IPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic
> Wyjazd do Ostródy na festiwal reggae
michu
post czw, 16 sie 2007 - 09:02
Post #1

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 239

W tym roku po raz kolejny w Ostródzie organizowany jest festiwal reggae: http://www.positive.pl/festiwal/

Info za forum soundcrazy.pl:
W Czwartek 16 sierpnia o godzinie 23:00 ReggaeBus-em z Sosnowca do Ostródy wyjadą zespoły Natural Mystic, Konopians oraz nasi przyjaciele. Zostało nam około 10 wolnych miejsc. Koszt przejazdu w obie strony to 80 zł. Powrót w poniedziałek (wyjazd z Ostródy około godziny 13-stej). Zainteresowani proszeni są o kontakt pod adresem: reggaebus@koncerty.sosnowiec.pl.

Strona reggaebus-a: www.koncerty.sosnowiec.pl

ja niestety się nie wybiorę, ale polecam bo impreza może byc udana!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
picaro
post śro, 22 sie 2007 - 09:29
Post #2

UZYTKOWNIK

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 75

impreza była bardzo udana (jak co roku i pogoda super) biggrin.gif a koncert na 25 lecie Baksisha porostu kosmos smile.gif Vavamuffin również zgrał chyba najlepszy koncert jaki dane mi było oglądać w ich wykonaniu, a byłem na ich koncertach już kilkukrotnie. Gwiazdy zagraniczne też bardzo fajnie wypadły, francuskie Dub Incorporation bomba. Misty In Roots zagrali klasowo, tylko troszkę mnie Yellowman zawiódł, bo dobrze to wypadło jakieś drugie pół koncertu, ale cóż facet jest już wyczerpany i te choroby więc i tak fajnie, że w ogóle przyjechał. Bardzo fajnie też kapela z GB się zaprezentowała tylko jakoś nazwy nie pamiętam smile.gif No i ogólnie to mnóstwo świetnych koncertów. I ta scenka soundsystemowa - mniam mniam. I te imprezki na molo - mniam mniam cool.gif Ciekawe co Piter wymyśli za rok, bo w sumie to będzie 5 festiwal z pod znaku Ostróda Reggae Festiwal? Czekam.... na tę iście rodzinną atmosferę za rok smile.gif

mam też troszkę fotek więc jak sobie już wrócę z urlopu, to może gdzieś to wrzucę i podeślę linka wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Mapa forum
RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 12:04
FMDG - Razem od 2003
Dąbrowa Górnicza