![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Tzn.
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
jak widzicie nastapila reorganizacja sportu. Tematy z siatkowki beda wyswietlane na oficjalnej stronie MKSu, podobnie jak na ZI. Forum MKS-u bedzie "u nas"
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
juz jest w strefie kibica http://www.mks.dabrowa.pl/show,strona,404,s,179,item.html
|
|
![]()
|
|
Problem zalacznikow rozwiazany! (mam nadzieje
![]() sprawdzcie tu, czy lisc Sebastiana sie Wam otwiera takze pod IE i Firefoxem -> http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?showtopic=2435 Przyczyna byla wersja PHP na serwerze, po wymuszeniu przed chwila zmiany z 4.4.7 na 5.1.6 jest juz ok PS. Jesli umieszczacie wiecej zdjec to wrzucajcie jednak lepiej na zewnetrzne serwisy ( bo miejsce sie nam bedzie kurczylo i kiedys bedzie trzeba je kasowac) np Imageshack bezposrednio przy pisaniu lub we wlasnym zakresie fotosik itp -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Problem zalacznikow rozwiazany! (mam nadzieje ;)) sprawdzcie tu, czy lisc Sebastiana sie Wam otwiera takze pod IE i Firefoxem -> http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?showtopic=2435 Przyczyna byla wersja PHP na serwerze, po wymuszeniu przed chwila zmiany z 4.4.7 na 5.1.6 jest juz ok PS. Jesli umieszczacie wiecej zdjec to wrzucajcie jednak lepiej na zewnetrzne serwisy ( bo miejsce sie nam bedzie kurczylo i kiedys bedzie trzeba je kasowac) np Imageshack bezposrednio przy pisaniu lub we wlasnym zakresie fotosik itp No teraz super. Mój liść babcinej paproci sie powiększa az miło.....dzieki za naprawienie tego. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Yeaaaaah! W końcu! Brakowało tego, no i dużo osób nie wiedziało i wrzucało wszelkiego rodzaju fotki normalnie
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
When you love a woman you tell her that she's the one (..)" |
|
|
![]()
|
|
Dodanych ponad 100 emotikon
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 336 Dołączył: pią, 01 cze 07 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 717 Płeć: Mężczyzna GG: 1385735 Skype: parulski1 Tlen: filipparulski1 ![]() |
ale fajne
![]() ![]() Ten post edytował filip13 nie, 13 sty 2008 - 12:10 -------------------- ![]() nasza miłość nasza duma, wiara co przetrwała w nas!!! |
|
|
![]()
|
|
Na forum zostaly wprowadzone "przyjazne linki". Dotyczy to podforow, tematow, profili itp.
W przypadku tematow dziala dla pierwszej strony tematu, nie dla kolejnych. Spowodowane jest to "dynamicznym" generowaniem forum. Powinno to znacznie pomoc robotom indeksujacym a tez moze przyda sie uzytkownikom. Przyklad: zamiast KOD http://www.dabrowa-gornicza.org/index.php?showtopic=2426&st=0 jest KOD http://www.dabrowa-gornicza.org/Nowy-wyglad-forum-t2426.html
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Ale milusi ten kurczaczek
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,268 Dołączył: śro, 09 mar 05 Skąd: DG - Gołonóg Nr użytkownika: 130 Płeć: Mężczyzna GG: 3030588 ![]() |
Ta poprawka loga, ładniej by wyglądała jak nowe zdjęcia pojawiłyby się także po lewej stronie a nie tylko prawej.. Swoją drogą w ogóle to logo miało być tymczasowe a już tyle czasu się utrzymało..
![]() Ten post edytował kwintosz nie, 19 kwi 2009 - 16:28 -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
moze rzeczywiscie
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 1,189 Dołączył: nie, 26 cze 05 Skąd: z bagien Nr użytkownika: 148 Płeć: Kobieta ![]() |
Ooo, i w tym roku pada śnieg na Święta. Wesoło
![]() |
|
|
![]()
|
|
A może by tak jakąś świąteczną skórkę?
![]() -------------------- "(...) When you love a woman you tell her that she's really wanted
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,772 Dołączył: śro, 05 maj 04 Skąd: Gołonóg Nr użytkownika: 87 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 160 Dołączył: śro, 26 gru 07 Nr użytkownika: 993 Płeć: Mężczyzna GG: 4723472 ![]() |
Beznadzieja ten śnieg, tak trochę podchodzi pod amatorszczyznę, mam sprzęt całkiem mocny a i tak utrudnia mi on przeglądanie forum.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 282 Dołączył: pon, 28 sty 08 Skąd: 42-530 Nr użytkownika: 1,063 Płeć: Mężczyzna GG: 4757707 ![]() |
Pamietam ze jak wrzucilem gdzies ten snieg, tez sie niektrozy skarzyli. Ktoras przegladarka go nie lubi, chyba Firefox. U mnie Opera i 0 problemu. Doraznie mozecie sobie javascript wylaczyc.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 343 Dołączył: wto, 27 lis 07 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 910 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Pamietam ze jak wrzucilem gdzies ten snieg, tez sie niektrozy skarzyli. Ktoras przegladarka go nie lubi, chyba Firefox. U mnie Opera i 0 problemu. Doraznie mozecie sobie javascript wylaczyc. Ja mam Firefoxa i wszystko jest w jak najlepszym porządku ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Beznadzieja ten śnieg, tak trochę podchodzi pod amatorszczyznę, mam sprzęt całkiem mocny a i tak utrudnia mi on przeglądanie forum. Może pod amatorszczyznę, ale za to jaki klimatyczny, a to się chyba liczy. Poza tym mnie tam nie utrudnia przeglądania. W Chrome'ie wszystko w jak najlepszym porządku jest ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
To przez ten śnieg nie mogę sobie normalnie czytać a tym bardziej pisać na forum, bo mi muli i zatrzymuje obraz i całego kompa?!
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 16:32 |