![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Bębnów ile? Jeden (cyfrą 1) ;p. Drugi był pożyczany od kogoś tylko nie wiem od kogo :). Ale fakt, bębny by się przydały tak jak i inne "gadżety" dla KK
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 421 Dołączył: pią, 23 lis 07 Skąd: Mydlice Nr użytkownika: 893 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakby znalazły się jakieś bębny to ja mogę iść na kolejnego "pana bum bum" (jak to ma Radek u siebie w podpisie napisane, hehe
![]() Jeśli ktoś robił fotki, to niech tutaj wrzuci :) |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 50 Dołączył: nie, 16 gru 07 Nr użytkownika: 953 Płeć: Mężczyzna ![]() |
do dyspozycji mamy chyba 3 bębny, na nastepnym meczu postaramy się żeby wszystkie były w użyciu.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 9 Dołączył: czw, 06 gru 07 Nr użytkownika: 930 Płeć: Mężczyzna GG: 7678372 ![]() |
no i super :)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Gratulacje dziewczyny za zwyciestwo i dla Krysi za MVP:) Teraz pare tygodni przerwy a pozniej wycieczka do Bydgoszczy:)
-------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
a bydgoszcz do tylu 3:1 z bielskiem i cos slabo graja w lidze :) oby nie wrocily do pelni dyspozycji po przerwie :)
-------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Do dyspozycji to sobie mogą wracać :). Ale po meczu z nami xD
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 29 gru 07 Nr użytkownika: 999 Płeć: Mężczyzna GG: 3657168 Skype: brak Tlen: brak ![]() |
kurde następnym razem idę do was czyli KK siedziałem na wysuwanych krzesełkach śpiewałem ale nikt inny nie chciał tylko klaskali a ii jeszcze jedno ile zebraliście kasy w tych puszkach ja się dorzuciłem
Ten post edytował kwintosz sob, 29 gru 2007 - 21:41
Powód Edycji: Mod: poprawiona składnia
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 90 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: Strzemky Nr użytkownika: 921 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Nie no pięknie było.... :) Pozytywnie mnie zaskoczyły dziewczyny... A co do ludzi siedzących w sektorze KK i nic nie śpiewających, nie będę się wypowiadał... Rozumiem, że tym dziadkom "należy się miejsce" za to że są z klubem od iluś tam lat... Niech będzie... Ale te dzieciaczki?? Lekka przesada... Trzeba by coś z tym zrobić, bo zajmują miejsce tym, którzy na prawde pomogliby nam w dopingu...
![]() pozdr... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() EC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 547 Dołączył: nie, 16 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza-Centrum Nr użytkownika: 958 Płeć: Mężczyzna GG: 9808465 ![]() |
Dokladnie, lepiej aby bylo mniej osob, ale dajacych z siebie wszystko przez czaly mecz, nawet jak dziewczyny przegrywaja. Nie tak jak to dzis pokazali kibice z Mielca.
Wypowiedzi z forum Stali: Mecz w Dąbrowie będzie o wiele trudniejszy od tego w Gdańsku, ale nasze powinny ugrać przynajmniej 2 pkt. i wygrać pierwszy mecz na wyjeździe. Ja wierze ze wygramy za 3 pkt dlatego jade na mecz z cala ekipka! Pokazemy w Dabrowie jak sie powinno kibicowac! To sie lekko przeliczyli, szczegolnie z tym kibicowaniem:) Ten post edytował Michael sob, 29 gru 2007 - 20:55 -------------------- Nikt nie rozumiał w jaki sposób można sobie zapewnić "korzystne miejsce w tabeli" bez ustawiania meczów, ale przyznanie scudetto Interowi wreszcie wyjaśniło tajemnicę.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
ano dzis doping duzo slabszy niz w Bielsku, ale ok brakowalo czasami zgrania. Mnie denerwowalo troche te puszczanie muzyki na fula bo wszystko zagluszala :)) teraz Bydgoszcz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
ano dzis doping duzo slabszy niz w Bielsku, ale ok brakowalo czasami zgrania. Mnie denerwowalo troche te puszczanie muzyki na fula bo wszystko zagluszala :)) teraz Bydgoszcz. tyeraz nie przeszkadza muza zbytnio, w pierwszych 2 meczach u siebie to byla porazka ostra -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
Tylko mam pytanie czemu wody znów nie rozdawali??
![]() Nie miałem sił już po 1secie ale gra naszych zawodniczek dodawały mi siły !! xD -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
ja zawsze mam swoja, a dzisiaj robilem jako wypozyczalnia :) najpierw dla dziadkow na tylach, a potem na dole
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
to Ty kręciłeś jak "leciało" konfetti? Wrzucaj na neta:P
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 48 Dołączył: sob, 22 gru 07 Skąd: DG - Reden Nr użytkownika: 980 Płeć: Mężczyzna GG: 6677421 ![]() |
mam pytanie, niestety nie moglem byc na ostatnim zebraniu KK kiedy bedzie nastepna okazja sie zapisac i dowiedziec sie informacji o wyjezdzie do bydgoszczy. Spiker cos mowil ale kibicowalem wiec nie pamietam hehe
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 10 Dołączył: czw, 29 lis 07 Nr użytkownika: 915 Płeć: Mężczyzna GG: 9831873 ![]() |
Witam!!
Mecz był bardzo fajny. Mam nadzieje, że dobra passa już nie opuści MKS'u i dziewczyny w nowym roku pokażą na co ich stać. Szkoda, że na meczu nie było Gołego i naszego bębniarza, którzy zawsze dawali z siebie 110% . Goły wracaj do nas! ohmy.gif |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 1 Dołączył: sob, 29 gru 07 Skąd: hnnnn Nr użytkownika: 1,000 Płeć: Kobieta GG: 42 Skype: 32 Tlen: 23 ![]() |
Mecz Był eextraa ^^
Gradło boli ale jak zawsze- było warto ![]() Mnie kurde denerwowli te dziadki, siedziałam kilka siedzeń obok i poprostu jak oni wołali czy cuśś ^^ Masakra i tyyle ;D Ale dziewczyny świetnie dziś zagraały ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Z Bocianem też było dobrze.... Tylko że wiadomo to był jego pierwszy raz
![]() Pierwszy raz zawsze boli ![]() Po za tym dzisiaj dziewczyny grały jak z bajki i bardziej się chyba interesowaliśmy meczem niż dopingiem ![]() Wg. mnie było dobrze :) |
|
|
![]()
|
|
![]() Legitymacja #07 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 245 Dołączył: pią, 14 gru 07 Nr użytkownika: 950 Płeć: Mężczyzna GG: 5994649 ![]() |
mam pytanie, niestety nie moglem byc na ostatnim zebraniu KK kiedy bedzie nastepna okazja sie zapisac i dowiedziec sie informacji o wyjezdzie do bydgoszczy. Spiker cos mowil ale kibicowalem wiec nie pamietam hehe ![]() 10 stycznia chyba o 18 Ten post edytował Franek8 nie, 30 gru 2007 - 10:37 -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 22:19 |