IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

7 Stron V  « < 3 4 5 6 7 >  
Closed TopicStart new topic
> Mecze: MKS - Stal Mielec, sezon 2007/2008
Michael
post pon, 03 mar 2008 - 20:52
Post #81

EC

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

Poznan pokonal Mielec, ale niestety dopiero w tiebreaku i Nasza strata do Mielca wzrosla do 2 pkt, do Centrostalu wynosi 1 pkt, ale ma on zalegly mecz u Bialymstoku. Wiec decydujace beda mecze w Bialymstoku i w Mielcu, bo ciezko bedzoie cos ugrac z BKSem czy Muszynianka.

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
Go to the top of the page

+Quote Post
Lui
post wto, 04 mar 2008 - 08:33
Post #82

Klub.Kibica #020

Nr użytkownika: 995
GG: 5955911 status gadu-gadu

CYTAT(Michael @ pon, 03 mar 2008 - 20:52) *
Poznan pokonal Mielec, ale niestety dopiero w tiebreaku i Nasza strata do Mielca wzrosla do 2 pkt, do Centrostalu wynosi 1 pkt, ale ma on zalegly mecz u Bialymstoku. Wiec decydujace beda mecze w Bialymstoku i w Mielcu, bo ciezko bedzoie cos ugrac z BKSem czy Muszynianka.

Łatwiej będzie nam "coś" ugrać z Muszynianka niż z np. BKS'em , przecież w Muszynie nie przegraliśmy tak znacznie dziewczyny podjęły walkę biggrin.gif

--------------------
"Płacz na treningu, śmiej się podczas meczu"

Galeria MKS Dąbrowa Górnicza

14679[33]

+Quote Post
siikor
post śro, 05 mar 2008 - 09:07
Post #83

PAN BUM BUM!

Nr użytkownika: 918

Plakat na mecz : http://s001.wyslijto.pl/?file_id=04567266890237617054

Kto może niech drukuje w swoim zakresie po 2 - 3 sztuki i rozkleja gdzieś u siebie na osiedlu czy w szkole..

Z kibicowskim pozdrowieniem!

--------------------
STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!

+Quote Post
Lui
post czw, 06 mar 2008 - 18:35
Post #84

Klub.Kibica #020

Ja wydrukowałem 6 powiesiłem w 2 szkołach i w zakładach bukmacherskich i reszta jutro wink.gif , nie wiecie czy na hali są porozwieszane bo jak nie to bym jutro pojechał i powiesiłbym ? smile2.gif

--------------------

14679[33]

+Quote Post
Goły
post czw, 06 mar 2008 - 23:06
Post #85

KK # 38

Nr użytkownika: 900

Lui spokojnie.. halą zajmiemy się my a Wy zajmijcie sie swoimi szkołami , klatkami itd ! NIECH NAS BĘDZIE JAK NAJWIĘCEJ !

+Quote Post
Michael
post nie, 09 mar 2008 - 14:03
Post #86

EC

Nr użytkownika: 958
GG: 9808465 status gadu-gadu

Dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza.

CYTAT
W Y J A Z D --- D O --- M I E L C A ! ! !

W nadchodzącym tygodniu nasz zespół rozegra jedno z trzech decydujących o pozostaniu w pierwszej ósemce ekstraklasy spotkań. 15 marca (sobota) na wyjeździe do Mielca, kibice MKS-u będą mieli okazję wspomóc zespół głośnym dopingiem. Zapisy na wyjazd odbędą się w czasie spotkania KK we wtorek o godz, 18.00 w hali "Centrum"
Koszt przejazdu przy pełnym autokarze to 18 zł. O godzinie zbiórki i dodatkowych opłatach za wejście na mecz, poinformujemy w czasie spotkania, oraz dla tych którzy nie będą mogli być na spotkaniu a są już zapisani - na forum i komunikacie na tej stronie po spotkaniu oraz ogłoszeniu przy wejściu do hali.
Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy !

mks.dabrowa.pl

Wszyscy do Mielca!!

--------------------
Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.

+Quote Post
szer
post pon, 10 mar 2008 - 08:41
Post #87

UZYTKOWNIK

Grupa: FdZD
Nr użytkownika: 152
GG: 7413760 status gadu-gadu

Taaak wszyscy do Mielca. Mam nadzieje, że troche ludzi zgłosi się do wyjazdu. Dziewczyny pokazały, że grają, ograły Bielsko co może świadczyć o walce w Mielcu.
Teraz do wszystkich. Mam nadzieje, że 2 (słownie: dwa) autokary to będzie za mało do Mielca ;p. Ale na poważnie, niech się uzbiera cały jeden autokar i pokażemy w Mielcu jak się kibicuje!
Bielszczanie już się przekonali... Parę razy stali cicho, bez dopingu... A trzeba powiedzieć, że było ich około 50! A są w LSK już kolejny sezon i wiedzą jak to się robi ;p

--------------------
33001,04

+Quote Post
Goły
post pon, 10 mar 2008 - 17:31
Post #88

KK # 38

Nr użytkownika: 900

Narazie na wyjazd jest zapisana śmieszna ilośc osób !!!!!! wejściowek jest ponad 70 , na sektorze na Bielsku było ok. 90 osób więc czegoś tu nie rozumiem !! Jeśli co poniektore osoby myśla że bycie w Klubie Kibica polega na wchodzeniu za darmo na mecze u siebie to sie grubo myli i ta wejściówke szybko straci ! o koszulce nie wpomne...Radze się ogarnąc niektórym osobom i jutro stac pierwszym w kolejce żeby się zapisać na wyjazd ! Śmiesznej liczby 50 osob nie możemy pobic .. wstyd !

Ten post edytował Goły pon, 10 mar 2008 - 17:32

+Quote Post
micael
post pon, 10 mar 2008 - 17:48
Post #89

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 905
GG: 9925585 status gadu-gadu
Tlen: micael89 status tlen

bo to jest chyba zart ze w 140 tyś. mieście nie mozna zebrac 50 osób na wyjazd;/

--------------------

+Quote Post
Prosty
post pon, 10 mar 2008 - 20:58
Post #90

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 902
Tlen: prosty3 status tlen

jesli osoby z KK maja gdzies wyjazdy to zawsze tak bedzie =/ zdaje mi sie, ze szkoda im czasu na nasza druzyne

--------------------
07/08 :))

+Quote Post
szer
post pon, 10 mar 2008 - 22:41
Post #91

UZYTKOWNIK

Skoro szkoda czasu na drużynę, to szkoda im czasu na Klub Kibica... Cofnąć legitymacje i już... Nie będą wspierać KK to po kiego w nim mają być? Proste... wywalić...

--------------------
33001,04

+Quote Post
Lui
post wto, 11 mar 2008 - 14:52
Post #92

Klub.Kibica #020

CYTAT(szer @ pon, 10 mar 2008 - 22:41) *
Skoro szkoda czasu na drużynę, to szkoda im czasu na Klub Kibica... Cofnąć legitymacje i już... Nie będą wspierać KK to po kiego w nim mają być? Proste... wywalić...

zgadzam się zabrać legitymacja i po problemie... skoro te legitymacja służa im TYLKO do darmowego wchodzenia na hale..legitymcji jest chyba 73 a na sektor idzie góra 40 osób.. to gdzie jest ta reszta? :|

--------------------

14679[33]

+Quote Post
Piotrekdg
post wto, 11 mar 2008 - 15:04
Post #93

UZYTKOWNIK
**

Nr użytkownika: 901

Temat dotyczy meczu w Mielcu a nie legitymacji.Dzisiaj na pewno będzie poruszony ten temat więc Ci co mają coś dopowiedzenia będą mogli się wypowiedzieć:)Zapraszam na spotkanie!

+Quote Post
endriu
post wto, 11 mar 2008 - 15:06
Post #94

Ja tutejszy, z bagna

Grupa: Moderator Sport
Nr użytkownika: 359
GG: 1276813 status gadu-gadu

Na ten czas..... zadeklarowało się już 51 osób na wyjazd do Mielca.
Wszystkich którzy sie zgłosili i nie tylko zapraszamy z gotóweczką w ilości 18 zł dzisiaj na zebranie KK, które odbędzie sie w hali "Centrum" o godz. 18.00

pozdr...

--------------------
To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.

