![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Będzie tu (rog Sobieskiego , 3-ga Maja). Mieszkam w bloku "nad" i na drzwiach wejściowych wisi kartka , że przepraszają za utrudnienia związane z pracami remontowymi. Na kartce jest pieczątka Proline.
A pamięta ktoś, że w tym miejscu była kiedyś "piekarnia"? A przed budynkiem stała czerwona waga na złotówki? |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Będzie tu (rog Sobieskiego , 3-ga Maja). Mieszkam w bloku "nad" i na drzwiach wejściowych wisi kartka , że przepraszają za utrudnienia związane z pracami remontowymi. Na kartce jest pieczątka Proline. A pamięta ktoś, że w tym miejscu była kiedyś "piekarnia"? A przed budynkiem stała czerwona waga na złotówki? Tez widzialem tam ruch...faktycznie duzy lokal to jest....pamietam jak byl tam miesny (gdzie obecnie SKOK) oraz jakis sklep z takimi roznymi ciuchami namiotami itp. Piekarni tam nie kojaże....wagę owszem. Jedyna najbliższa piekarnia to była "U Króla" na Sobieskiego...ale troche blizej centrum jak kojaze..... |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
@Michu
To masz piekny widok na budowe Pogorii ehhh ![]() dysponujesz jakims aparatem? Chocby w komorce? -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 265 Dołączył: czw, 19 paź 06 Nr użytkownika: 239 ![]() |
Widok mam, tyle, że oglądam go rzadko...
Pracuje w Krakowie i kiedy wracam jest juz ciemno... więc zostają tylko weekendy Z aparatem - porażka bo mam tylko zwykłą lustrzankę, a komórke mam sprzed dwóch lat i bez aparatu. Pogadam ze znajomymi i postaram się załłatwić jakąs cyfrówke na potrzeby raportu z budowy. |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,944 Dołączył: śro, 16 lis 05 Skąd: Gołonóg(czasami) Katowice (na stałe) Nr użytkownika: 169 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dzis przechodzilem tam i juz podzielony jest lokal - narazie zewnatrz widac ze beda to 4 niezalezny sklepy - w srodku zapewne stawiaja scianki podzialowe....ciekawe gdzie ProLine bedzie. Mysle ze na pocz. listopada otworzą.
|
|
|
![]()
|
|
Remont lokalu postępuje ale myślę że otwarcie nastąpi na pocz. grudnia - nie wiece może w krórym dokladnie lokalu ma być ten ProLine? Ten pierwszy od skoku jest najmniejszy...
|
|
|
![]()
|
|
Napisalem do ProLine:
"Witam. Kiedy planowane jest uruchomienie oddziału w Dąbrowie G? Mialo być w pazdzierniku/listopadzie ale patrzac na postep remontu lokalu wnioskuje ze nastapi to dopiero w przyszlym roku. Pozdrawiam" Oto odp.: "Witam Otwarcie lokalu w dąbrowie nastąpi w kilka dni po wydaniu zgody władz miasta na jego otwarcie. Miało to nastąpić w październiku ale jak długo to potrwa nie wiadomo" O co chodzi z tą zgodą? To miasto robi tam remont - tak wynika z tej odpowiedzi.... |
|
|
![]()
|
|
![]() IX :) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: ADMINISTRATOR Postów: 9,260 Dołączył: pią, 15 sie 03 Skąd: DG IX Nr użytkownika: 8 Płeć: Mężczyzna GG: 1234567 Skype: test Tlen: test ![]() |
ale bzdury. Jak mogli otworzyc wczesniej skoro do tej pory nie gotowe. Co innego jakby miesiac temu skonczyli i tylko czekali na zgode. Nie znam sie ale moze jakis nadzor budowlany skoro powazniejszy remont/przebudowa hmm
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
albo miasto robi remont (jako wlasciciel lokalu) i wyda zgoda na rozpoczecie kozystania z lokalu cos na mocy umowy najmu/dzierżawy...ale swoja drogą długo sie z tym bawią, choć pracownikow tam widac - przechodze czesto ok.18stej to sie wlasnie zbieraja....
|
|
|
![]()
|
|
ale na tablicy informacyjnej "inwestorem" jest przeciez Proline. Mysle ze chodzi o odbior skoro jest tablica informacyjna. Glupie tlumaczenie Proline skoro wciaz nie sa gotowi a napsiali o braku zgody
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
Odświeżę temat - jak tam remont sklepu? Widac jakieś postęp/prace?
|
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 1,266 Dołączył: pon, 03 lis 03 Nr użytkownika: 32 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Odświeżę temat - jak tam remont sklepu? Widac jakieś postęp/prace? Przechodziłem tam w piątek i robotnicy coś tam w środku grzebali, ale postępów dużych nie widać. Mało tego, Proline na ten moment nawet nie prowadzi naboru pracowników do tego oddziału więc nikt nie wiadomo kiedy uruchomią ten oddział. |
|
|
![]()
|
|
nie wiem czy nabor nie byl juz dawno. Moze przeniosa kogos z Katowic bo tam ich troche odciazy.
Ale z tym remontem naprawde sie grzebia, bawia sie i bawia gipsowymi sciankami. W takim tempie to w tym roku nie otworza -------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
wg mnie w tym roku niema juz szans....mysle ze luty-marzec
![]() |
|
|
![]()
|
|
UZYTKOWNIK Grupa: Użytkownik Postów: 19 Dołączył: pią, 10 sie 07 Skąd: Mydlice pn. Nr użytkownika: 780 Płeć: Mężczyzna ![]() |
Dziś rozmawiałem ze znajomym pracownikiem ProLine Katowice. Powiedział że są pewne problemy i się trochę przeciaga. Otwarcie może być jeszcze pod koniec grudnia, ale najprawdopodobniej do połowy stycznia.
|
|
|
![]()
|
|
Pewne problemy - chyba chodzi o wykonawce remontu ....
|
|
|
![]()
|
|
![]() GreenPointHooligan ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 148 Dołączył: pon, 27 gru 04 Skąd: Dabrowa gornicza-Podlesie Nr użytkownika: 119 ![]() |
jakis miesiac temu dowiadywalem sie ocb ze sklepem i poinformowano mnie ze w grudniu nastapi otwarcie.ale to chyba juz nieaktualne:)
inna sprawa jest ze niedawno zajechalem do ich sklepu w k-ce i poprosilem o kilka sztuk win xp .zostalem zabity pytaniem-Rezerwowal Pan?odpowiedz oczywiscie negatywna wiec odeslali mnie z kwitkiem.porazka.czyzby to taki chodliwy temat?? |
|
|
![]()
|
|
ja dzis bylem po karte pamieci - godi 17.10 a ludzi tyle ze niewiem. Mam nadzieje ze w DG bedzie mniejszy ruch.
Ten post edytował Sebastian22 pon, 03 gru 2007 - 20:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() UZYTKOWNIK ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 103 Dołączył: pią, 10 lis 06 Skąd: Mydlice North Nr użytkownika: 277 ![]() |
@Sebastian, ja tam mam nadzieje że w DG będzie większy ruch bo to dobrze dla sklepu
![]() -------------------- 127.0.0.1 sweet 127.0.0.1
|
|
|
![]()
|
|
jest juz na stronie Proline'a
CYTAT Sklep ProLine Dąbrowa Górnicza ul. Sobieskiego 9 41-300, Dąbrowa Górnicza Wkrótce otwarcie !!! Zapraszamy !!!e-mail: detal.dabrowa@proline.pl Godziny otwarcia:Wkrótce otwarcie !!! Zapraszamy !!! -------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: sobota, 11 października 2025 - 19:32 |