![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 613 ![]() |
Mam nadzieję, że razem z "molo" pojawią się nowe kosze na śmieci ale nie takie jak na III od strony klubu żeglarskiego
Ale cóż - jaka władza takie kosze ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,113 Dołączył: czw, 19 lis 09 Nr użytkownika: 3,566 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mam nadzieję, że razem z "molo" pojawią się nowe kosze na śmieci ale nie takie jak na III od strony klubu żeglarskiego Ale cóż - jaka władza takie kosze Hmmm - wydaje mi się, że kosze mogły by się pojawić lepsze, ładniej wyglądająca, ale ... długo by nie postały. Niestety jako społeczeństwo chyba nie jesteśmy jeszcze przyzwyczajeni do normalności. Takie kosze były na całej długości ścieżki wokół Pogorii III ale niestety i nawet w takiej formie "komuś się przydały". |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
Szkoda że wczoraj nie zrobiłem fotek.. ale molo wygląda całkiem pięknie
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Szkoda że wczoraj nie zrobiłem fotek.. ale molo wygląda całkiem pięknie ![]() ![]() Pomyśl jaki byłby efekt, gdyby nie było tego skrętu... Dla mnie osobiście molo wygląda komicznie. Była szansa na obiekt, którym moglibyśmy się chwalić a jest tylko wstyd z powodu nieudolności urzędników. Ale co się dziwić, jak w UM większość to pociotki z marnymi kwalifikacjami. A same konkursy to kpina z prawdziwych kandydatów. Ten post edytował Kamil_ sob, 04 cze 2011 - 18:36 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dlaczego tak uważasz? Od początku były zrobione dwa projekty (na dwa warianty - prosty i krzywy). A że się jeden gościu znalazł by popsuć molo, bo kasy mu się zachciało za wstęp na działkę to inna sprawa. Z dala molo wygląda fajnie jak dla mnie. Fakt, że lepiej by było proste i mam nadzieję, że kiedyś takie będzie. Ale to co jest teraz i tak jest fajne.
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 76 Dołączył: pon, 27 lis 06 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 343 Płeć: Mężczyzna GG: 728011 ![]() |
Fajne fajne
![]() ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Jakby nie patrzeć spora część plaży jest odgrodzona to i ludzie sobie tam przeszli coby miejsce mieć.
Szkoda tylko, że całości nie zrobi się przed sezonem, ludzie będą musieli się trochę tam pomęczyć. Ale efekt końcowy powinien być satysfakcjonujący ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 14 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 613 ![]() |
Byłem dzisiaj osobiście sprawdzić jak to wygląda, oceńcie sami
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Drugie zdjęcie ładne
![]() Co do kosza na śmieci - cóż póki co tam jest jeszcze plac budowy ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
badman - pierwsze dwie fotki jak z folderu reklamującego minimum Majorkę
![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 139 Dołączył: pią, 17 wrz 10 Nr użytkownika: 4,102 Płeć: Kobieta ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Super tylko to molo troche wąskie i troche krzywe - mam nadzieje, że w przyszłym roku je wyprostują.
Liczyłem, ze piasek będzie robił lepsze wrażenie jednak bardzo cieszy mnie jego wymiana, ryzyko wdepnięcia w szkło zdecydowanie mniejsze ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tą odnogę w lewo mogliby zostawić a po wyjaśnieniu kwestii działki/własności pociągnąć molo na wprost.
ps. jak pierwszy raz zobaczyłem wieżę na molo to miałem wrażenie, że jest 'krzywa' ![]() -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A ja mam pytanie, bo niestety ostatnio nie mam czasu aby się "wyrwać" nad Pogorię - na tej fotce z dg.pl molo wygląda na bardzo krótkie, tzn. może nie krótkie ale ledwo wychodzące w wodę (ta pani na fotce ma wody po kostki a daje wrażenie jakby stała już przy zakręcie mola). Czy tak to wygląda czy to tylko złudzenie?
|
|
|
![]()
|
|
Panoramka z dzisiaj
![]() ![]() Ten post edytował szer wto, 07 cze 2011 - 21:12 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 139 Dołączył: pią, 17 wrz 10 Nr użytkownika: 4,102 Płeć: Kobieta ![]() |
według mnei zbyt długie to ono nie jest, oczywiście wiele straciło przez ten zakręt, ale daleko w wodę nie wchodzi
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziś byłem, jest faktycznie bardzo krótkie głownie przez zakręt. Przydałoby się tak o 1/3 chociaż przedłużyć.
Ten post edytował xMarcinx wto, 07 cze 2011 - 22:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
CYTAT W upalne dni każdy kawałek plaży jest na wagę złota. Tę przy Pogorii IV upodobali sobie zarówno miłośnicy plażowania, jak i amatorzy jazdy quadami. Nie trzeba było długo czekać na konflikt. Kolejna odsłona wojny - linkDziwię się tylko policji, bo jeden quad + HS10 z superzoom' em mógłby imho dać niezłe rezultaty, (bo chyba muszą mieć rejestrację?) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,978 Dołączył: sob, 01 kwi 06 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 197 Płeć: Mężczyzna GG: 2519362 ![]() |
Nie muszą, jeśli nie poruszają się drogami publicznymi. Większość tych, które widziałem czy to nad Pogorią czy na Jurze tablic nie miały.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
W naszym państwie policyjnym na kibica zawsze znajdzie się paragraf więc jakby chciano to i na quadowca się znajdzie jakiś...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: poniedziałek, 13 października 2025 - 09:57 |