![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: czw, 13 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 945 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Witam ponownie
Co do ilosci kalendarzy to podajcie mi mniej wiecej orientacyjna liczbe ile kalendarzy potrzebujecie? Ile jest poprostu chlonkow klubu kibica +/- 10 sztuk.? Caly naklad to 1000 szt. Cieszylbym sie bardzo jakby tylu bylo kibicow z KK ![]() ![]() Informacje jaka dostalem 15 minut temu z drukarni wynika ze nie dadza rady mi na srode rano dostarczyc kalendarzy ze bedzie to dopiero w piatek. Krew mnie juz zalewa z ta drukarnia bo to juz 3 przesuniecie terminu. Wlasciciel zaklinal sie ze na piatek beda gotowe na 100% Czy bedzie mozliwe spotkanie sie z wami w piatek po godzinie 16?? Przepraszam za zamieszanie ale nie wynika ono z mojej winy. Chyba przesadzilismy z wygladem tego kalendarza ale chcielismy zeby byl wyjatkowy. Pozdrawiam Piotrek |
|
|
![]()
|
|
![]() Klub.Kibica #020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 779 Dołączył: czw, 27 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Manhattan :) Nr użytkownika: 995 Płeć: Mężczyzna GG: 5955911 ![]() |
W klubie kibica jest chyba 73 osoby bo na ostatnim zebraniu jakiś koleś dostał chyba ostatnia wejściówkę
![]() To przynieś ok. 100 bo może ktoś kilka weźmie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: czw, 13 gru 07 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 945 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Tylko ustalmy jakis termin i godzine zebym mogl sie z wami spotkac.
|
|
|
![]()
|
|
PAN BUM BUM! ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 184 Dołączył: pią, 30 lis 07 Skąd: RedeN! Nr użytkownika: 918 Płeć: Mężczyzna ![]() |
a ja myślę że jak 50 pójdzie to będzie dobrze.. a co do spotkania w piątek to możesz ewentualnie ustalić sobie jakieś z tymi osobami które ten kalendarz chcą kupić...
Z kibicowskim pozdrowieniem! -------------------- STOP MILICYJNEJ PROWOKACJI!!
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Na hale to zablisko nie mam ... szkoda, ze nie bedzie w czwartek, bo w piatek napewno mnie nie bedzie. Moze na meczu, na sektorze ?
![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja mam pytanie. Kto jest na styczniowej stronie? Bo się człowiek nie zdąży napatrzyć
![]() |
|
|
![]()
|
|
Na styczniowej kartce jest chyba Kasia Wysocka jako numer 1
Macie jakies propozycje zeby sie gdzies spotkac w piatek lub moze w sobote? |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Ja tam moge wszędzie ;p... Zależy jakby Ci było lepiej =]. Jedną sztukę zawezme oczywiście
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 53 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Gdańsk/DG Nr użytkownika: 906 Płeć: Mężczyzna GG: 3176132 ![]() |
Może ktoś podać chociaż jeden konkretny punkt gdzie będzie można kupić kalendarz, lub czy jeżeli już zostanie ustalony termin spotkania z KK czy osoba z poza klubu będzie mogła przyjść i kupić kalendarz na tym spotkaniu ?
|
|
|
![]()
|
|
KK25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 975 Dołączył: czw, 29 lis 07 Skąd: Manhattan Nr użytkownika: 917 Płeć: Mężczyzna GG: 5456583 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
KK # 38 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 524 Dołączył: pon, 26 lis 07 Nr użytkownika: 900 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ludzie , ochłońcie. Na meczu z Białymstokiem będzie prowadzona sprzedaż szalików , nie możecie SE wtedy kupic i kalendarza ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 802 Dołączył: pon, 26 lis 07 Skąd: Strzemieszyce Nr użytkownika: 902 Płeć: Mężczyzna Tlen: prosty3 ![]() |
Ludzie , ochłońcie. Na meczu z Białymstokiem będzie prowadzona sprzedaż szalików , nie możecie SE wtedy kupic i kalendarza ? a to zalezy za ile bedzie wtedy ten kalendarz ![]() -------------------- 07/08 :))
|
|
|
![]()
|
|
KK #14 ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 161 Dołączył: wto, 27 lis 07 Nr użytkownika: 909 Płeć: Mężczyzna GG: 6421403 ![]() |
Pokażesz karnet klubu kibica i zgodnie z obietnicą będzie po 20 zł
![]() Przynajmniej mam taką nadzieje ![]() |
|
|
![]()
|
|
Oczywiscie ze kazdy bedzie mogl kupic kalendarz na ewentualnym spotkaniu KK. Co do samego spotkania to jest ono po to, zebyscie mogli jako pierwsi dostac te kalendarze bo nie wiem jak CSiR rozwiaze sprawe sprzedazy kalendarzy na meczach czy w kasach i bog jeden wie gdzie. My bedziemy sprzedawac kalendarze u siebie w firmie i w paru miejsach.
Kazdy kto bedzie mial legitymacje KK moze nabyc kalendarz po cenie 20 PLN |
|
|
![]()
|
|
![]() Ja tutejszy, z bagna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Moderator Sport Postów: 841 Dołączył: czw, 07 gru 06 Skąd: D.G. Nr użytkownika: 359 Płeć: Mężczyzna GG: 1276813 ![]() |
Jutro na spotkaniu KK (godz. 18.00) ustalimy termin sprzedaży kalendarzy:)
Na tę chwilę planujemy "spotkanie" z kalendarzami w najbliższą sobotę o godz. 11.00. Szczegóły jutro. Zapraszamy. pozdr... -------------------- To, co w pojedynkę jest ciężką próbą, w grupie przyjaciół staje się żartem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
może sporządzić listę chętnych?
![]() -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 198 Dołączył: śro, 14 lis 07 Nr użytkownika: 882 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Najlepsza lista to z zapłaconymi pieniądzmi.Dzisiaj o 17.00 sparing z Gwardią Wrocław.
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Sparing pewna sprawa, na stronie klubu pisze. Ale czy można przyjść...to nie wiem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:03 |