po bębny flagii i sektorówkę. Wróciliśmy spokojnie po 23 na BP. Gwiazdki chyba nie tego chiały, bo spuściły głowy i zeszły z parkitu. Tylko Krysia nam pokiwała, a my jeździmy za Nimi dla CAŁEGO zespołu. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Ja też i przypuszczan iż Rafcio także.
Poproszę dwie miejscówki - bez noclegów. HAHA Krzychu dałem krótką relację z naszego wyjazdu do Kalisza Ten post edytował Szczepan nie, 13 kwi 2008 - 22:57 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 03 sty 08 Skąd: KALISZ Nr użytkownika: 1,006 Płeć: Kobieta GG: 6297952 ![]() |
A tak na marginesie KK Winiar zmobilizował się dopiero jak NAS spostrzegł, poszli po bębny flagii i sektorówkę. Nasz KK zawsze chwile przed spotkaniem chodzi po sprzęt który jest schowany w specjalnym pomieszczeniu. Na każdy mecz wyjmowane są bębny i flagi ![]() -------------------- Cała Polska wzdłuż i wszerz spiewa z nami tę pieśń
Cała Polska tak jak ja, wie że mistrzem CALISIA http://www.youtube.com/watch?v=zcdDpWU5mvI...feature=related Mistrz Mistrz CALISIA |
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Wydaje mi się, że i tak by się zorganizowali niezależnie od naszej obecności. Po prostu się z tym nie spieszyli
![]() ![]() ![]() Przejazd - 30 zł Kurczak z frytkami i surówką - 10 zł Bilet wstępu - 7 zł Być tam z dziewczynami i kibicować - bezcenne ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |