![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie mówiłem, że mamy ją śpiewać...
Po prostu wkleiłem bo mnie się ona podoba. I fajnie by u Nas wyszła. A tak w ogóle to trudno jest coś samemu wymyślić. Dużo rzeczy jest już oklepanych ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
http://pl.youtube.com/watch?v=ogGm6NPEym8
Naszym klubem MKS , cała Polska o tym wie , że siatkarska armia ta , to MKS Dąbrowaaa ! Ćwiczone w środe, dobrze wychodzi , tylko więcej życia wkładamy w tą pieśn i jest git |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No i My powinniśmy się bawić przy tym "lalala" tak jak oni.
A nie lalallala.. lalla.... blabalbla. Nie mówię o zdejmowaniu koszulek ![]() Ale np. o podskakiwaniu i machaniu szalikiem, albo samym podskakiwaniu i klaskaniu ![]() |
|
|
![]()
|
|
Przyśpiewka Jesteśmy zawsze tam... na końcu nam się nie rymuje.
A na wyjazdy coś powinno być http://www.youtube.com/watch?v=tkRETPXNPlI Z Dąbrową przemierzamy cały kraj, Przez dwa sezony, kilkanaście miast, (ściema, ale nic innego mi się nie rymuje) Jesteśmy zawsze tam! Potęga Nasza trwa! MKS tu nigdy nie będzie sam! kradzież, kradzież, kradzież ![]() ale cóż zrobić ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
Myśle ze dobrym pomysłem będzie urozmaicenie naszych dopingow nowymi piosenkami daje kilka od siebie moze kk cos wybierze i uzna ze jest ok!!!
[to będzie dobry kawalek na zimę] Dwa kolory mienią się, Błękit nieba , sniegu biel, Jej oddałem serce swe, Kocham ją, a ona mnie, Znowu dzisiaj wygra mecz, Ukochana ma drużyna MKS!!!! [albo jakos uniwersalniej xD] Dwa kolory mienią sie, Błękit nieba , no i biel, Jej oddałem serce swe, Kocham ją, a ona mnie, Znowu dzisiaj wygra mecz, Ukochana ma drużyna! MKS!!!! ........................................ [kultowa piosenka] śpieeeeeeeewajmy!! hej sialalala (klask klask) MKS 3 punkty ma... (klask klask) W Dąbrowie wspaniała gra (klask klask) Śpiewajmy hej sialala ............................................ MKS - nasza drużyna! MKS - miłość jedyna! MKS - jest w naszych sercach! MKS - chcemy zwycięstwa! .......................................... -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 142 Dołączył: nie, 27 sty 08 Nr użytkownika: 1,059 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dwa kolory mienią się,
Błękit nieba , sniegu biel, Jej oddałem serce swe, Kocham ją, a ona mnie, Znowu dzisiaj wygra mecz, Ma drużyna ktora zwie się MKS!!!! Moze tak lepiej?? |
|
|
![]()
|
|
![]() EC'09 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 424 Dołączył: nie, 07 gru 08 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 2,813 Płeć: Mężczyzna GG: 2245908 ![]() |
no mogło by być moze i tak lepiej...
-------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
MKS ON TOUR: Sezony: 2 Razem: 6878 Ostatni: 2350 Najdalszy: 2350 <p> A co w tym pięknego? Poświęcenie, które każdy z nas wkładał w to żeby jechać za swa drużyną. Miłość nie za pieniądze nie za zaszczyty. Za piękne chwile, których się nigdy nie zapomni, wspomnienia, które zostaną do końca, za kolegów, którzy staneli zawsze murem. Każdego dnia dziękuje bogu że jestem kibicem a nie typem, dla którego liczy się kasa i pozycja. |
|
|
![]()
|
|
Trzeba zacząc wprowadzać nowe pieśni bo repertuar mamy ubogi !!!! Rozpoczynamy na meczu z Winiarami Kalisz !!!!! http://www.youtube.com/watch?v=6hiUYJBWjFM Pod ta melodie , na końcu jedziemy HEJ MKS !!! Niech każdy przestudiuje dobrze tą melodie , żeby siary nie było że nikt nei zna ! Rozsyłać linka do znajomch którzy chodzą na mecze , uczyć się melodii bo tekst jest tak banalny że szok , a ta piosenka może stać sie naszym hitem bo jest zabawowa ! Teraz dziewczyny nie będą nas rozpieszczać pewnie zwyciestwami to zamiast lipić się w parkiet można się wybawic na koniec tego dobrego sezonu !! DZO DZIEŁA BRACIA I SIOSTRY ! Dawno tego nie było... ![]() Kurde, marzy mi się, żeby zaśpiewać jedną dobrą pieśń z dobrych 10 minut, ale pierd***ąć tak, żeby cała hala się zatrzęsła ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Dwa kolory mienią się, Błękit nieba , sniegu biel, Jej oddałem serce swe, Kocham ją, a ona mnie, Znowu dzisiaj wygra mecz, Ma drużyna ktora zwie się MKS!!!! Moze tak lepiej?? podoba mi sie, zdecydowanie na + -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
ario nie widze problemu żeby ciagnac jedna piosenke przez 5-10 minut ! możliwe że po zebraniu w środe znowu bedzie trening dopingu
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
5-10 min.?
