![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
pon, wtorek, sroda, czwartek nie wiem, piatek na 90% sobota nie wiem
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
No to może piątek ale wcześniej np. 16-17 (chciałbym wpaść na Dni Będzina
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Już o tych wycieczkach nie mówcie, bo nikomu nie spasuje
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
To się w weekend zrobi ;p. Hehe :-).
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a jak dla mnie to spotkanie w jakims barze przy okazji jakiegos meczu EURO
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Dobre, dobre:)
A najlepiej w niedziele 8 VI o 20.45. -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ta, tylko znalezienie miejsc w barze będzie graniczyło z cudem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
w Nemo wszystkie miejsca są juz zarezerwowane chyba że można iśc do Snookera ale tam też pewnie wszystkie miejsca będą zajęte.
![]() ------------------ ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam!
Temu pasuje temu nie itp. itd. i tylko wkur...e posty. A jest już "PO". Zibar razem z Endriu posprzątali w kantorku, ja troszkę im pomogłem ze względu na spóźnienie, Rafcio pomógł w inny sposób - na tyle ile mógł. Dalej nie komentuję, może Zibar się wypowie. -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
A mogę wiedzieć kiedy się to odbyło??
PS. dzięki za info |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Nie no zajebiście...
Szczepan nie miej pretensji jak za przeproszeniem kur...wa nic nie wiedzieliśmy... Na przyszłość większy przepływ informacji by się przydał... Wkońcu po to jest to forum... I jeszcze jedno... Nie wszyscy są jak Ty więc oszczędź sobie. Nie każdy znajdzie czas codzień... -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
-> szer, ja juz wole sie nie oddzywac, ale mnie trzepie - ktos ma do mnie pretensje, skoro nikt nie dal informacji o terminie :| mogles dac laskawie info PRZED, a nie wychwalac sie jak jakis szef PO.
Tez dalej nie komentuje Ten post edytował Prosty czw, 05 cze 2008 - 21:13 -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
pewnie było tak : Szczepan zadzwonił do panów Andrzeja i Zbyszka spotkali się i poszli na hale
prawda??? |
|
|
![]()
|
|
Zapewne tak, a potem ma pretensje do nas o to... Cóż
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Spotkania jako takiego nie było tylko sprzątanie kańciapy. Segregacja naszeto sprzętu itp., a spotkamy się napewno bo pare spraw musimy wspólnie omówić. W poprzednim poscie może źle się wyraziłem sorki!
-------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nikt do nikogo pretensji nie ma.
Po prostu w tej sytucji ujawniła się jedna z naszych cech narodowych i tyle. W zeszłym tygodniu zaproponowałem spotkanie na hali (w celu posprzątania kontorka) i ewentualnego kontynuowania go poza halą. Poprosiłem o podanie dnia i godziny. Pojawiło się kilka @ z tekstem "kiedy mi nie pasuje" i kilka propozycji może w piatek, może w czwartek itd. ale od 29 maja kiedy o to napisałem, żadna konkretna data zaakceptowana przez innych nie została prze Was podana. Jeśli w takiej sprawie nie potrafimy się dogadać, to przepraszam ale już więcej nie będzie takich pytań z mojej strony. Jeśli mamy funkcjonować w przyszłym sezonie, to organizacją i terminami spotkań zajmiemy się my i bedziemy podawać je "odgórnie". Oczywiście nie wszystkim będzie pasowało, ale postaramy się, żeby dla większości było najwygodniej. Co do kolejnego spotkania przyślijcie mi wasze maile, pod którymi jesteście dostępni, to oprócz info na forum wyśle je jeszcze na wasze skrzynki. W nowym sezonie mam nadzieję, że będziemy bawić się może w mniejszym gronie, ale bardziej zgranym. Co do samego sprzątania, to zabezpieczyliśmy wszystkie nasze gadżety poskładaliśmy je i łącznie z rurkami leżą w pudłach, dwie potragane flagi wzięliśmy do zszycia , tak, że do następnego użycia nie bedą się kurzuć. Kolegów "skarbników" proszę o podanie co z kasą i na tym kończymy. Dziękuję za wspólny sezon. Szkoda, że nie doszło do spotkania z zawodniczkami i szkoda, że ewentualny sponsor milczy, ale będziemy działać dalej i może w kolejnych miesiącach to zmienimy. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Co do terminu to mnie w sumie odpowiada każdy dzień, a jak nie to piszę to od razu wcześniej. Więc ja się mogę dostosować. Nie wiem jak reszta, pewnie nie do końca...
Jak zwykle złe wysłowienie się, złe sformułowanie wiadomości doprowadziło do nieporozumienia :| -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
to w takim razie Sorki za słowa krytyki
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kasy w puszce jest 193,56zł, puszka leży u nas.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 18:50 |