![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: sob, 12 sty 08 Nr użytkownika: 1,034 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Te kierunkowskazy tez mnie dziwią. Opinie dwóch różnych egzaminatorów są do zrobienia,, myślę że kogoś z drogówki też. Dzięki cześć nawet spoko ta stronka znalazłem tam PLAC manewrowy przynajmniej bede mógł go zobaczyć może się przydać plac manewrowy w dąbrowie górniczej hehe mój kolega jak zdawał to nawet nie wiedział jak się maske otwierał, obmacał cały przód aż szczęśliwym trafem znalzł zamek , a te światła to też trzeba wyuczyć Prawko w DG będzie OK pozdrawiam wszystkich Edycja - Mod Dostajesz bana na to konto ![]() O ile na poczatku przymykalismy oko na reklame bo strona dosc ciekawa, to w Twoim wykonaniu reklama wyjatkowo nachalna. Miarka sie przebrala po zalozeniu przez Ciebie drugiego konta (po zdamprawko.pl) tylko w celu reklamy i spamowania. Zlamanie regulaminu w punktach: 3.6, 3.3 Na forum Sosnowca tez "przypadkiem" znalazles ta strone. PS. Te linki nie prowadza do opisanych podstron a do glownej |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:04 |