![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
oo! ostatnio zauważyłem tam wzmożony ruch - tzn nie bawili sie juz tak z tym remontem i chłopa jakby wiecej bylo....
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
zdaje się, że się zabrali do pracy. ostatnio pojawiły sie schody przy drzwiach wejściowych od strony ul . Sobieskiego.
|
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
jak ktos robilby fotki CH Pogoria niech cyknie aktualny stan ProLine. Dzięki.
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Przed wczoraj stałem 45min w kolejce w Katowickim oddziale Proline, a dzisiaj ok 20min żeby odebrać sprzęt
![]() Myślę że oddział u nas w mieście odniesie sukces ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Oj odniesie odniesie :). Przejmie chyba dużo klientów z Katowickiego oddziału
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Po rozmowie z oddziałem z Katowic dowiedziałem się iż otwarcie nastąpi na początku lutego 2008, zapytałem o rozmiar odpowiedziano ze bedzie to duzy sklep takze mysle ze ten w środku.....to tyle póki co. A jak tam remoncik? Ktos podglada?
Ten post edytował Sebastian22 pią, 28 gru 2007 - 15:52 |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: FdZD Postów: 2,625 Dołączył: śro, 13 lip 05 Skąd: Mydlice Południe Nr użytkownika: 152 Płeć: Mężczyzna GG: 7413760 ![]() |
Dostałem właśnie info od kumpla o postępach w lokalu. Podobno mają już prąd i różne rurki. Media chyba już podłączone mają :). Prace się posuwają do przodu
-------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Dostałem właśnie info od kumpla o postępach w lokalu. Podobno mają już prąd i różne rurki. Media chyba już podłączone mają :). Prace się posuwają do przodu Dzięki za wiadomość. Czyli nie powinno być już żadnych przeszkód i na pocz. lutego zgodnie z planem sklep bedzie otwarty. |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
zgodnie z planem bylo kilka miesiecy temu. A najlepszy byl tekst ze przez UM
![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Na stronie Proline:
"Otwieramy 5 lutego 2008 !!! Zapraszamy !!!" ![]() |
|
|
![]()
|
|
Hmmm 5 luty realny termin =]. Będąc na budowie popatrzałem i na Proline'a =]. Było 3 robotników, jeden robił schody (chyba płytki kładł). Patrząc tak z dalsza przez drzwi mniej więcej większość jest zrobiona już =]
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Mają 3 tygodnie więc luzem zdążą, oby mieli na początku jakieś promocje bo muszę trochę bebechów do komputerów kupić
![]() |
|
|
![]()
|
|
Postępy i tutaj widać =]. Lokal zaraz obok Proline'u ma już wywieszone kartki z napisem "do wynajęcia i podany numer". Bodajże 3 roboli w środku było =]
|
|
![]()
|
|
CYTAT Otwieramy 15 lutego 2008 !!! Zapraszamy !!! Czyli otwarcie przesunięte o 10 dni... No szkoda, bo wygląda na to, że nieźle jadą z remontem ![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
To kolejny ich falstart
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Albo zrobili na stronie literówke... Choć w tym wypadku cyfrówke ;p... Może chcieli napisać 15, ale umknęła im 1... No cóż... Zobaczymy co będzie z tym terminem
![]() -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
Skąd ja to wiedziałem ;p. Sebastian Twoje info się potwierdziło...
CYTAT Otwieramy 25 lutego 2008 !!! Zapraszamy !!! Coś za często przekładają otwarcie :| -------------------- 33001,04 |
|
|
![]()
|
|
ale robia posmiewisko
![]() Mialem wlasnie pisac, ze chcieli tym razem otwierac za 3 dni a tam nie widac postepow. A juz musialyby byc meble, sprzet i powinni zwozic towar. Co sie spodziewac jak ten caly remont robi jakis pan "Edek" i czasami pomoze mu jakis kolega -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Ale dziwne ze sklepy ktore sasiaduja (te do wynajecia) jakos szybciej zrobili, co prawka kto wynajmnie to musi jeszcze duzo zrobic ale jakos robota tam szla szybciej....a kiedys gadalem na gg z gosciem z Proline Katowice i mowil ze strasznie sie to przeciaga i otworzą napewno w lutym ale 15. napewno nie.
|
|
|
![]()
|
|
Dziś przechodziłem obok i widziałem jak malują ściany - ta jedna jest na pomarańczowo....na stronie Proline pojawiło się już info o zasobach w DG - póki co jest symbol telefonu zamiast wskazań magazynowych ale jak pamiętam, nowo otwierany punkt miał dopiero taką opcje po kilku miesiącach działalności. Oby tego 25.02 otworzyli
![]() Ten post edytował Sebastian22 śro, 13 lut 2008 - 19:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |