![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To przez ten śnieg nie mogę sobie normalnie czytać a tym bardziej pisać na forum, bo mi muli i zatrzymuje obraz i całego kompa?! ![]() Trzeba kompa wymienić kolego ![]() Ten post edytował Sebastian22 pią, 25 gru 2009 - 15:49 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja tam liczę na nową skórkę forum i logo (niekoniecznie świąteczne), bo obecne trochę nie pasuje do współczesnych czasów, trochę nowoczesności przyda się:)
Ten post edytował xMarcinx pią, 25 gru 2009 - 16:27 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Jesli znajda sie chetni do zrobienia nowego logo to byloby bardzo fajnie. Jak byloby kilka propozycji to moglby byc konkurs i glosowanie. Jesli ktos z Was ma czas i lubi sie pobawic to czekamy na propozycje. Nagrod pienieznych oczywiscie nie bedzie
![]() ![]() PS. Ten snieg na Swieta to juz tradycja ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,493 Dołączył: czw, 20 lis 08 Skąd: DG Nr użytkownika: 2,576 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja osobiście myślałem o domyślnej skórce z IPB 3 ( http://william-hook.com/wp-content/uploads...-Win-Forums.png ) i logiem coś pod te z forum Katowic http://forum.katowice.pl/styles/etechgreen...t/site_logo.png czyli herb w odpowiedniej perspektywie i napisy fajna czcionka.
Ten post edytował xMarcinx pon, 28 gru 2009 - 10:11 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,385 Dołączył: pon, 13 sie 07 Nr użytkownika: 782 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To ja już wolę takie logo jakie jest obecnie. Dla mnie ma ono duszę...
Ten post edytował Kamil_ pon, 28 gru 2009 - 10:19 |
|
|
![]()
|
|
Ee obecne logo nie jest ładne - jest skalowane co widać ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Degland przyslal ciekawa propozycje nowego logo! Naleza mu sie
![]() Czekam na pozwolenie na upublicznienie, a moze zrobi to sam ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 29 Dołączył: śro, 11 lip 07 Nr użytkownika: 755 Płeć: Mężczyzna ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
Jestem na tak:) Tylko jeszcze coś z obecna skórka, gdyż ta zgniata zieleń nie bardzo pasuje - z tym powinno być łatwiej, bo skórek na IPB jest multum
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Jak dla mnie zajebista
![]() I od Nowego Roku mamy jak znalazł nowy wygląd forum ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 168 Dołączył: pon, 27 mar 06 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 196 Płeć: Kobieta ![]() |
No,a bardziej to optymistyczne nie może być. Forum Sosnowiec ma weselszą szatę i logo,a tu za przeproszeniem szaro jak...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 609 Dołączył: pią, 23 mar 07 Nr użytkownika: 612 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Ktoś mi może powiedzieć dlaczego zamiast normalnych stron widzę zazwyczaj jeden post i jakieś drzewko pod nim? To kwestia ustawień czy nastąpiła jakaś zmiana? Kompletnie mi to nie pasuje.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,635 Dołączył: pon, 16 lut 09 Skąd: Centrum Nr użytkownika: 3,199 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Kwintosz z 2008 roku:
CYTAT Nad pierwszym postem każdego tematu do którego wejdziesz masz przycisk "opcje".
Zmień sobie tam tryb wyświetlania z "Drzewo" na "Standardowy" i wszystko będzie ok. -------------------- pozdrawiam,
Sylwester Dominik Historia miasta uwieczniona na fotografiach i pocztówkach. Zapraszam na www.dawnadabrowa.pl i www.facebook.com/dawnadabrowa |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 87 Dołączył: pią, 22 gru 06 Nr użytkownika: 381 Płeć: Kobieta ![]() |
Dzięki
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 21:13 |