![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Aż się trybuna trzęsła
![]() Kurcze jakby u nas ta wyższa cała zaczęła tak podskakiwać, to efekt marzenie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
już trochę za późno chociaż możne się jeszcze to przetrenuje a jak nie zostanie na przyszły sezon!
http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw Ooo eMKaeSie- Niepokonany Biało niebieski-Klubiem kochany Za nasze miasto-I nasze barwy Zycie oddamy-Bo cie kochamy MKS MKS-MKS MKS MKS MKS-MKS MKS albo: http://www.youtube.com/watch?v=qjM8cONoqPg...player_embedded Co wy śpiewacie? Że MKS kochamy! Co wy śpiewacie? Swe życie mu oddamy! Co wy śpiewacie? Dzisiejszy mecz wygramy! Co wy śpiewacie? Będziemy zawsze z wami! LO LO LOLO LOLO LOLOLOLOLOLOLO... LO LO LOLO LOLO LOLOLOLOLOLOLO... LO LO LOLO LOLO LOLOLOLOLOLOLO... Ten post edytował Coelho wto, 24 mar 2009 - 18:58 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: czw, 19 lut 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,206 Płeć: Mężczyzna GG: 6509052 ![]() |
Ja proponuje to , bardzo fajna i moze przy tym cala hala klaskac
http://www.youtube.com/watch?v=SyRBtStvdyk...feature=related a i na koncu spiewamy MKS , MKS , MKS .... albo Hej , Hej Mks , Hej , Hej Mks |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: czw, 19 lut 09 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 3,206 Płeć: Mężczyzna GG: 6509052 ![]() |
A no to moze
a drugie szkockie tego nie bylo na 100 % no i spiewamy hej , hej Dąbrowa http://www.youtube.com/watch?v=1INdqPN-PmI&NR=1 Ten post edytował Kitel-JP śro, 25 mar 2009 - 20:47 |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=5N7n1O7SR7o...feature=related
To jest nasz KLUB Nasz MKS Bedziemy Przy Nim az po zycia kres Wiec zawsze tam Gdzie Dąbrowa Gra Dopingujemy Wciąz Śpiewając tak OleOleeeeeee OleOleeeeee OleOle Oleeee OleOlee i jeszcze raz: http://www.youtube.com/watch?v=gX-HP7V4aaw Ooo eMKaeSie- Niepokonany Biało niebieski-Klubie kochany Za nasze miasto-I nasze barwy Zycie oddamy-Bo cie kochamy MKS MKS-MKS MKS MKS MKS-MKS MKS Co myślicie o tym by na najbliższym spotkaniu (tzn jakiś trening/sparing) spróbować wprowadzić te 2 nuty do naszego repertuaru?? Ten post edytował Coelho wto, 16 cze 2009 - 20:56 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Mozna sprobowac jak to wyjdzie, szczegolnie ta pierwsza
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
no niezły pomysł ciekawe nuty
![]() ale bardziej podoba mi się ta druga -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Dobra jest tak jeśli będzie taka okazja żeby przećwiczyć tzn. będę prowadził jakiś doping w przerwie między sezonami to te nutki jedziemy, wszyscy maja się nauczyć tekstu, tylko nie tak jak na początku było z tym oooo nasz mks, jak ktoś nie będzie znał tych 2 tekstów nie wchodzi na sektor
![]() Ten post edytował Coelho pią, 19 cze 2009 - 07:59 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
A co z duetem prowadzącym Goły-Sikor?
|
|
|
![]()
|
|
no ja nie wiem czy oni będą chcieli wprowadzić te pieśni, wiec napisalem ze jeśli bede prowadził coś w przerwie między sezonami to będe chciał je wprowadzić
Ten post edytował Coelho pią, 19 cze 2009 - 14:46 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
na tym filmiku fajnie to wygląda, ale nie tylko oni się tak bawią xD.....
Jagiellonia Białystok 0-1 GKS Bełchatów (250). Fani z Bełchatowa otrzymali 500 biletów na wyjazd do Białegostoku i przez kilka dni trwała mobilizacja pod hasłem "Zielonego najazdu". Ostatecznie na wyprawę specjalem zdecydowało sie 250 kibiców, w tym 10 fanów Dukli Bańska Bystrzyca. Przyjezdni na stadionie pojawili się już półtorej godziny przed meczem i wywiesili 4 flagi. Jagiellonia jak zwykle wystawiła spory i dobrze dopingujący młyn. Bełchatowianie mieli nikłe szanse na przebicie się ze swoim śpiewem. "Jaga" wywiesza trans o treści "Stop katom w niebieskich mundurach", a przyjezdni ustawili się w sektorze w napis ACAB. Ponadto gospodarze wywiesili transparent odnoszący się do dwupoziomowej trybuny, która ma się pojawić na nowym stadionie w Białymstoku ("Prezydencie dwupoziomowym trybunom mówimy NIE!") oraz trans mobilizacyjny na spotkanie z Widzewem ("5.4.08 - Wszyscy na Widzew!"). Na tym meczu debiutuje nowa pieść białostoczan - "Pasażer". ale bardzo ciężkie do zrobienia wiec wielki szacun ![]() ![]() -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
Niby wiele ekip to ma ale coraz mniej z niej korzysta, a to taka kultowa pieśń...
Pod ten rytm: http://www.youtube.com/watch?v=xATB8oVdej4 nie dla nas jest porażki smak nie dla nas forma zła (klask klask) my zawsze z nim my zawsze tam gdzie MKS nasz gra (klask klask) laalalalalalalaa (klask klask) laalalalalalalaa (klask klask) co wy na to? -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam taki tekścik:
Śpiewaj z nami to M K S Śpiewaj jeszcze raz M K S Śpiewaj! Kocham MKS, bo najlepszy jest na świecie Kocham MKS, bo najlepszy w świecie jest! do refrenu Joan Jett "I love rock'n'roll" Albo taki tekścik: MKS MKS MKS najlepszy jest Każdy wie, że MKS to super klub MKS MKS MKS kochamy cię I będziemy tobie wierni aż po grób Do muzyki The Hooters "500 miles" Ten post edytował SokratesDG wto, 21 lip 2009 - 01:07 -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Kto był dziś na meczu wie, ze testowaliśmy "nową" pieśń która myślę można sprobować wprowadzić wreszcie w lidze, szczególnie na wyjazdach. A dla tych których dziś nie było...
To My fani z Dąbrowy, Za klub nasz wyjątkowy, Za klub, za MKS, Pójdziemy, aż po życia kres! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
Ale ją śpiewaliśmy już dawno
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Tylko musimy ją jeszcze trochę przećwiczyć, bo jest problem z rytmem w jednym momencie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Problem jest z rytmem, bo tam powinny byc dwie sylaby, a są trzy. Jakby ktos nie wiedzial, chodzi o poczatek drugiego wersu. Tylko nie mam pomyslu, co mozna by tam innego dac.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
A jak dla mnie to jest akurat dobrze... Tylko nie wiem dlaczego na sektorze mieliście problemy z zaintonowaniem tego Oo
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |