![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Powolutku musimy ustalić termin spotkania (nie dla całego KK a tylko tych najaktywniejszych), na którym omówimy sprawy organizacyjne na przyszły sezon (wejściówki itp).
Czekam na propozycje (przypominam, że przyszły tydzień jest krótszy o wolny piątek). Jesteśmy po pierwszej rozmowie w sprawie spotkania całego KK z zespołem i wstępnie ustaliliśmy termin po powrocie zespołu z obozu w Szczyrku czyli po 28 sierpnia. Mam nadzieję, że tym razem wszystko uda się zorganizować jak najlepiej. O terminach sparingów poinformujemy w tym temacie, bo będzie to informacja niejawna (z tych samych powodów co poprzednio, czyli, że sparingi są be z ochrony i widowni), ale ma być ich na naszej hali całkiem sporo, z tym, że godziny mogą nie wszytkim odpowiadać. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja na wstępie chciałbym się zapytać, jak rozumieć tych najaktywniejszych, bo od połowy sezonu to i tak na sektorze było nas ~30 na 70 wejściówek...
Ja od siebie proponuję środę, 13 sierpnia. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!!
Ja chciałbym, aby takie spotkanie odbyło się jak najszybciej. Na pewno kilka osób ma jakieś koncepcje na nadchodzący sezon i warto było by je przedyskutować (mi wpadło do głowy kilka pomysłów). ![]() -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ogarniajcie termin jak najszybciej bo nie ma sensu zwlekac , i tak wszystkim sie nie dogodzi...od nas nie bociana sikora i wokera wiec jak coś to moge byc albo ja sam albo z równym ...prosiłbym jednak o spotkanie do 12 sierpnia gdyz 13-ego mykam z tego nudnego miasta
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
mi kazdy termin pasuje, zrobmy tak, zeby Goly mogl byc na pogawedkach.
edit : 12 sierpnia mam zdjecie szwow i dentyste, wiec do 16 jestem zajety Ten post edytował Prosty czw, 07 sie 2008 - 15:53 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Ja tez bym chciał jak najszybciej bo raczej w przyszłym tygodniu wyjeżdzam, wiec ja proponuje poniedziałek 11 sierpnia.
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Heh mnie 11-21 sierpnia nie ma w DG więc zapewne odpadam
![]() Chyba, że spotkanie do tego 11 sierpnia się odbędzie. A w zasadzie do 10 włącznie Ten post edytował szer czw, 07 sie 2008 - 16:58 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W takim razie krakowskim targiem:
Spotkanie odbędzie sie we wtorek 12 sierpnia o godz. 17.30 zbiórka w zależności od pogody przed halą lub na portierni hali. Zapraszamy -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzięki Wam za szybkie postanowienie odnośnie spotkania.
My ustalimy swoje, a p.Kawka chciałby się z nami spotkać. Goły jako prowadzący musi być. Więcej informacji przekażę na spotkaniu KK. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
I co z zebraniem ??
|
|
|
![]()
|
|
Wczoraj udało nam się ustalić termin spotania z zespołem.
W związku z licznymi sparingami i wyjazdami na turmieje będzie to poniedziałek 15 września godz. 18.00. W zależności od pogody miejscem będzie hala lub ośrodek sportów letnich Zielona. Szczegóły podamy w przyszłym tygodniu ![]() Formatujcie karty w aparatach i nie zapomnijcie o stroju sportowy, bo może rozegramy parę piłek z naszymi dziewczynami ![]() ![]() pzd Zibar Ten post edytował Zibar pon, 15 wrz 2008 - 13:35 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jak przyjdzie 15 osob , z czego aktywnie w tym spotkaniu bedzie uczestniczylo 5 osob to powiem od razu - jestescie śmieszni .
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
a ile osob ma dostep do tego forum zeby o tym wiedziec ?
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
Nie pamietam czy chodzisz na nasze spotkania, bo tam o tym wielokrotnie mówiłem, i jest to naprawdę proste
![]() Spotkanie jest nieoficjalne, tylko dla KK więc info jest na tym forum, ci co mają do niego dostęp informują pozostałych (koleżanki i kolegów z KK ,a nie koleżanki i kolegów z klasy co nigdy na hali nie byli, sąsiadów, dziadków, ciotki itd.) Termin ustaliłem tak, żeby wszyscy zainteresowani spokojnie sie o tym dowiedzieli i mogli przyjść. Jak macie jakieś propozycje co do samego spotkania to piszcie tutaj. Za Gołym również prosze o aktywne uczestnictwo, żeby nie było jak na zebraniach, że większośc siedzi jak na tureckim kazaniu, więcej luzu - to okazja do blizszego poznania zawodniczek i trenerów, więc wykorzystajmy ja jak najlepiej. Najprawdopodobniej zorganizuemy jeszcze jedno spotkanie w całego KK w przyszłym tygodniu to jeszcze będzie okazja do porozmawiania na ten temat. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Tak, w następnym tygodniu proponuję spotkać się coś koło czwartku w granicach 18-ej.
Każdy potwierdzi uczestnictwo (plus osoby towarzyszące) w spotkaniu z siatkarkami . Trzaśnemy foty do legitek, bo czas nagli. ps. Szczepan, poliki mają być ogolone ![]() ![]() -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Witam!
Napiszę to wszystko w jednym poście, bo nie chce mi się po tematach skakać. 9 września nie wiem czy zawitam i w późniejszych terminach także. Nie pojmuję endriu Twojego P.S.'a. Wyjaśnij może mi go na PW. Bo z lewego oka makijaż mi już zszedł. Najnowsze dziecko KK ma być naszym wizerunkiem, a więc na grupowe wyjazdy KK będzie ją chyba zabierał. Myślę iż na ciemnych "halach" ![]() Teraz poproszę o kilka zjebek - pozwoliłem sobie wyrazić swoje zdanie. POZ. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
Tak więc zgodnie z ustaleniami ze spotkania w ubieglym tygodniu spotykamy się na hali o 18.00. (aura nam nie sprzyja)
Zabierzcie dobre humory, kto ma koszulkę KK, obuwie zmienne, to zobaczycie jak wygląda hala z perspektywy zawodniczek, i jak łatwo się przebija piłkę na takim lotnisku ![]() ![]() Nie zapomnijcie o fotoaparatach Do zobaczenia -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Baterie załadowane
![]() Do zobaczenia na hali ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No to cóż Panowie, po zaciętej walce przegraliśmy 0-3
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
15:25,16:25 i?
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |