![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Poznan pokonal Mielec, ale niestety dopiero w tiebreaku i Nasza strata do Mielca wzrosla do 2 pkt, do Centrostalu wynosi 1 pkt, ale ma on zalegly mecz u Bialymstoku. Wiec decydujace beda mecze w Bialymstoku i w Mielcu, bo ciezko bedzoie cos ugrac z BKSem czy Muszynianka.
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Poznan pokonal Mielec, ale niestety dopiero w tiebreaku i Nasza strata do Mielca wzrosla do 2 pkt, do Centrostalu wynosi 1 pkt, ale ma on zalegly mecz u Bialymstoku. Wiec decydujace beda mecze w Bialymstoku i w Mielcu, bo ciezko bedzoie cos ugrac z BKSem czy Muszynianka. Łatwiej będzie nam "coś" ugrać z Muszynianka niż z np. BKS'em , przecież w Muszynie nie przegraliśmy tak znacznie dziewczyny podjęły walkę ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Plakat na mecz : http://s001.wyslijto.pl/?file_id=04567266890237617054
Kto może niech drukuje w swoim zakresie po 2 - 3 sztuki i rozkleja gdzieś u siebie na osiedlu czy w szkole.. Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
Ja wydrukowałem 6 powiesiłem w 2 szkołach i w zakładach bukmacherskich i reszta jutro
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Lui spokojnie.. halą zajmiemy się my a Wy zajmijcie sie swoimi szkołami , klatkami itd ! NIECH NAS BĘDZIE JAK NAJWIĘCEJ !
|
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Dla tych ktorzy jeszcze nie wiedza.
CYTAT W Y J A Z D --- D O --- M I E L C A ! ! ! W nadchodzącym tygodniu nasz zespół rozegra jedno z trzech decydujących o pozostaniu w pierwszej ósemce ekstraklasy spotkań. 15 marca (sobota) na wyjeździe do Mielca, kibice MKS-u będą mieli okazję wspomóc zespół głośnym dopingiem. Zapisy na wyjazd odbędą się w czasie spotkania KK we wtorek o godz, 18.00 w hali "Centrum" Koszt przejazdu przy pełnym autokarze to 18 zł. O godzinie zbiórki i dodatkowych opłatach za wejście na mecz, poinformujemy w czasie spotkania, oraz dla tych którzy nie będą mogli być na spotkaniu a są już zapisani - na forum i komunikacie na tej stronie po spotkaniu oraz ogłoszeniu przy wejściu do hali. Wszystkich chętnych serdecznie zapraszamy ! mks.dabrowa.pl Wszyscy do Mielca!! -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Taaak wszyscy do Mielca. Mam nadzieje, że troche ludzi zgłosi się do wyjazdu. Dziewczyny pokazały, że grają, ograły Bielsko co może świadczyć o walce w Mielcu.
Teraz do wszystkich. Mam nadzieje, że 2 (słownie: dwa) autokary to będzie za mało do Mielca ;p. Ale na poważnie, niech się uzbiera cały jeden autokar i pokażemy w Mielcu jak się kibicuje! Bielszczanie już się przekonali... Parę razy stali cicho, bez dopingu... A trzeba powiedzieć, że było ich około 50! A są w LSK już kolejny sezon i wiedzą jak to się robi ;p -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Narazie na wyjazd jest zapisana śmieszna ilośc osób !!!!!! wejściowek jest ponad 70 , na sektorze na Bielsku było ok. 90 osób więc czegoś tu nie rozumiem !! Jeśli co poniektore osoby myśla że bycie w Klubie Kibica polega na wchodzeniu za darmo na mecze u siebie to sie grubo myli i ta wejściówke szybko straci ! o koszulce nie wpomne...Radze się ogarnąc niektórym osobom i jutro stac pierwszym w kolejce żeby się zapisać na wyjazd ! Śmiesznej liczby 50 osob nie możemy pobic .. wstyd !
Ten post edytował Goły pon, 10 mar 2008 - 17:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 89 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 905 Płeć: Mężczyzna GG: 9925585 Tlen: micael89 ![]() |
bo to jest chyba zart ze w 140 tyś. mieście nie mozna zebrac 50 osób na wyjazd;/
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
jesli osoby z KK maja gdzies wyjazdy to zawsze tak bedzie =/ zdaje mi sie, ze szkoda im czasu na nasza druzyne
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Skoro szkoda czasu na drużynę, to szkoda im czasu na Klub Kibica... Cofnąć legitymacje i już... Nie będą wspierać KK to po kiego w nim mają być? Proste... wywalić...
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Skoro szkoda czasu na drużynę, to szkoda im czasu na Klub Kibica... Cofnąć legitymacje i już... Nie będą wspierać KK to po kiego w nim mają być? Proste... wywalić... zgadzam się zabrać legitymacja i po problemie... skoro te legitymacja służa im TYLKO do darmowego wchodzenia na hale..legitymcji jest chyba 73 a na sektor idzie góra 40 osób.. to gdzie jest ta reszta? :| -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 71 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 901 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Temat dotyczy meczu w Mielcu a nie legitymacji.Dzisiaj na pewno będzie poruszony ten temat więc Ci co mają coś dopowiedzenia będą mogli się wypowiedzieć:)Zapraszam na spotkanie!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Na ten czas..... zadeklarowało się już 51 osób na wyjazd do Mielca.
Wszystkich którzy sie zgłosili i nie tylko zapraszamy z gotóweczką w ilości 18 zł dzisiaj na zebranie KK, które odbędzie sie w hali "Centrum" o godz. 18.00 pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
Fajnie, że już jest 51 osób :-). To teraz zbieramy na drugi autokar ^^ Ten post edytował Zibar wto, 11 mar 2008 - 16:57 -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 948 Płeć: Mężczyzna ![]() |
wracam jeszcze do sprawy legitymacji.przy najblizszej okazji zwracam ja klubowi.kibicuje naszym siatkarkom na kazdy meczu ale sytuacja rodzina niepozwala mi na wyjazdy.poprostu mam chore dziecko i niemoge go zostawic bez opieki.ale to nie oto tutaj chodzi.stac mnie na 10 zl zeby wejsc na mecz.fakt faktem z legitymacja wchodze za friko ale ja i moja malzonka mimo to ze nieplacimy za wejscie dajemy na zbiorki kibicow rownowartosc biletow.wydaje nam sie ze tam kasa bedzie bardziej potrzebna i chlopaki zorganizuja dobra oprawe.pozdrawiam serdecznie i powodzenia w Mielcu
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 229 Dołączył: śro, 06 gru 06 Nr użytkownika: 357 Płeć: Mężczyzna ![]() |
--------------------------------------------------------------------------------
Cytat: Ale trzeba sie cieszyc z punktu i z dwóch setów bo to bedzie bardzo ważne. Bo w koncówce beda sie liczyły także stosunek setów. Mysle ze zwycięstwo nad Dabrową za 3 lub 2 punkty daje ósemke. Wazne ze cały zespół sie podniósł po pierwszym secie. hahaha MARZYCIELE.. a zreszta co ja sie bede produkował i bede mowił kto wygra mecz.. zobaczymy w sobote ale nie bądzcie za pewni bo juz Bielsko i Bydgoszcz sie przeliczyła ![]() do zobaczenia w sobote ![]() To ze strony forum MKS STAL MIELEC, ktoś z DG wszedł i nakreca atmosfer pytanie po? co? i w jakim celu NAstepny post TEGO GOŚCIA Z DG MKS_Dabrowa.G Dołączył: 03 Mar 2008 Posty: 6 Skąd: Dąbrowa Górnicza ! Ostrzeżeń: 1/3/4 Wysłany: Dzisiaj 11:52 -------------------------------------------------------------------------------- cHiNCoR