![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
A co z OBI na tyłach CH Pogoria? Teren niby przygotowali i teraz nic się tam nie dzieje.... Jakoś ostatnio (2 tygodnie byłem na urlopie więc już może po wszystkim) rozstrzygały się konkursy na wykonawców OBI także myślę, że jakoś pod koniec lata może na początku jesienie ruszy budowa (jak włączę drugiego kompa ![]() [Edycja] Poszukałem i znalazłem info: "termin realizacji: III kwartał 2009 r. - II kwartał 2010 r.". W Tychach rozpoczęli budowę bodajże we wrześniu 2008 zakończyli w kwietniu 2009 więc myślę, że mniej więcej tak to i u nas będzie tylko trzeba zrobić +1 do roku ![]() Ten post edytował vacu nie, 02 sie 2009 - 14:57 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jakoś ostatnio (2 tygodnie byłem na urlopie więc już może po wszystkim) rozstrzygały się konkursy na wykonawców OBI także myślę, że jakoś pod koniec lata może na początku jesienie ruszy budowa (jak włączę drugiego kompa ![]() [Edycja] Poszukałem i znalazłem info: "termin realizacji: III kwartał 2009 r. - II kwartał 2010 r.". W Tychach rozpoczęli budowę bodajże we wrześniu 2008 zakończyli w kwietniu 2009 więc myślę, że mniej więcej tak to i u nas będzie tylko trzeba zrobić +1 do roku ![]() dzieki za info.....a może wiesz coś kiedy ruszy dalszy remont komisariatu? Szkielet odrestaurowany jak stał tak stoi..... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
Rozpoczęli budowę OBI. W każdym bądź razie zwieźli biuro budowy.
Powód Edycji: Mod. Przeniesiony
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
w niedziele w trakcie koncertu Bajmu byłem obejrzec tamtą okolice i zauwazyłem brak duzej czesci metalowego ogrodzenia, ale myslałem ze to efekt jakis dewastacji, a tu prosze, wazne ze cos sie zaczyna dziac tam, olo prosimy o biezace relacjonowanie.
Tymczasem budynek po komisariacie w stanie surowym bez okien i dachu do wynajmu ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
No nareszcie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
po co te markety, przecież już pogoria ledwo zipie. 2 lata i to poupada wszystko
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,171 Dołączył: pon, 01 wrz 03 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 18 Płeć: Mężczyzna GG: 1387662 ![]() |
po co te markety, przecież już pogoria ledwo zipie. 2 lata i to poupada wszystko Martwisz się jakby Ci ktoś kazał inwestować w te markety. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 31 gru 09 Nr użytkownika: 3,090 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
On nie napisał głupoty. Jakby było tak dobrze to by zamykali sklepy? Utrzymywałbyś coś nierentownego? Myślisz, że po co te koncerty? Żeby tylko zrobić ludziom przyjemność? Tym co tracą pracę nie jest tak do śmiechu
![]() ![]() ![]() Ten post edytował mydliczek śro, 16 wrz 2009 - 23:00 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 207 Dołączył: pon, 26 lut 07 Skąd: Mydlice północ Nr użytkownika: 508 Płeć: Mężczyzna ![]() |
On nie napisał głupoty. Jakby było tak dobrze to by zamykali sklepy? Utrzymywałbyś coś nierentownego? Myślisz, że po co te koncerty? Żeby tylko zrobić ludziom przyjemność? Tym co tracą pracę nie jest tak do śmiechu ![]() ![]() ![]() To chyba nie do końca ten wątek, ale niech będzie: Większość sklepów które zostały zamknięte (Monnari, Hot Oil, nie wiem jaka jest kondycja exi) zostały zamknięte nie dlatego, że nie miały obrotów w CH Pogoria, tylko dlatego, że upadła cała sieć sklepów. Rentowność konkretnej placówki nie ma nic do tego. Węc nie oceniałbym kondycji całego centrum handlowego po kondycji dwóch czy trzech butików. Fakt, że zasłonięte czarną folią witryny exi działają na wyobraźnię, ale do zamknięcia całego centrum jeszcze daleka droga... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 293 Dołączył: pią, 08 kwi 05 Nr użytkownika: 139 Płeć: Mężczyzna ![]() |
No może do zamknięcia centrum faktycznie bardzo daleka droga i po części masz rację. To nie te czarne folie tak na mnie zadziałały. I nie oceniam po dwóch, trzech butikach. Orientuję się mniej więcej jaki jest ruch w Pogorii. Monari, Hot Oil, Reporter jakoś działają w innych centrach, więc nie wiem czy masz rację. Długo nie mogą znaleźć najemcy po Monnari, nie mówiąc o Hot Oil. Ciekawe jak szybko znajdą na tak dużą powierzchnię jaką miał Exi Sport. No i jakoś nie powstał Sfinks, a i cały zabytkowy komisariat straszy
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
Ledwo zipie ? ![]() ![]() Człowieku zastanów się co piszesz na forum a nie takie głupoty piszesz ![]() nie buhahaha człowieku tylko wejdź sobie do pogorii i zobacz, 4-5 sklepów zamkniętych, konstrukcja się rozpada, a sytuacja na rynku pracy w DG, będzie się tylko pogarszać, a co za tym idzie, mniej pieniędzy na durne wydatki. Bo co mamy w Pogorii oprócz reala, zestaw sklepów z rzeczami które są do niczego, jakościowo marnych, przyciągające jedynie promocjami gównarzerie. |
|
|