Znaczy się tak jak na festiwalu. Opole, albo Sopot chcecie zrobic, tak? ![]() ![]() ![]() pozdr... Ten post edytował endriu pon, 08 gru 2008 - 22:36 -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Nie ,tak jak prawdziwi kibice a nie siatkofani raz dwa trzy , sa momenty gdzie jak sie piosenka przyjmie jest jechana 40 minut ;] tylko trzeba umiec sie przy niej bawic
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Ech, Goły na żartch się nie znasz
![]() Albo udajesz... Myślę, że raz, dwa , trzy mozna spokojnie jechać prze pięć setów. Żeby nie było OT, to kawałek warty przećwiczenia w środę:) pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() KK #34 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 152 Dołączył: pon, 11 lut 08 Skąd: wioska rybacka Nr użytkownika: 1,107 Płeć: Mężczyzna GG: 8919493 ![]() |
Jak powszechnie wiadomo, ludzie już od dawnych czasów najlepiej bawili się przy swojej muzyce etnicznej, tudzież zwanej folklorem, więc dlaczegóż by nie sięgnąć do początków obecnego tysiąclecia i nie zapodać naszym siatkarkom pieśń o miłości, wszystkim dobrze znaną ...
A wszystko to, bo Ciebie kocham I nie wiem jak bez Ciebie mógłbym żyć Choć pokażę Ci czym moja miłość jest Dla Ciebie zabiję się ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko nie wiem, czy po takim "performance" nie dostalibyśmy zakazu wchodzenia na halę ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() KK#21 ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 356 Dołączył: pią, 21 mar 08 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 1,178 Płeć: Mężczyzna GG: 3890826 ![]() |
Tak jak kiedyś, kierownik hali pewnie by powiedział że psujemy frekwencję
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wczoraj poprosiliśmy Asię Szczurek by zaśpiewała jakiś kibiców kawałek.
Bez namysłu zapodała: raz dwa raz dwa trzy Dąbrowaianie to my. Muzyka lekka, łatwa i przyjemna. ![]() Aby przyłączyć "halę do KK" musi być krótki, łatwy tekst i po sprawie. Człowiek zwany Gołym z człowiekiem sikkorem podjęli pewne kroki w w/w sprawie. O ich skuteczności przekonamy się juz w najbliższy piątek. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
A wszystko to, bo Ciebie kocham I nie wiem jak bez Ciebie mógłbym żyć Choć pokażę Ci czym moja miłość jest Dla Ciebie zabiję się hahaha moglo by smiesznie wyjsc no alle xD zawsze warto sprubowac... moze to pociagnie naszych emerytow i recistow do wspolnego dopingu xD (trzeba trafic w ich klimat xD hahahah ) A wszystko to, bo Ciebie kocham I nie wiem jak bez Ciebie mógłbym żyć Choć pokażę Ci czym moja miłość jest Dla MKS'u zabiję się -------------------- Ekipa Centrum '09 [EC'09]
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
panowie dajcie spokój...
![]() -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
na jeden raz mozna by bylo sprobowac rotfl
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Kochani dupa zbita, rozmawiałem przed chwilą z Michałem. Aby zaśpiewać to po wyżej, trzeba mu przelać 6 tauzenów Euro. To taryfa za meczyk TV, bez TV o połowę taniej jest.
Tematu nie ma. Wymyślcie cosi od siebie będzie taniej:) pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:50 |