napisał/a: Cytat: MARZYCIELE.. a zreszta co ja sie bede produkował i bede mowił kto wygra mecz.. zobaczymy w sobote ale nie bądzcie za pewni bo juz Bielsko i Bydgoszcz sie przeliczyła ![]() do zobaczenia w sobote ![]() Wiesz idąc twoim tokiem myślenia i prowokowania, to ja mogę powiedzieć, że szkoda żebyście jechali tyle kilometrów, tracili pieniądze i czas. Dostaniecie szybkie 3:0 i pojedziecie z podkulonymi ogonami. Tylko nie rozumiem po co jechać z takimi tekstami. Tak jak napisała SiS wszystko zweryfikuje sobotni mecz. Co do dzisiejszego meczu to zabrakło konsekwencji, kilka razy wyrównywaliśmy, aby następnie głupio tracić punkty. Zgadzam się również z Mielczaninem co do zbyt przewidywalnego rozegrania, ale to nie działo się po raz pierwszy. Przyjęcie było znów słabe, ja zauważyłem, że nasze dziewczyny zamiast obijać blok wciąż grały mocno przed siebie, zabrakło trochę zimnej krwi. Mecz był jak najbardziej do wygrania i to za 3 punkty. Natomiast nagrodę MVP powinna zdobyć Berenika Tomsia, która dzisiaj skończyła niemal wszystkie piłki. W sobotę Dąbrowa, czyli mecz o wejście do 8. Szybkie 3:0.. mam sie śmiać czy płakać? :| My jedziemy po wygrana a jak Wy Z Gedania u siebie nie potraficie wygrac no to zal.. my na WYJEŹDZIE przegraliśmy z nimi 3:2 a Wy u siebie no to o czym my tu rozmawiamy..Własnie my nie wrocimy z podkolonymi głowami bo my wywieziemy 3 lub 2 punkty tylko zastanawia mnie jedno po co Wy do nas przyjechaliście jak to było do przewidzenia 3:0 aha rozumiem po co przyjechalisci aby zobaczyc co to jest hala widowiskowo sporotwa ![]() bye w sobote my prztjedziemy autokarem nie to co Wy busem <lol2> Zalogował się tam i dymi A oto odpowiedź MIELCA stalcok Wiek: 17 Dołączył: 04 Kwi 2007 Posty: 148 Skąd: MIELEC Wysłany: Dzisiaj 14:51 -------------------------------------------------------------------------------- i tak o to we mnie rodzi sie nie chęc do kolejnego klubu którego kibice to cwaniaki i napinacze w necie. gościu jesteście w LSK pierwszy sezon i możęcie pomarzyć o tylu wspaniałych sezonach na najwyżwszym szczeblu i o takich wspaniałych chwilach jakie przeżywaliśmy tutaj w mielcu. i tak jak już pisali moi przedmówcy wszytsko zweryfikuje boisko. nie bądź chłopcze taki do przodu. a i proponuje nie reagować na posty cwaniaczka z Dąbrowy niech sobie tam pisze ..... _________________ Czy wygrywasz czy też nie moja STALO kocham cie w sercu moim jest STAL i na dobre i na złe. STAL MIELEC MAM pytanie CZY JEDNA NIEODPOWIEDZIALNA OSOBA MUSI WYSTAWIAĆ ZŁA OPINIĘ WSZYSTKIM?? Masz człowieku swoje forum pisz na nim a nie głupoty wypisujesz na czyimś i robisz niepotrzebne zamieszanie Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk MKS_Dabrowa.G Odpowiedzi: 56 Wyświetleń: 739 Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: Dzisiaj 11:52 Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk cHiNCoR napisał/a: Cytat: MARZYCIELE.. a zreszta co ja sie bede produkował i bede mowił kto wygra mecz.. zobaczymy w sobote ale nie bądzcie za pewni bo juz Bielsko i Bydgoszcz sie przeliczyła ![]() do zobaczenia w sobote ![]() Wiesz idąc twoim tokiem myślenia i prowokowania, to ja mogę powiedzieć, że szkoda żebyście jechali tyle kilometrów, tracili pieniądze i czas. Dostaniecie szybkie 3:0 i pojedziecie z podkulonymi ogonami. Tylko nie rozumiem po co jechać z takimi tekstami. Tak jak napisała SiS wszystko zweryfikuje sobotni mecz. Co do dzisiejszego meczu to zabrakło konsekwencji, kilka razy wyrównywaliśmy, aby następnie głupio tracić punkty. Zgadzam się również