![]() ![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 38 Dołączył: śro, 31 gru 09 Nr użytkownika: 3,090 Płeć: Mężczyzna ![]() |
nie buhahaha człowieku tylko wejdź sobie do pogorii i zobacz, 4-5 sklepów zamkniętych, konstrukcja się rozpada, a sytuacja na rynku pracy w DG, będzie się tylko pogarszać, a co za tym idzie, mniej pieniędzy na durne wydatki. Bo co mamy w Pogorii oprócz reala, zestaw sklepów z rzeczami które są do niczego, jakościowo marnych, przyciągające jedynie promocjami gównarzerie. Oj człowieku myśl podobno myślenie nie boli :DPo pierwsze jeśli konstrukcja jak ty to napisałeś rozpada to pierwszej jakieś kontroli od razu zamknęli by CH będę czekał cierpliwie czy zamkną w najbliższym roku CHCzyżby masz na myśli sklepy : komputerowe,z modną odzieżą, z biżuterią oraz kino fast fooda ? No tu bym się z tobą nie zgodził ponieważ takie jak to ty nazwałeś sklepy dla * gówniarzenari* ja określę normalnie nastolatkowie są nie tylko dla nich. Czyżby każda para ( mówię tu osobach które mają 18 lat ) to nadal nastolatkowie ? ![]() On nie napisał głupoty. Jakby było tak dobrze to by zamykali sklepy? Utrzymywałbyś coś nierentownego? Myślisz, że po co te koncerty? Żeby tylko zrobić ludziom przyjemność? Tym co tracą pracę nie jest tak do śmiechu On mnie rozśmieszył ponieważ ta jego pewność że za dwa lata upadnie sklep czyżby jest jasnowidzem że widzi przyszłość sklepu ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
to nie jest pewność, tylko ocena sytuacji. Mówisz, że przeciekający dach i ciągłe poprawki w konstrukcji tego okrągłego wybiegu to fachowa robota ? Mówisz, że te sklepy z ciuchami, które wyglądają jak z lumpeksu, zarabiają krocie w pogorii, mówisz, że kawiarnie zamknęli bo miała świetne obroty ? Mówisz, że zamykają te sklepy bo im się świetnie powodzi ? Mówisz, że kryzys poszedł w las, a w DG bezrobocie spada na łeb na szyje, a ludzie rzucają się na sklepy ? To ja Ci mówie, że to Ty mnie rozśmieszasz.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
to nie jest pewność, tylko ocena sytuacji. Mówisz, że przeciekający dach i ciągłe poprawki w konstrukcji tego okrągłego wybiegu to fachowa robota ? Mówisz, że te sklepy z ciuchami, które wyglądają jak z lumpeksu, zarabiają krocie w pogorii, mówisz, że kawiarnie zamknęli bo miała świetne obroty ? Mówisz, że zamykają te sklepy bo im się świetnie powodzi ? Mówisz, że kryzys poszedł w las, a w DG bezrobocie spada na łeb na szyje, a ludzie rzucają się na sklepy ? To ja Ci mówie, że to Ty mnie rozśmieszasz. łał czyżby pan ma dane dotyczące obrotu danych sklepach ? pan nie ma chyba nie ma dostępu do takich danych to skond wie że dany sklep upada ? Zamykają że nie mają rentowności albo upada cała firma albo po prostu ktoś za wynajem podniósł cenę i tyle nie zgodzili się zamknęli odział w CH. I tyle i pan nie zakładaj że dany sklep od razu upada ;] Wiele czynników tu działa i tyle ![]() Oj panie kilkanaście razy byłem w CH i nigdzie nie widziałem robotnika dach robiącego intp. a bywam tam często i nie widziałem przeciekającego dachu ;] Oj to nie wiem jakie ciuchy nosisz zresztą są każdy ma gust i o nich się nie mówi jeden woli z markowego sklepu drugi woli z targu za połowę ceny wie pan o gustach się nie mówi. Kryzysów było dużo więc jest teraz dwa 10 lat to będzie historia odpowiem tak ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Czytać się Panie tego nie da. Przeciekającego dachu Pan nie widział? To chyba był Pan w innym centrum handlowym...
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 221 Dołączył: pią, 15 gru 06 Skąd: Ujejsce City Nr użytkownika: 370 ![]() |
Łukasz 1212 ma chyba 12 lat, ale nie pytajcie skond o tym wiem. Choć za moich czasów nawet jak się miało 12 lat to w szkole uczyli pisać po gramatycznemu.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
łał czyżby pan ma dane dotyczące obrotu danych sklepach ? pan nie ma chyba nie ma dostępu do takich danych to skond wie że dany sklep upada ? Zamykają że nie mają rentowności albo upada cała firma albo po prostu ktoś za wynajem podniósł cenę i tyle nie zgodzili się zamknęli odział w CH. I tyle i pan nie zakładaj że dany sklep od razu upada ;] Wiele czynników tu działa i tyle ![]() Oj panie kilkanaście razy byłem w CH i nigdzie nie widziałem robotnika dach robiącego intp. a bywam tam często i nie widziałem przeciekającego dachu ;] Oj to nie wiem jakie ciuchy nosisz zresztą są każdy ma gust i o nich się nie mówi jeden woli z markowego sklepu drugi woli z targu za połowę ceny wie pan o gustach się nie mówi. Kryzysów było dużo więc jest teraz dwa 10 lat to będzie historia odpowiem tak ![]() ![]() hehehehe, apokalipsa, jak mówi, jedna z moich ulubionych nauczycielek. Nic tak nie poprawia humoru, jak ludzie zakochani w hipermarketach |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Savalas chyba nie wolisz tej laki? Miejsce zaraz obok hali huty i raczej nic lepszego by tam nie powsta
Przygotowania do budowy OBI coraz barzdiej zaawansowane. -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:31 |