+Quote Post
szer
post wto, 11 mar 2008 - 16:33
Post #95

UZYTKOWNIK

Fajnie, że już jest 51 osób :-). To teraz zbieramy na drugi autokar ^^

Ten post edytował Zibar wto, 11 mar 2008 - 16:57

--------------------
33001,04

+Quote Post
ploik
post wto, 11 mar 2008 - 18:52
Post #96

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 948

wracam jeszcze do sprawy legitymacji.przy najblizszej okazji zwracam ja klubowi.kibicuje naszym siatkarkom na kazdy meczu ale sytuacja rodzina niepozwala mi na wyjazdy.poprostu mam chore dziecko i niemoge go zostawic bez opieki.ale to nie oto tutaj chodzi.stac mnie na 10 zl zeby wejsc na mecz.fakt faktem z legitymacja wchodze za friko ale ja i moja malzonka mimo to ze nieplacimy za wejscie dajemy na zbiorki kibicow rownowartosc biletow.wydaje nam sie ze tam kasa bedzie bardziej potrzebna i chlopaki zorganizuja dobra oprawe.pozdrawiam serdecznie i powodzenia w Mielcu

+Quote Post
Robert123
post wto, 11 mar 2008 - 20:58
Post #97

UZYTKOWNIK

Nr użytkownika: 357

--------------------------------------------------------------------------------

Cytat:
Ale trzeba sie cieszyc z punktu i z dwóch setów bo to bedzie bardzo ważne. Bo w koncówce beda sie liczyły także stosunek setów. Mysle ze zwycięstwo nad Dabrową za 3 lub 2 punkty daje ósemke. Wazne ze cały zespół sie podniósł po pierwszym secie.
hahaha
MARZYCIELE.. a zreszta co ja sie bede produkował i bede mowił kto wygra mecz.. zobaczymy w sobote ale nie bądzcie za pewni bo juz Bielsko i Bydgoszcz sie przeliczyła wink.gif
do zobaczenia w sobote biggrin.gif

To ze strony forum MKS STAL MIELEC, ktoś z DG wszedł i nakreca atmosfer pytanie po? co? i w jakim celu
NAstepny post TEGO GOŚCIA Z DG

MKS_Dabrowa.G
Ostrzeżeń:
1/3/4
Wysłany: Dzisiaj 11:52
--------------------------------------------------------------------------------

cHiNCoR napisał/a:
Cytat:
MARZYCIELE.. a zreszta co ja sie bede produkował i bede mowił kto wygra mecz.. zobaczymy w sobote ale nie bądzcie za pewni bo juz Bielsko i Bydgoszcz sie przeliczyła wink.gif

Wiesz idąc twoim tokiem myślenia i prowokowania, to ja mogę powiedzieć, że szkoda żebyście jechali tyle kilometrów, tracili pieniądze i czas. Dostaniecie szybkie 3:0 i pojedziecie z podkulonymi ogonami. Tylko nie rozumiem po co jechać z takimi tekstami. Tak jak napisała SiS wszystko zweryfikuje sobotni mecz. Co do dzisiejszego meczu to zabrakło konsekwencji, kilka razy wyrównywaliśmy, aby następnie głupio tracić punkty. Zgadzam się również z Mielczaninem co do zbyt przewidywalnego rozegrania, ale to nie działo się po raz pierwszy. Przyjęcie było znów słabe, ja zauważyłem, że nasze dziewczyny zamiast obijać blok wciąż grały mocno przed siebie, zabrakło trochę zimnej krwi. Mecz był jak najbardziej do wygrania i to za 3 punkty. Natomiast nagrodę MVP powinna zdobyć Berenika Tomsia, która dzisiaj skończyła niemal wszystkie piłki. W sobotę Dąbrowa, czyli mecz o wejście do 8.

Szybkie 3:0.. mam sie śmiać czy płakać? :| My jedziemy po wygrana a jak Wy Z Gedania u siebie nie potraficie wygrac no to zal.. my na WYJEŹDZIE przegraliśmy z nimi 3:2 a Wy u siebie no to o czym my tu rozmawiamy..Własnie my nie wrocimy z podkolonymi głowami bo my wywieziemy 3 lub 2 punkty tylko zastanawia mnie jedno po co Wy do nas przyjechaliście jak to było do przewidzenia 3:0 aha rozumiem po co przyjechalisci aby zobaczyc co to jest hala widowiskowo sporotwa biggrin.gif

bye w sobote my prztjedziemy autokarem nie to co Wy busem <lol2>

Zalogował się tam i dymi

A oto odpowiedź MIELCA

stalcok
Wysłany: Dzisiaj 14:51
i tak o to we mnie rodzi sie nie chęc do kolejnego klubu którego kibice to cwaniaki i napinacze w necie. gościu jesteście w LSK pierwszy sezon i możęcie pomarzyć o tylu wspaniałych sezonach na najwyżwszym szczeblu i o takich wspaniałych chwilach jakie przeżywaliśmy tutaj w mielcu. i tak jak już pisali moi przedmówcy wszytsko zweryfikuje boisko. nie bądź chłopcze taki do przodu. a i proponuje nie reagować na posty cwaniaczka z Dąbrowy niech sobie tam pisze .....

