![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
poprawilem wyglad wydarzen i chyba teraz duzo lepiej. Usunalem tez zbedne belki i naglowek urodzin. Nie jest potrzebny bo bedzie zawsze info - albo ze nikt nie obchodzi, albo ze dzisiaj obchodza
![]() Potem to jeszcze "dopracuje" -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja mam takie pytanie. Czy u góry w wydarzeniach nie dało by się zainstalować belki zielonej a pod wydarzeniami belki ciemno szarej tak jak to było na początku?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Sportowa Dąbrowa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: MODERATOR Postów: 2,882 Dołączył: śro, 08 lis 06 Skąd: Śródmieście Nr użytkownika: 267 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzkięki za pamięć
Faktycznie dziwnie wygląda, ale to może kwestaja przyzwyczajenia, ![]() Poeksperymentujcie jeszcze z belkami jak sugeruje Syzio i bez urodzin, może coś dopasujemy, jeśli nie to wrócimy do tego co było. Mam jeszcze jedną sugestję, czy można wydłużyć czas do 7 lub 10 dni. Tak aby można zaplanowac coś w nadcjhodzący "łikend" ? Może jeszcze regulamin na dół, bo przeciez jest u samej góry drugi. Ten post edytował Zibar śro, 17 paź 2007 - 18:32 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
jest tak jak widzicie
![]() jest tez 7 dni ale trzeba uwazac aby nie bylo ich zbyt duzo. Urodziny sa dalej ale beda sie wyswietlaly tylko wtedy gdy ktos je bedze mial a normalnie beda ukryte -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Zdjęcia Nie działają!!!
![]() |
|
|
![]()
|
|
nie czytasz nawet tego watku - posty #26 i #27, do tego wyjasnione w innych tematach.
Nie bede spamowal powtarzal tego samego w kazdym watku po kilka razy. Dotyczy to tylko zalacznikow obrazkowych zalaczanych do posta a nie zewnetrznych i przegladarek niezgodnych ze standardami. Kiedy sprawa bedzie rozwiazana to poinformuje. W ostatecznosci trzeba bedzie zablokowac dodawanie takich zalacznikow. @Syzio - jak masz jakis pomysl na rozwiazanie to sie nim podziel a tak szkoda Twoich nerwow -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Opera
![]() Czy w dziale Władze można by zmienić czerwony tekst na np.: "W tym dziale mogą pisać jedynie zarejestrowani użytkownicy" Ten post edytował syzio śro, 17 paź 2007 - 23:12 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Denerwujące jest to że zdjęcia nie otwierają się w dwóch najpopularniejszych przeglądarkach. Nie zmienię przyzwyczajenia tylko dla forum DG...nie wiecie czy to jest znany błąd IPB 3.2.1 czy to tak tylko u nas? Nie znam sie na forum ale wg mnie to wina skryptu a nie przeglądarek. Na innych forach (rowniez IPB) jest wszystko OK...pomyślcie nad tym proszę.
Ten post edytował Sebastian22 sob, 20 paź 2007 - 21:04 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Odpowiedzi mogę pisać tylko przez "szybka odp.". Nie działa mi ani "dodaj odp." ani "nowy temat"! Co może być przyczyną?
Ten post edytował siara pon, 22 paź 2007 - 21:34 -------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
z czyms takim to sie jeszcze nie spotkalem
![]() Napisz czy dalej to wystepuje po restarcie przegladarki i kompa. To musi byc cos nie tak u Ciebie. Spotkalo kogos z Was cos podobnego? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,162 Dołączył: śro, 07 lut 07 Skąd: Gołonóg Starówka, Zagłębie Dąbrowskie Nr użytkownika: 446 Płeć: Mężczyzna GG: 11390668 ![]() |
Nie działa mi to już od dłuższego czasu!! Ale dokładnie nie pamiętam kiedy! Przypuszczałem że to może być coś u mnie, tylko co. Komp był niedawno formatowany.
-------------------- Pozdrawiam!
Marcin |
|
|
![]()
|
|
Za to działają już zdjęcia (powiększenie)
|
|
|
![]()
|
|
wyswietlanie zdjec dolaczanych jako zalacznik do posta (na serwerze forum) dziala wciaz tylko dla Opery.
Na wszystkich przegladarkach dzialaja fotki umieszczone na zewnetrznych serwerach. I tu obojetne albo miniaturki albo duze fotki, ktore zostaja lekko pomniejszone do forum. Zostalo dodane bezposrednie umieszczanie plikow na Imageshack. Wystarczy wybrac plik, wcisnac "host it" i po chwili z nowo otwartej strony skopiowac link i wkleic do posta - Thumbnail for forums (1) jesli chcemy miniaturke do powiekszania lub Hotlink for forums (1) jesli chcemy zdjecie od razu w duzym rozmiarze. Najlepiej korzystajcie wlasnie z tego dodawania zdjec na Imageshack -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
czasem szybciej działa nasz fotosik.pl - imageshack czasto ma slabszy transfer.
|
|
|
![]()
|
|
bez przesady z imageshackiem nie jest zle. Myslalem najpierw wlasnie o fotosiku albo zeby byl wybor sposrod dwoch ale niestety obecnie syndykacja fotosika dziala tylko dla phpbbb. Na ipb trzeba by bylo napisac sobie to samemu.
Piszac "najlepiej korzystajcie" chodzilo mi o to aby dla zalacznikow wybierac Imageshacka, ktory jest u gory zamiast zwyklego. Oczywiscie mozna wrzucac z dowolnego serwisu ale to juz nie bezposrednio z forum -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
a to dziwne ja nigdy nie mialem problemu z autologowaniem. Może masz coś z cookies np jakieś automatyczne czyszczenie Przypadkowo znalazłem właśnie rozwiązanie mojego problemu - zapodam, może komuś się kiedyś przyda. Otóż w Zakładkach (Ulubionych) oraz w "Speed dial" miałem link do forum http://dabrowa-gornicza.org - link oczywiście działał ale nie działało autologowanie. Kiedy link zmieniłem na http://www.dabrowa-gornicza.org już wszystko jest OK. To chyba taki urok skryptu więc nie ma co męczyć o sprawdzenie "błędu" tym bardziej, że problem miałem chyba tylko ja ![]() Ten post edytował vacu nie, 11 lis 2007 - 14:42 |
|
|
![]()
|
|
Skąd wy macie tyle tych bannerów? Sami robicie ?
Jeszcze troszkę a będzie tutaj śmietnik ![]() |
|
|
![]()
|
|
wspolpraca z innymi stronami sie rozwija
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Jakoś np. na stronie NGO nie ma loga forum
Na stronie MKS też Ten post edytował syzio pon, 19 lis 2007 - 19:16 |
|
|
![]()
|
|
cierpliwosci, a na stronie MKSu mozliwe ze pojawi znacznie wiecej niz buton
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 11:12 |