![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Dopoki nie bedzie stanow magazynowych to straszna nedza. Oby jak najszybciej, pamietam ze po otwarciu w Bytomiu nie bylo ich bardzo dlugo. Ciekawe po co im na to miesiace. To az tyle czasu beda gromadzic towar i wstyd im pokazac, ze tam nic prawie nie bedzie? A skoro nie bedzie to i nie ma sie po co tam do tego czasu wybierac i dzwonic
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dopoki nie bedzie stanow magazynowych to straszna nedza. Oby jak najszybciej, pamietam ze po otwarciu w Bytomiu nie bylo ich bardzo dlugo. Ciekawe po co im na to miesiace. To az tyle czasu beda gromadzic towar i wstyd im pokazac, ze tam nic prawie nie bedzie? A skoro nie bedzie to i nie ma sie po co tam do tego czasu wybierac i dzwonic czesto niestety te stany magazynowe nie zgazdzaja sie z faktycznym stanem, juz nie raz sie o tym przekonałem..... |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Witam
![]() ![]() CYTAT Godziny otwarcia: poniedziałek - piątek 10:00 - 18:00 sobota 10:00 - 14:00 Czyli idzie ku lepszemu ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() FdZD ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 1,390 Dołączył: pią, 08 sie 03 Skąd: Dąbrowa Górnicza Nr użytkownika: 5 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Co Wy tak debadujecie nad otwarciem tego sklepu ? prawie tak jak CH Pogoria. , a to ze wieczorem swiatło było włączone , a to że pomalowali kawałek ściany ......
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Bo ten sklep jest w DG potrzebny...i jest tani.
|
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
Nareszcie nie trzeba bedzie jezdzic do Katowic. O ile bedzie dobrze zaopatrzony
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Mam nadzieję, że jednak będzie dobrze zaopatrzony :-). Czy taki tani jest to nie wiem... Dawno nie porównywałem cen ;p. No i jak patrzałem na stronie to wybór może i duży jest, ale nie zawsze taki jaki mnie interesuje ;p. Jednakże cieszę się, że go otwierają
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja polecam sklep www.cyberstore.pl mają m.in oddział w budynku Korfantego 2 (m.in tam gdzie siedzibę ma TVN i TVN24) Kupiłem tam masę sprzętu od dysków, laptopów, projektorów czy aparatów cyfrowych do pracy i nigdy nie było problemu no i co ciekawe zawsze tam jest pusto bo zazwyczaj zamawia się przez telefon i jedzie się odebrać sprzęt lub kurier przywozi do domu. Ceny mają identyczne jak w proline, a czasem o wiele tańsze no i dużo jest promocji.
|
|
|
![]()
|
|
Mialo byc dzisiaj a tu
CYTAT Otwieramy w marcu 2008 !!! Zapraszamy !!! Ktory to juz falstart? Ale kompromitacja ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 962 Dołączył: śro, 31 sty 07 Skąd: D.G. Mydlice Północ Nr użytkownika: 432 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja to bym taką firmę już dawno olał! Skoro nie potrafią określić, kiedy otworzą sklep i 4 razy zmieniają termin?! I to jeszcze piszą ostro dokładną datę a tu potem zonk! To wstyd i kompromitacja dla firmy! Mają widać swoich przyszłych klientów w d...!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Smokin' nigga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2,125 Dołączył: sob, 01 maj 04 Skąd: DG Centrum Nr użytkownika: 85 Płeć: Mężczyzna GG: 2275899 Tlen: vacu ![]() |
hehe, ja to się - podobnie jak Master - Wam trochę dziwię, czekacie na ten Proline jak na gwiazdkę z nieba, jakby tam mieli za darmo laptopy dawać albo co... Sklep, jak sklep, otworzą to otworzą, nie to nie, komputerowych mamy na pęczki... Poza tym jakoś nie wydaje mi się, żeby w dniu otwarcia zjawili się choćby wszyscy tu narzekający, to nie hipermarket - promocji pewnie nie będzie,koncertu Dody pewnie też nie
![]() ![]() @Dave - mocne słowa piszesz a skąd wiesz, że wina za opóźnienia leży po ich stronie? Może wykonawca ich zwodzi, może musieli zmienić firmę albo coś, ja bym takłatwo sądów nie rzucał. |
|
|
![]()
|
|
ProLine ma już zaklejone okna
![]() ![]() ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Przechodząc obok zauważyłem, iż powiesili już szyld
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
CYTAT Otwarcie oddziału Dąbrowa Górnicza
Dążąc do zapewnienia jak najlepszej jakości usług oraz dla wygody naszych klientów 17 marca otwieramy oddział ProLine w Dąbrowie Górniczej ul. Sobieskiego 9, tel.: (032) 264 40 15. -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
No to juz chyba ruszyli. Mialo byc wczesna jesienia, przed swietami, az udalo sie przed kolejnymi swietami
![]() Gdzie w DG mamy konkurencyjnych "na peczki"? Przeciez te nasze dabrowskie komputerowe to totalne dno. Prawie nic nie maja. Dopiero jada kupic np do Action. O cenach to lepiej juz wogole nie wspominac. Bardzo duzo mieszkancow zaoptruje sie w katowickim Proline -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Ja przyznam że sprzęt tylko w Katowicach kupowałem (proline, cyberstore.pl czy sirius.pl). Nawet w sosnowcu ciężko o fajny i tani sklep z dużą ilością towaru.
Ja się cieszę że powstał proline i myślę że spokojnie będą się rozwijać, tylko trochę reklamy i klientów będzie dużo. |
|
|
![]()
|
|
![]() Dąbrowa G ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 626 Dołączył: wto, 15 lis 05 Skąd: PL Nr użytkownika: 168 Płeć: Mężczyzna GG: 3563765 Skype: syzio0 ![]() |
Ja pozwoliłem sobie napisać maila i oto odpowiedź:
CYTAT Witam
Zapraszam na zakupy - już otwarte. Natomiast jeżeli chodzi o stany na stronie to trwają nad tym prace. Pozdrawiam Wojciech Wisnicki Kierownik Oddziału Dąbrowa Górnicza |
|
|
![]()
|
|
Byl juz ktos tam? Jak tak niech napisze jak wrazenia!
|
|
|
![]()
|
|
Byl juz ktos tam? Jak tak niech napisze jak wrazenia! Sklep jak sklep, wszystko nowe, sprzedawcy uprzejmi tylko stany magazynowe nie są imponujące, ale z gadki to w przeciągu tygodnia będą mieć sporo na magazynie. No i wówczas mają uruchomić stany na ich stronie www, ale nawet jak są stany to lepiej dzwonić i rezerwować bo różnie bywa ![]() |
|
|
![]()
|
|
Sklep jak sklep, wszystko nowe, sprzedawcy uprzejmi tylko stany magazynowe nie są imponujące, ale z gadki to w przeciągu tygodnia będą mieć sporo na magazynie. No i wówczas mają uruchomić stany na ich stronie www, ale nawet jak są stany to lepiej dzwonić i rezerwować bo różnie bywa ![]() Oby szybko uruchomili te stany na www bo jak pamiętam przy okazji otwierania sklepów np. w Bytomiu stanów nie bylo kilka miesiecy. Czyli wrazenia raczej pozytywne widze... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 23:22 |