MAM pytanie CZY JEDNA NIEODPOWIEDZIALNA OSOBA MUSI WYSTAWIAĆ ZŁA OPINIĘ WSZYSTKIM?? Masz człowieku swoje forum pisz na nim a nie głupoty wypisujesz na czyimś i robisz niepotrzebne zamieszanie

Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk
MKS_Dabrowa.G

Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 739
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: Dzisiaj 11:52 Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk
cHiNCoR napisał/a:
Cytat:

Wiesz idąc twoim tokiem myślenia i prowokowania, to ja mogę powiedzieć, że szkoda żebyście jechali tyle kilometrów, tracili pieniądze i czas. Dostaniecie szybkie 3:0 i pojedziecie z podkulonymi ogonami. Tylko nie rozumiem po co jechać z takimi tekstami. Tak jak napisała SiS wszystko zweryfikuje sobotni mecz. Co do dzisiejszego meczu to zabrakło konsekwencji, kilka razy wyrównywaliśmy, aby następnie głupio tracić punkty. Zgadzam się również z Mielczaninem co do zbyt przewidywalnego rozegrania, ale to nie działo się po raz pierwszy. Przyjęcie było znów słabe, ja zauważyłem, że nasze dziewczyny zamiast obijać blok wciąż grały mocno przed siebie, zabrakło trochę zimnej krwi. Mecz był jak najbardziej do wygrania i to za 3 punkty. Natomiast nagrodę MVP powinna zdobyć Berenika Tomsia, która dzisiaj skończyła niemal wszystkie piłki. W sobotę Dąbrowa, czyli mecz o wejście do 8.

Szybkie 3:0.. mam sie śmiać czy płakać? :| My jedziemy po wygrana a jak Wy Z Gedania u siebie nie potraficie wygrac no to zal.. my na WYJEŹDZIE przegraliśmy z nimi 3:2 a Wy u siebie no to o czym my tu rozmawiamy..Własnie my nie wrocimy z podkolonymi głowami bo my wywieziemy 3 lub 2 punkty tylko zastanawia mnie jedno po co Wy do nas przyjechaliście jak to było do przewidzenia 3:0 aha rozumiem po co przyjechalisci aby zobaczyc co to jest hala widowiskowo sporotwa biggrin.gif

bye w sobote my prztjedziemy autokarem nie to co Wy busem <lol2>
Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk
MKS_Dabrowa.G

Odpowiedzi: 56
Wyświetleń: 739
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: Wczoraj 21:59 Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk
Cytat:
Ale trzeba sie cieszyc z punktu i z dwóch setów bo to bedzie bardzo ważne. Bo w koncówce beda sie liczyły także stosunek setów. Mysle ze zwycięstwo nad Dabrową za 3 lub 2 punkty daje ósemke. Wazne ze cały zespół sie podniósł po pierwszym secie.
hahaha

[/quote]
Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC
MKS_Dabrowa.G

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 871
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-04, 16:44 Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC
okej dzięki wielkie wink.gif
Temat: AZS Poznań - Stal Mielec
MKS_Dabrowa.G

Odpowiedzi: 86
Wyświetleń: 1120
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-04, 16:41 Temat: AZS Poznań - Stal Mielec
ilu Was było w Poznaniu?

PS. ile macie KM do poznania

Cała Polska wzdłuż i wszerz wie że mistrzem Dąbrowa jest!

Cała Polska wzdłuż i wszerz wie że mistrzem Dąbrowa jest!

admin: tylko bez takich napinek
Temat: Stal Mielec - Muszynianka Muszyna
MKS_Dabrowa.G

Odpowiedzi: 52
Wyświetleń: 400
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-03, 13:17 Temat: Stal Mielec - Muszynianka Muszyna
Gratuluje wygranej nad Muszyną smile2.gif

Cała Polska wzdłuż i wszerz wie ze mistrzem Dąbrowa jest!
Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC
MKS_Dabrowa.G

Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 871
Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-03, 13:14 Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC
Ja mam taki pytanko ile jechaliście do nas?;>
`Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie! MKS!

Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej smile2.gif

TO SĄ WSZYSTKIE POSTY TEGO GOŚCIA Z DG, reszte pozostawie bez komentarza.....

Ten post edytował Robert123 wto, 11 mar 2008 - 21:03

+Quote Post
Zibar
post wto, 11 mar 2008 - 21:53
Post #98

Sportowa Dąbrowa

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 267

No ale skąd wiadomo, że to gość z Dąbrowy?Kretyn jakis i napinacz, jakieś dziecko neostrady dorwało się do tatusia kopma i i tyle.Na meczach u nas nie ma takich głupich tekstów, bo pewnie nie dostał od rodziców 5 zł na bilet, to sie teraz napina na klawiszach.Co do sobotniego meczu to jest to wielka niewiadoma do ostatniego gwizdka.Każdej ze stron grunt się zaczął palić pod nogami to i bedziemy świadkami walki o każdą piłkę - po obu stronach siatki.
CYTAT(ploik @ wto, 11 mar 2008 - 18:52) *
wracam jeszcze do sprawy legitymacji.przy najblizszej okazji zwracam ja klubowi.kibicuje naszym siatkarkom na kazdy meczu ...
Nie widzę powodu dla którego musisz oddawać legitymację... ale wszystko omówimu jak się spotkamy

Co do samego wyjazdu, to prosze osoby, ktore nie zapłaciły o dostarczenie pieniedzy na czwartkowe spotkanie, jutro bedeziemy znali koszt przejazdu busem to napisz co i jak!

Ten post edytował Zibar wto, 11 mar 2008 - 22:07

--------------------
pzd
Zibar

>>>>>>Sportowa Dąbrowa<<<<<

+Quote Post
Zibar
post śro, 12 mar 2008 - 13:05
Post #99

Sportowa Dąbrowa

Grupa: MODERATOR
Nr użytkownika: 267

Dodatkowe zapisy na wyjazd odbędą się w czwartek godz. 18.00 do 18.30 przed portiernią hali "Centrum". W rozwinięciu ważne informacje...

Zbiórka przed wyjazdem: 11.45
wyjazd: 12.00
powrót: ok 22.00-23.00

Mamy jeszcze tylko 6 wolnych miejsc na dodatkowy 20 osobowy BUS!
Koszt przejazdu pozostaje bez zmian - 18 zł.
Wejście na mecz:
10 zł - cały
6 zł - za okazaniem legitymacji uczniowskiej/studenckiej/emeryta itp.
(prosimy o zabranie ważnych legitymacji uprawniających do zniżek i drobnej kwoty na opłacenie wejścia. Zbiórka odbędzie się podczas podróży.)
Osoby nieletnie oświadczenia od rodziców z pozwoleniem na wyjazd

Wszystkich zapisanym dziękujemy a chętnych serdecznie zapraszamy !!!

Ten post edytował Zibar śro, 12 mar 2008 - 16:01

--------------------
pzd
Zibar

>>>>>>Sportowa Dąbrowa<<<<<

+Quote Post
Lui
post śro, 12 mar 2008 - 13:58
Post #100

Klub.Kibica #020

CYTAT(Zibar @ wto, 11 mar 2008 - 21:53) *
No ale skąd wiadomo, że to gość z Dąbrowy?Kretyn jakis i napinacz, jakieś dziecko neostrady dorwało się do tatusia kopma i i tyle.Na meczach u nas nie ma takich głupich tekstów, bo pewnie nie dostał od rodziców 5 zł na bilet, to sie teraz napina na klawiszach.Co do sobotniego meczu to jest to wielka niewiadoma do ostatniego gwizdka.Każdej ze stron grunt się zaczął palić pod nogami to i bedziemy świadkami walki o każdą piłkę - po obu stronach siatki.Nie widzę powodu dla którego musisz oddawać legitymację... ale wszystko omówimu jak się spotkamy

Co do samego wyjazdu, to prosze osoby, ktore nie zapłaciły o dostarczenie pieniedzy na czwartkowe spotkanie, jutro bedeziemy znali koszt przejazdu busem to napisz co i jak!

własnie jakies lamusy sie rejestruja i komentuja..:/
nawet była gadka na KK zeby nie reagowac na ich posty u nas to daja dodatkowo u siebie :/

--------------------

14679[33]

+Quote Post

7 Stron V  « < 3 4 5 6 7 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:36
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza