![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: czw, 21 lut 08 Nr użytkownika: 1,116 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam
![]() Mam pytanie do mieszkancow dabrowy gorniczej i okolic , czy dobry bedzie pomysl otworzenia SKATE SHOP-U ?? |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Proponuje przenieść do Nasze Sprawy
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 605 Dołączył: śro, 14 kwi 04 Nr użytkownika: 75 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kiedyś już był taki sklep w DG i długo chlopaki nie pociągneli
![]() Teraz jeszcze otwierają CH Pogoria i napewno tam jakies sklepy typu Croop będą i wiem, że to coś innego ale jednak klientela podobna. Byc może jednak jak by się do tego przyłozyć, zrobic promocje, wyrobic sobię marke, najlepiej na koncertach (ale to troszkę pieniędzy trzeba), i pójść naprawdę w dobre ciuchy, a nie jakieś badziewia, to może by i coś z tego było. Sam bym kupował, bo co jakiś czas mimo wieku wbijam do takich sklepów ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Sun of a beach ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 202 Dołączył: nie, 18 lis 07 Nr użytkownika: 883 Płeć: Mężczyzna GG: 6460675 Skype: peterek.fm ![]() |
Dałem nie, bo takie coś, w moim odczuciu, nie ma racji bytu w DG. W Pogorii zapewne będzie coś w tym stylu, jest niedaleko Plejada.
Zresztą zauważyłem, że skate'owe ubrania tracą popularność. Albo to ja po prostu rzadziej widuję ludzi tak ubranych. -------------------- "Słońce lśni, mieni się, jak ze złota sztabka, trafia szlag, że nie można go skraść"
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakby było takie coś typu Chrom, jak w Katowicach (duży, fajny sklep nadziany dobrymi markami), to czemu nie
![]() |
|
|
![]()
|
|
Użytkownik ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: wto, 11 mar 08 Skąd: z Dupy Nr użytkownika: 1,151 Płeć: Mężczyzna ![]() |
pomysl bylby nawet i dobry
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
a przydalby się jakiś slep gdzie można Montany dostać... najbliższy jest Chrom w kato, a potem dopiero Racibórz...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,023 Dołączył: czw, 16 lis 06 Nr użytkownika: 307 ![]() |
Prezentowanie z dumą metek na odzieży jest obecnie w złym stylu.
W modę wchodzi skromność i umiar w tej dziedzinie oraz dobrze poukładana zawartość głowy. |
|
|
![]()
|
|
![]() ...nocny wysławiacz firmamentu ... ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 92 Dołączył: sob, 02 cze 07 Skąd: DG/Cieszyn Nr użytkownika: 721 Płeć: Kobieta ![]() |
puszki-nie ciuchy...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 4 Dołączył: sob, 16 maj 09 Nr użytkownika: 3,322 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W C.H Pogoria otwiera sie Croop (reporter zostaje sksowany i chyba 30maja albo 1kwietnia otwarcie Croop na 100%)
Ten post edytował MAteusz sob, 16 maj 2009 - 13:57 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
tak jak pisałem w innym temacie, ani reporter ani cropp niema nic wspólnego z ciuchami dla hiphopowców, to jest pedalsko-luźniejsza wesja ciuchów które widzimy w każdym markecie, z wzorkami dla zniewieściałych
|
|
|
![]()
|
|
![]() SK8SHOP PROFITTO Grupa: Użytkownik Postów: 3 Dołączył: wto, 10 lip 07 Skąd: Ulice DG Nr użytkownika: 753 Płeć: Mężczyzna GG: 4353765 Tlen: cinex666 ![]() |
SKATESHOP PROFITTO - DĄBROWA GÓRNICZA
ul. 3-go Maja 7 (I piętro w bramie) www.profitto.shop.pl Czynne: Poniedziałek - Piątek: 9.30 - 17.30 Sobota: 10 - 14 Zapraszam do sklepu i piszcie o ewentualnych uwagach, propozycjach itd. Już niedługo ruszamy ze sklepem internetowym!! -------------------- www.hh4ever.pl - Portal i Forum Hip Hopowy
Czy marihuana jest z konopi ? ;0 www.Profitto.shop.pl - SkateShop PROFITTO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 14:14 |