![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
JAK DLA MNIE HIT !!!!!!!!!!
lalalalalala lalalalalala ole ole ole ole ole ole ola ole ole ole ole ole ole ola oooooooooooo, MKS DĄBROWA ! lalalalalala lalalalalala ole ole ole ole ole ole ola ole ole ole ole ole ole ola http://www.youtube.com/watch?v=8NVUT8TCEF8 http://www.youtube.com/watch?v=TRqnVuVDqEk 0:25 wystarczy ten komentarz ![]() Ten post edytował ario wto, 23 gru 2008 - 19:44 |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
jak dla mnie zajebiste - ciekawe jak reszta
![]() |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak najbardziej , można zaczac ja wprowadzac
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Było włoskie, przyszedł czas na greckie!
http://www.youtube.com/watch?v=vqo_rqMc8NA Oooooooooooo, Nasz MKS, Nasza duma, to właśnie on! Na zawsze wierni tej drużynie aż po życia kres, Po uszy zakochani w niej śpiewamy dziś tą pieśń... Oooooooooooo, Nasz MKS... albo Oooooooooooo, Nasz MKS, Nasza duma, to właśnie on! Na zawsze wierni tej drużynie aż po życia kres, To My, dąbrowscy fajni śpiewamy dzisiaj tą pieśń... Oooooooooooo, Nasz MKS... |
|
|
![]()
|
|
JAZDAAAA!
Tą piosenką rozniesiemy w najbliższych meczach Naszą halę. Uczyć się, śpiewać i się bawić! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qCT7l4d9o70 Ten post edytował ario pią, 26 gru 2008 - 12:46 |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Uczyc sie !!! to ma być hit...
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=tEWd2mavbDQ
hehe 1:00 oni tez uzywaja tego kawalka co ktostaw wczesniej wrzucal Ten post edytował Coelho śro, 14 sty 2009 - 16:48 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
sorry ze post pod postem ale inny temat wiec daje w osobnym poscie
Przez wichry, burze i mgłę MKS dziś mknie Przez góry, doliny i wsie Upiorny wicher dmie Powtarzając słowa me - Na zawsze MKS moze taka piesn? tzreba wprowadzac cos nowego do naszych opraw/dopingu -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
A ja mam dla Was, moi mili podrasowaną przyśpiewkę 'Dąbrowianie ale ale alo'
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=QieDQzCBFRA |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ile było czasu na naukę? mnóstwo..
Ile osób było wczoraj w młynie ? dużo.. Ile osób śpiewało nową pieśń? kilka... Ogarnijcie się i nauczcie kilku wersów bo to co wczoraj było to nawet CYRKIEM nazwać nie można..! Takie to trudne? KONIEC OPIERD....NIA! http://www.youtube.com/watch?v=qCT7l4d9o70 -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
Ile było czasu na naukę? mnóstwo.. Ile osób było wczoraj w młynie ? dużo.. Ile osób śpiewało nową pieśń? kilka... Ogarnijcie się i nauczcie kilku wersów bo to co wczoraj było to nawet CYRKIEM nazwać nie można..! Takie to trudne? KONIEC OPIERD....NIA! http://www.youtube.com/watch?v=qCT7l4d9o70 jaknajbardziej popieram!!! sami zobaczcie tak naprawde to sa 2 zdania tak trudno sie ich nauczyc?? a jak ebdzie duzo osob spiewas ta peisn bedzie naprawde konkretny efekt...-niekometuje tego jak wygladalo to ostatnio -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
a więc tak... trzeba by wprowadzać nowe hity bo tak naprawdę jest mało piosenek którymi można się bawić -a w szczególności potańczyć-poskakać, i pociągnąć trochę dłużej
hit z Muszyny się już w sumie przyjął trzeba go szlifować ale jest już ok a wiec czas na cos nowego co myślicie o np: http://www.youtube.com/watch?v=8BU58EJZObc ze słowami : wszyscy dziś patrzymy jak Dąbrowa nasza gra razem z nią przemierzamy cały kraj dziś tu dla niej, śpiewamy i tańczymy tak mks’ie zawsze dla nas graj! jak cos można zmienić tekst ale ogólnie pioseneczka ma fajny rytm i można by przywiej poskakać ,pobawić się Ten post edytował Coelho czw, 12 lut 2009 - 17:29 -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
Za ch*a nie wchodzę w rytm ze słowami..
![]() Ten post edytował ario czw, 12 lut 2009 - 17:39 |
|
|
![]()
|
|
nops co do słów to pisałem tak jak pisałem posta:D można je zmienić... kombinujcie
-------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Trochę za dużo słów w tej pieśni, trudno złapać oddech.
"Naszym klubem MKS" jest fajne do zabawy, bo dużo przerw. Ten post edytował Beica czw, 12 lut 2009 - 22:10 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: wto, 10 lut 09 Skąd: DG forever Nr użytkownika: 3,188 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znalazłem Zagłębiowską przyśpiewkę ludową TUTAJ do której dopasowałem takie słowa:
MKS MKS KOCHAM CIĘ JAK NIKT USTA KRZYCZĄ SERCA BIJĄ W MKS-U RYTM Sam refren nie cała oczywiście, ale myślę, że dobrze czerpać z własnego podwórka... A teraz możecie się śmiać... -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Znalazłem Zagłębiowską przyśpiewkę ludową TUTAJ do której dopasowałem takie słowa: MKS MKS KOCHAM CIĘ JAK NIKT USTA KRZYCZĄ SERCA BIJĄ W MKS-U RYTM Sam refren nie cała oczywiście, ale myślę, że dobrze czerpać z własnego podwórka... A teraz możecie się śmiać... Tylko minimum połówka na łeb i golonka, lub jak to woli browary i kiełbaska i na działeczce pośpiewać, Ni ma KAPUCYNA ja się na to nie piszę - jak to zaczniecie uciekam z sektora. Tekst ok ale miuzik - przeproś i wyjdź!!!!!!!!!!!!! Beica ja się uczyłem tak: puściłem kilka razy filmik ario z napisami i starałem się wyrobić, potem chodząc po ulicach za różnymi sprawami nuciłem pod nosem. I ja i wielu dajemy radę. Co KK MKS'u gorszy od Greków? Ten post edytował endriu pią, 13 lut 2009 - 18:00 -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
kto nie byl na wyjezdzie, uczyc sie
![]() http://flszer.wrzuta.pl/audio/gcuJ2fMoGA/m...a_-_klub_kibica piesn wymyslona przez Sikora -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dla formalności:
"To nasze barwy, biało-niebieskie, nasza ekipa, aż po życia kres to nasze miasto, my zawsze wierni i nasz kochany dąbrowski MKS!" -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Zajebisty tekst
![]() Ja mam coś od siebie jeszcze Jak się bawić to się bawić ![]() Można by kiedyś wprowadzić http://www.youtube.com/watch?v=JTxig_bQhNQ lalalalalala, lalalalalalala, lalalalalala, lalalalalala... Hej Dąbrowianie, lalalalalalala... Hej Dąbrowianie, lalalalalala... ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |