![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
UWAGA
Na portierni w hali czeka 50 plakatów na najbliższy mecz naszej drużyny. Wszystkich chętnych do ich rozwiaszania.... Zapraszam! pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
zdaje sie ze było bo jak ja w sobotę poszedłem po kalendarz to ich 7 czy 8 było Padziu o to chodzi że tamte to widocznie była jakaś seria próbna ![]() a dziś były świeżutkie .... -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Z tego co wczoraj widziałem, zostało z 10 szt. małych.
Dzisiaj może już ich nie być. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() takie plakaty do pobrania tutaj: http://s001.wyslijto.pl/?file_id=85919932263894969255 jak ktoś chce to drukować, kserować i wieszać! Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
wiadomo coś o przyjeździe kibiców z Białegostoku ?!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Ja mam takie pytanko - czy byłaby możliwość "powiększenia" naszego sektora czyli zabrania tej taśmy u góry i wejście innych osób jeszcze wyżej na samą górę hali??? Bo jakby nie patrzeć nasz sektor jest mały a ja teraz może przyjdę na mecz z większą niż zazwyczaj grupą kolegów więc prosiłbym o spełnienie prośby w razie możliwości
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie wiem Endriu o której na hali byłeś, jak byłem o 18 to sam brałem plakaty, i małych było sporo, a dużych tak z 10 max ![]() Tak to bywa my nie wiemy, a drukarnia pracuje:) Fajnie, że były plakaty, zobaczymy, ile osób będzie na meczu w piątek. Bez "sponsoringu", rekord to 1800 krzesełek zajętych:) pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub Kibica nr 29 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 242 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Łęknice Nr użytkownika: 920 Płeć: Mężczyzna GG: 7281781 ![]() |
CYTAT Dąbrowa pokazała jak sie gra w siatkówke. Wszyscy przed sezonem mówili, że może byc kandydatem do spadku, a tak raczej nie będzie. Jak na beniaminka prezentuje się bardzo dobrze, widać wole walki, konsekwencje. Ciężko bedzie, do tego kibice będa wspierali swoje siatkarki. Znalazłem to na forum AZS-u , z tego co czytałem to nastroje w drużynie i wśród kibiców najlepsze nie są . I mam pytanie jedno , czy zbieramy się o jakiejś konkretnej godzinie wcześniej , żeby jak to ktoś powiedział "przetestować i przyzwyczaić " się do flag? |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie zbieramy się nigdzie, do flag przyzwyczajać się raczej nie trzeba
![]() Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 706 Dołączył: wto, 25 gru 07 Skąd: DG Nr użytkownika: 989 Płeć: Mężczyzna ![]() |
O.K.
Było gadane na spotkaniun KK o solenizantkach!! Nie ma chętnych [Szczepan się zgłasza (mordę w końcu ogolę)] Tylko Panowie od fundusz - proszę o wsparcie KK MKS i KK przodem pokażemy jak się bawi DG -------------------- "Tylko jedno zwycięstwo jest decydujące - ostatnie."
Karl von Clausewitz |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Jakby co to ja tez chetnie zloze zyczenia naszym siatkarka
![]() -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
MKS Dąbrowa Górnicza - AZS Białystok 3:2
(25:22, 25:16, 24:26, 23:25, 15:13) ![]() ale wiadomo ze mogly byc 3 pkt bez nerwow ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Dziewczyny sie za bardzo podpalily jak zaczelismy krzyczec "szybkie 3-0", ale dobre i 2 punkty!!
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
Kto nie wygrywa 3-0 ten..... wygrywa 3-2? tak było w naszym przypoadku
![]() mecz ogólnie dobry i sporo emocji ale najważniejsza wygrana ![]() ![]() ale Białostoczanki też nie dawały łatwo za wygraną ![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:19 |