z Mielczaninem co do zbyt przewidywalnego rozegrania, ale to nie działo się po raz pierwszy. Przyjęcie było znów słabe, ja zauważyłem, że nasze dziewczyny zamiast obijać blok wciąż grały mocno przed siebie, zabrakło trochę zimnej krwi. Mecz był jak najbardziej do wygrania i to za 3 punkty. Natomiast nagrodę MVP powinna zdobyć Berenika Tomsia, która dzisiaj skończyła niemal wszystkie piłki. W sobotę Dąbrowa, czyli mecz o wejście do 8. Szybkie 3:0.. mam sie śmiać czy płakać? :| My jedziemy po wygrana a jak Wy Z Gedania u siebie nie potraficie wygrac no to zal.. my na WYJEŹDZIE przegraliśmy z nimi 3:2 a Wy u siebie no to o czym my tu rozmawiamy..Własnie my nie wrocimy z podkolonymi głowami bo my wywieziemy 3 lub 2 punkty tylko zastanawia mnie jedno po co Wy do nas przyjechaliście jak to było do przewidzenia 3:0 aha rozumiem po co przyjechalisci aby zobaczyc co to jest hala widowiskowo sporotwa ![]() bye w sobote my prztjedziemy autokarem nie to co Wy busem <lol2> Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk MKS_Dabrowa.G Odpowiedzi: 56 Wyświetleń: 739 Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: Wczoraj 21:59 Temat: Stal Mielec - Gedania Gdańsk Cytat: Ale trzeba sie cieszyc z punktu i z dwóch setów bo to bedzie bardzo ważne. Bo w koncówce beda sie liczyły także stosunek setów. Mysle ze zwycięstwo nad Dabrową za 3 lub 2 punkty daje ósemke. Wazne ze cały zespół sie podniósł po pierwszym secie. hahaha MARZYCIELE.. a zreszta co ja sie bede produkował i bede mowił kto wygra mecz.. zobaczymy w sobote ale nie bądzcie za pewni bo juz Bielsko i Bydgoszcz sie przeliczyła ![]() do zobaczenia w sobote ![]() [/quote] Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC MKS_Dabrowa.G Odpowiedzi: 12 Wyświetleń: 871 Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-04, 16:44 Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC okej dzięki wielkie ![]() Temat: AZS Poznań - Stal Mielec MKS_Dabrowa.G Odpowiedzi: 86 Wyświetleń: 1120 Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-04, 16:41 Temat: AZS Poznań - Stal Mielec ilu Was było w Poznaniu? PS. ile macie KM do poznania Cała Polska wzdłuż i wszerz wie że mistrzem Dąbrowa jest! Cała Polska wzdłuż i wszerz wie że mistrzem Dąbrowa jest! admin: tylko bez takich napinek Temat: Stal Mielec - Muszynianka Muszyna MKS_Dabrowa.G Odpowiedzi: 52 Wyświetleń: 400 Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-03, 13:17 Temat: Stal Mielec - Muszynianka Muszyna Gratuluje wygranej nad Muszyną ![]() Cała Polska wzdłuż i wszerz wie ze mistrzem Dąbrowa jest! Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC MKS_Dabrowa.G Odpowiedzi: 12 Wyświetleń: 871 Forum: sezon 2007/2008 Wysłany: 2008-03-03, 13:14 Temat: MMKS Dąbrowa Górnicza- KPSK STAL MIELEC Ja mam taki pytanko ile jechaliście do nas?;> `Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie! MKS! Pozdrowienia z Dąbrowy Górniczej ![]() TO SĄ WSZYSTKIE POSTY TEGO GOŚCIA Z DG, reszte pozostawie bez komentarza..... Ten post edytował Robert123 wto, 11 mar 2008 - 21:03 |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No ale skąd wiadomo, że to gość z Dąbrowy?Kretyn jakis i napinacz, jakieś dziecko neostrady dorwało się do tatusia kopma i i tyle.Na meczach u nas nie ma takich głupich tekstów, bo pewnie nie dostał od rodziców 5 zł na bilet, to sie teraz napina na klawiszach.Co do sobotniego meczu to jest to wielka niewiadoma do ostatniego gwizdka.Każdej ze stron grunt się zaczął palić pod nogami to i bedziemy świadkami walki o każdą piłkę - po obu stronach siatki.
wracam jeszcze do sprawy legitymacji.przy najblizszej okazji zwracam ja klubowi.kibicuje naszym siatkarkom na kazdy meczu ... Nie widzę powodu dla którego musisz oddawać legitymację... ale wszystko omówimu jak się spotkamyCo do samego wyjazdu, to prosze osoby, ktore nie zapłaciły o dostarczenie pieniedzy na czwartkowe spotkanie, jutro bedeziemy znali koszt przejazdu busem to napisz co i jak! Ten post edytował Zibar wto, 11 mar 2008 - 22:07 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dodatkowe zapisy na wyjazd odbędą się w czwartek godz. 18.00 do 18.30 przed portiernią hali "Centrum". W rozwinięciu ważne informacje...
Zbiórka przed wyjazdem: 11.45 wyjazd: 12.00 powrót: ok 22.00-23.00 Mamy jeszcze tylko 6 wolnych miejsc na dodatkowy 20 osobowy BUS! Koszt przejazdu pozostaje bez zmian - 18 zł. Wejście na mecz: 10 zł - cały 6 zł - za okazaniem legitymacji uczniowskiej/studenckiej/emeryta itp. (prosimy o zabranie ważnych legitymacji uprawniających do zniżek i drobnej kwoty na opłacenie wejścia. Zbiórka odbędzie się podczas podróży.) Osoby nieletnie oświadczenia od rodziców z pozwoleniem na wyjazd Wszystkich zapisanym dziękujemy a chętnych serdecznie zapraszamy !!! Ten post edytował Zibar śro, 12 mar 2008 - 16:01 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
No ale skąd wiadomo, że to gość z Dąbrowy?Kretyn jakis i napinacz, jakieś dziecko neostrady dorwało się do tatusia kopma i i tyle.Na meczach u nas nie ma takich głupich tekstów, bo pewnie nie dostał od rodziców 5 zł na bilet, to sie teraz napina na klawiszach.Co do sobotniego meczu to jest to wielka niewiadoma do ostatniego gwizdka.Każdej ze stron grunt się zaczął palić pod nogami to i bedziemy świadkami walki o każdą piłkę - po obu stronach siatki.Nie widzę powodu dla którego musisz oddawać legitymację... ale wszystko omówimu jak się spotkamy Co do samego wyjazdu, to prosze osoby, ktore nie zapłaciły o dostarczenie pieniedzy na czwartkowe spotkanie, jutro bedeziemy znali koszt przejazdu busem to napisz co i jak! własnie jakies lamusy sie rejestruja i komentuja..:/ nawet była gadka na KK zeby nie reagowac na ich posty u nas to daja dodatkowo u siebie :/ -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: niedziela, 12 października 2025 - 01:36 |